Svarta i USA förbereder sig för ett raskrig

RASKRIG. Svarta i USA har börjat organisera sig i förberedelse för ett raskrig mot vita amerikaner. En svart milisgrupp som kallar sig ”Not Fucking Around Coalition”, visar upp sig med automatkarbiner i Stone Mountain. 

Den svarta milisgruppen ”Not Fucking Around Coalition”, NFAC förbereder sig inför ett raskrig i USA. Fjärde juli marscherade milisgruppen genom Stone Mountain i Georgia. Ett hundratal beväpnade svarta dök upp för att demonstrera i en park i Stone Mountain.

Iklädda svarta kläder, skyddsvästar och maskering samt beväpnade med automatkarbiner, utmanar gruppen alla vita att komma ut på gatorna och konfrontera dem.

— Vart fan är ni någonstans? Vi är här. Vi är i ert hus. Kom igen. NFAC era mammaknullare, säger gruppens ledare ”Grandmaster Jay” till alla vita.

Jay berättar att han vill att svarta ska få en del land i USA där de kan upprätta en egen ethnostat för svarta. Han påstår dessutom att hans milisgrupp är mycket väl förberedda för en väpnad konflikt.

— Vi är alla exmilitärer. Vi är alla väldigt diciplinerade. Vi är alla expertskyttar. Vi vill inte prata längre. Vi vill inte förhandla, vi vill inte sjunga sånger, vi tar inte med oss plakat till en eldstrid. Vi är en öga-för-öga-organisation, hävdar Jay.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Wäring
Nybörjare
Wäring
30 dagar sedan

Blir de finansierade från något håll eller har de organiserat sig helt på egen hand och har vapen och utrustning pga att de har militär bakgrund? Om de är separatister borde de inte vara omtyckta av makten med sin önskan om folkblandning, men de kanske ska användas som ett verktyg för att sedan krossas.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
30 dagar sedan

När och var kommer detta att sprida sig i Europa först? Är våra myndigheter beredda att tackla ett motsvarande scenario i Sverige? Eller kommer vi få ett cyniskt råd från MSB att falla ner på knä och underkasta oss? Jag förväntar mig inget från Regeringen annat än att de förhalar alla beslut tills det är för sent. Löfven kommer som vanligt att lägga ut ansvaret på andra istället för att gå före som en riktig ledare gör och axla huvudansvaret själv. _Jag tvivlar på att politikerna gör någonting vettigt eftersom de har en annan ”bild” av verkligheten än gemene man..

Andres
Nybörjare
Andres
30 dagar sedan

Ännu ett globalist projekt, förrädare har ingen hudfärg. Att pengar är en sån stark drog för många.

Vera
Nybörjare
Vera
30 dagar sedan

Vi skall akta oss – den Trojanska hästen heter utomeuropeiska flyktingar och deras hantlangare till rasförrädare rullar igång den.

Wäring
Nybörjare
Wäring
30 dagar sedan

Det är ganska typiskt att de här dyker upp nu. Intrycket man får är att det är mycket som är planerat. Är det meningen att vita ska bli mer positiva till vapenförbud efter att ha skrämts av dessa självutnämnda disciplinerade expertskyttar? Tyvärr ser de olika raserna endast de andra fientliga raserna som fienden istället för systemet och kan därför välkomna sådana initiativ. Här i Sverige har vi sett invandringskritiker applådera förslag från SD som handlat om att även invandrare ska kunna dömas för rasism. Det handlar om samma effekt: hunsade vita som inte vill vara i underläge längre, och efter… Läs mer »

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
29 dagar sedan
Last edited 29 dagar sedan by Child-Of-God
Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
29 dagar sedan

Alltså, låt dem rasera hela civilisationen om det nu skulle vara så. Vi har ju ändå ingenting att förlora. Som det ser ut nu så återstår bara en långsam förnedrande undergång. Ska vi ändå dö ut så föredrar jag att det sker med 1 månads blodbad snarare än under 100 år av skam.

Andres
Nybörjare
Andres
29 dagar sedan
Reply to  Henke Himmlär

Förstår att det inte är lätt att veta då man inte känner någon annan ras möjligtvis, tro mig denna Soros grupp representerar varken mig eller någon annan brun eller svart. Dessa grupperingar har enbart två syften, att så tvivel och skapa rädsla, söndra och härska.

Per
Nybörjare
Per
29 dagar sedan

Vad är problemet?

Ge dom en bit land och låt dom skapa Liberia 2.0 så kommer dom innom en kort framtid börja äta upp varandra (bokstavligt).