Svart rånare skrek som en gris när vit man slog tillbaka

USA. En video på ett misslyckat rånförsök i USA har gått viralt i sociala medier. Den svarta rånaren övermannas av rånoffret, och kastas som en vante i backen, varpå han skriker som en gris. 

Övervakningsbilder från ett misslyckat rånförsök i San Leandro i USA har gått viralt i sociala medier.

Två svarta rånare – varav en av dem är beväpnad med en pistol – springer fram till en vit man på gatan för att råna honom. Rånaren trycker upp pistolen mot mannens ansikte, och det tilltänkta offret backar långsamt.

Plötsligt slår den vita mannen tillbaka. Han lyckas greppa tag om rånaren, som skriker ”Nej! Nej! Okej!”, innan han kastas som en blöt vante i asfalten. Väl på marken ger afrikanen ifrån sig ett högt ljud, som av användare på sociala medier har jämförts med en skadeskjuten gris.

Den vita mannen trycker ner rånaren mot marken med sitt knä, medan den andra afrikanen ropar ”Hallå! Släpp honom!”. Slutligen kastas rånaren till sin kamrat, och de springer allt vad de orkar därifrån.

Jag tror aldrig att jag har hört ett sådant ljud från en människa förut”, kommenterar en användare på Twitter.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments