SvD och Expo lanserar massinvandringskampanj

INRIKES. Svenska Dagbladet och Expo har nu lanserat en kampanj som syftar till att uppmuntra till ökad invandring och mer mångkultur.

Svenska Dagbladet och Expo lanserar nu kampanjen Det slutna Europa vilken går ut på att granska partier som är skeptiska till dagens invandringspolitik, det vill säga allt ifrån Sverigedemokraterna och brittiska UKIP till Svenska motståndsrörelsen och ungerska Jobbik.

Då SvD:s chefredaktör Fredric Karén i en läsarchatt återkommande tillfrågades om varför han valt att samarbeta med en vänsterextrem grupp sade han att Expo är ”partipolitiskt obundet”.

”Som partipolitiskt obunden organisation tycker jag därför att det är rimligt att det är just Expo som vi valt att samarbeta med”, skrev Karén.

Källa:
Det slutna Europa

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

14 Kommentarer till "SvD och Expo lanserar massinvandringskampanj"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Robert Berg
Gäst
Nybörjare
Robert Berg

Fredric Karén – tydligen politiskt lobotomerad

Skåning
Gäst
Nybörjare
Skåning

Kan väl inte vara första gången dom två samarbetar.

Aria
Gäst
Nybörjare
Aria

afa är också partipolitiskt obunden organisation.Det kanske därför SvD samarbetar med också?

Aria
Gäst
Nybörjare
Aria

Kampanjen ”Det slutna Europa”. Ironiskt nog finns det snart mera semitaraber och negrer i Europa, än i Afrika och Asien.

j2
Gäst
Nybörjare
j2

SvDs krönika mot ”extrimism” är ett oerhört hyckleri när de gör detta i samarbete med extremisterna i expo. SvD har senaste två åren förvandlats till vänsterextrem dynga.

HANK
Gäst
Nybörjare
HANK

Funderar själv nu på att flytta till Dalarna då många nationella bor där. Snart e vårt Sverige förstört totalt men låt oss alla nationella samlas på ett ställe. När sen landet är i kaos reser vi oss och vi kommer som frälsare. Ja visst fan e det en dröm! Men en fin sådan…

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

SvD ägs av Schibstedt där judiska investmentbanker är största ägare, exakt hur mycket de äger är svårt att veta eftersom de ofta sprider ut sitt ägande på bulvandepåer. F.d chefredaktören Mats Svegfors var dock ganska tydlig med vilka som bestämmer.

”Till Schibsteds största ägare hör direkt och indirekt JP Morgan, Goldman Sachs och Bank of New York Mellon. Det är till dessa Schibsteds ledning vänder sig när den förklarar att Svenska Dagbladet ska demonteras.”

http://www.aftonbladet.se/kultur/article15537703.ab

Sipo
Gäst
Nybörjare
Sipo
Vänligen skilj på dollar märkta ”Federal Reserve Note”, vilka ges ut av den privata bankkartellen (läs: Internationella finansjudar) och dollar märkta ”United States Note” vilka gavs ut av den amerikanska staten. En viktig skillnad är också att statens sedlar backades opp av gold och silver (s k depositary notes) medan den privata kartellens sedlar inte backas upp av någonting alls. En depositary note kunde närsomhelst lösas in mot fysiskt guld och silver och hade därför samma värde, dvs ingen inflation. Sverige hade samma system ända fram till 1975. F ö samma år då en viss kroknäsa förespråkade massinvandring i sveriges… Läs mer »
Alter Ego
Gäst
Nybörjare
Alter Ego

Expo är ”partipolitiskt obundet”.
Det är ju dagens sanning.
De samarbetar lika bra med hela 8-klövern där alla har samma agenda.
Att förinta den vita rasen.

Kontroversiell
Gäst
Nybörjare
Kontroversiell

Hatar deras fulspel, öppna kontra slutna. Öppna har ju en positiv klang medan slutna har motsatt klang, men svensken är så jäkla blåsta att de går på det.

Enligt regimen har ju det slutna existerat fram till 1945, men samtidigt har vi koloniserat Afrika mm., hur går det ihop?

Es NÄTHAT 1488
Gäst
Nybörjare

Nordfront är partipolitiskt obunden ;)

Yoda
Gäst
Nybörjare
Yoda

EXPO är ”politiskt obundna”, påven är INTE katolik, Björnar skiter INTE i skogen, jorden är platt och SvD och övrig Bonniers/monopolmedia gör allt för att skriva sanningen.

MEHT
Gäst
Nybörjare
MEHT

Då har även SvD gjort klart sin ståndpunkt på den politiska skalan förut har dom varit lite tveksamma till ren vänsterpropaganda men nu visar dom klart sina åsikter.

Björne
Gäst
Nybörjare
Björne

Flytta till ett annat land om ni inte älskar mångkultur.
flytta till island eller till grönland.
jag älskar mångkultur. Jag har vuxit ihop med många invandrare och de är fantastiska. De är även Gästvänliga

wpDiscuz