Svarta västarna i Paris: ”Frankrike tillhör inte fransmännen”

RASFRÄMLINGSINVASIONEN. Uppemot 500 afrikaner ockuperade en terminal på flygplatsen Charles de Gaulle i söndags. Afrikanerna kräver Frankrike.

Mellan 400 och 500 afrikaner tillhörande en grupp som kallar sig Svarta västarna ockuperade på söndagen terminal 2 på Europas mest flygintensiva flygplats Charles de Gaulle i Paris.

Afrikanerna kräver fullständiga medborgerliga rättigheter.

— Frankrike tillhör inte fransmännen! Alla har rätt att vara här! skrek en av de svarta västarna i en megafon.

Företrädare för Svarta västarna krävde också att premiärminister Édouard Philippe skulle komma och lova fullvärdiga medborgarskap åt alla.

De krävde också ett möte med ledningen för flygbolaget Air France för att kräva att de slutar med alla former av ekonomisk, materiell, logistisk och politisk delaktighet i deporteringar från Frankrike.

En stor mängd kravallpolis tittade på medan afrikanerna ockuperade terminalen och skanderade sina krav.

Senare träffade en delegation från Air France de svarta protestmännen och sade att de skulle vidarebefordra frågorna till ledningen.

De svarta västarna har organiserats av en ”människorättsorganisation” som opererar i Frankrike – La Chapelle Debout – med fokus på invandrare från tredje världen.

Källa:
‘France does not belong to the French!’ 100s of ‘Black Vest’ migrants occupy Paris airport

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
nordboLingonetKlausSigfridVera Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
André Devecseri
Medlem

Var faktiskt där paa plats, och riktiga jävla babianer paa crack betedde de sig som (en av dem gav mig oprovocerat en spottloska paa hakan ”à la Tammerfors”). Som grädde paa moset hade de ett par vita arselslickare med sig (mestadels kvinnor).

De promenerade till järnvägsstationen paa terminal 2 och blockerade ett tag ingaangen till fjärrtaagen. Missade mitt taag till Strasbourg tack vare det.

Vera
Medlem

Och då säger motståndarna att vi svartmålar situationen med invandringen. Hur svart kan det bli? Ockupationen är ett faktum. Ryssfaran en vilseledande taktik?

André Devecseri
Medlem

Klart som korvspad att ”rysshotet” är skapat för att förvirra.

Klaus
Medlem

Klimathotet är också vilseledande taktik.

Sigfrid
Medlem

Som vanligt i Europa så står polisen och bara tittar på när aporna uppför sig som svin. Men när vita människor demonstrerar så vevar polisen gärna med batonger allt vad dom kan och gärna lite pepparspray och tårgas också.Ska bli trevligt den dag då Europas befolkning återtar kontrollen över sina länder och de svin som begått övergrepp mot sina egna landsmän straffas för sina brott.

Klaus
Medlem

”Frankrike inte tillhör fransmännen”, det är också meningen av Illuminati-judarnas tjänare och afroimperialisten Napoleon IV Macron. Enligt Illuminati-judarna tillhör Europa inte oss européer. Det finns verkligen fördummade européer som tror det men de flyr inte och lämna över Europa, de idioter vet nämligen inte vart de skulle fly.

Lingonet
Medlem

Ska raskriget börja (nåja, möta mothugg) i frankrike månne, hoppas det sprider sig till resten av europa i sådana fall, jag välkomnar.

nordbo
Medlem

Första tanken med en sån här nyhet är såklart RASKRIG.
Men sekunden senare så förstår man att detta har pågått i flera decennier nu.

pö om pö .. sakta men säkert ska allting vaggas in i en rotlös massa som endast kan ta till sig sub-kultur tillslut .. dvs produkter från gränslösa och multinationella företag.

Men detta är en trigger såklart – men det faller ändå ut i att de största hotet och triggen till sammandrabbningar är EU-polisen som formas fram nu som inte bryr sig om vad eller vilka dom klubbar ner.