Svärson till Judiska världskongressens ordförande kan ta över USA:s centralbank

SIONISM. Amerikanska medier har gått varma om vem som blir nästa chef över landets privatägda centralbank efter att presidentens högste ekonomiske rådgivare strukits från listan. Vastarinta har publicerat en artikel om ämnet, där man visar den amerikanska Federal Reservs judiska kopplingar.

Juden Ronald Lauder och hans bror Leonard.

Det spekuleras i amerikanska medier om att den amerikanska centralbankens (Federal Reserv System, eller Fed) nästa ordförande blir juden och bilderbergaren Kevin Warsh, som är svärson till Judiska världskongressens (World Jeweish Congress, WJC) ordförande Ronald Lauder. Tidigare har man förmodat att platsen går till Goldman Sachs-juden Gary Cohn, som är president Donald Trumps högste ekonomiske rådgivare.

Judarna har lett den amerikanska centralbanken oavbrutet i över trettio år. 1987 tillföll ordförandeplatsen juden Alan Greenspan, som efterföljdes av stamfränderna Ben Bernanke och den nuvarande ordföranden Janet Yellen. Federal Reserv System bildades i början av 1900-talet av bland andra den judiske bankiren Paul Warburg, och nationalistiska amerikaner krävde redan från början att banken stängs. Makthavarna har aldrig gjort en grundlig revision av centralbanken, något som en del har tolkat som ett tecken på korruption i den politiska och ekonomiska eliten.

Tidigare trodde man alltså att nästa ordförande för centralbanken skulle bli Gary Cohn, som av judisk media kallats för ”globalist-Gary”. Cohn sägs dock ha förlorat Trumps förtroende, sedan han kritiserade Vita huset för att ha fördömt den nationalistiska demonstrationen i Charlottesville i för milda ordalag. Även om såväl Trump som Cohn har fördömt vit nationalism, så har presidenten enligt media irriterats av Cohns överdrivna aggressivitet.

LÄS ÄVEN: Återta makten från globalisterna!

Till sionisternas stora glädje har man dock hittat en kosher-ersättare till Cohn. Warsh är nämligen nära släkting till en av världens största sionistiska organisationer WJC:s ordförande. Oavsett vem av dessa två som väljs till centralbankens ledare så kommer inte arvet från Warburg att upphöra. The Times of Israel har om Warsh och och det amerikanska ekonomiska rådets judiska kopplingar skrivit:

[Till dem hör åtminstone] Daniel Yergin, expert på energi och internationella relationer; Mark Weinberger, det enorma revisionsföretaget Ernst and Youngs styrelseordförande, som år 2012 fick ett pris av det judiska Anti-Defamation League; verkställande direktören för investmentbolaget Blackrock Larry Fink; Robert Iger, verkställande direktör för Disney; samt Kevin Warsh, en bankir som tillhört Feds ledning och som är gift med Jane Lauder från den kända kosmetikaföretagsfamiljen.

I september träffade Warshs svärfar Ronald Lauder den svenska statsministern Stefan Löfven och krävde att Sveriges regering blandar sig in i frågan om Motståndsrörelsens demonstration i Göteborg.

Samma dag som Förvaltningsrätten beslutade att låta Göteborgs judar diktera Motståndsrörelsens demonstrationsrutt så publicerade även den judiska tidningen Göteborgs-Posten en artikel undertecknad Judiska världskongressens vd Robert R Singer, där denne krävde just att demonstrationen skulle ”flyttas” med tanke på judarna och deras Jom kippur.

Det blir därför intressant att se vem Trump, som vann presidentvalet mycket tack vare sina ”invandringskritiska” utspel, väljer att utse till ledare för världens mäktigaste bank. Ifall det blir Warsh, så är makten över pengarna än mer i händerna på personer som lobbar för öppna gränser, ”mångkultur” och förbud av nationalistiska organisationer.

Källor:
Gary Cohn unlikely to get tapped as Fed chair
Trump names Jewish billionaire to head economic advisory team
WJC welcomes Swedish court ruling to reroute Nazi march away from synagogue on Yom Kippur
Juutalaisen maailmankongressin johtajan vävystä Amerikan keskuspankin seuraava johtaja?

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

30 Kommentarer till "Svärson till Judiska världskongressens ordförande kan ta över USA:s centralbank"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Kid
Gäst
Nybörjare
Kid

Den totalitära ideologin i sitt ässe!

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

till 1989. Knäck judarnas makt!

Allan
Medlem
Nybörjare

Judens sedelpress, med sina nytryckta sedlar göder den sin stam som köper upp vita mäns skapelser och idéer på börsen.
Alla program för ”kvantitativ lättnad” där miljarder ”trycktes” varje månad och gödde (((börsen))). 80 miljarder $US varje månad var det i QE3.

Parasiten släpper inte frivilligt, den måste bändas loss, precis som den snarlikna Fästingen.

rökviken
Gäst
Nybörjare
rökviken

Att ta loss en fästing kräver ett bra verktyg i mindre format – kobenet.

Negerboll
Gäst
Nybörjare
Negerboll
Abendland
Gäst
Nybörjare
Abendland

Dom är tillbaka härligt! Vad nästan rädd för att något hade hänt De Geer efter Göteborg och det visade sig att han fått ett epileptiskt anfall och hamnade på sjukan några dagar.

Hoppas de tidigare avsnitten kommer upp igen på spreaker

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Det är nog en natur lag som säger att det ska vara en jude? Eller är det en ren jude diktatur?

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Det märks på bilderna att de har ett släktskap med reptiler. Vem minns inte ödlan Greenspan
https://m.youtube.com/watch?v=Trl2I2cUt70

LuttaLotta
Gäst
Nybörjare
LuttaLotta

Släktskap med reptiler?! Snälla, förklara :)

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Jag börjar på allvar misstänka mer och mer att de faktiskt kan vara något slags kryptoreptiler. Kanske David Icke har rätt, trots allt. Tja, bortsett från det faktum att han vägrar nämna vilken (((stam))) det då är som verkligen är reptiler

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Vidrigt!

JUDE-makten måste krossas.

Hell seger!

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke
Judarnas diktatur kallades till ca. 1998 ”proletariatets diktatur” och var mest terroristisk och brutal under Stalin. Den judiska världsherravälde på en-regering-jord skulle bli mycket grymmare: massmord, tortyr och massdeportationer (svenskar till Afrika, tyskar till Sibirien, fransmän till Indonesien som exempel). Jag rekommenderar att inte ta den risken och testa om det blir på det sättet, då är det för sent. Det förflutna bevisade hur det är när judar har absolut makt, Israel, mord på vita i Afrika, bombarderingar av småländer och massinvandringen till Europa är nutidens bevis för judarnas/USAs förskräckliga perversa vansinniga avundsjuka politik. Det finns inga möjligheter att fly… Läs mer »
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Så intressant!

En fattigpensionär
Gäst
Nybörjare
En fattigpensionär
Lyssnade på debatten i riksdagen idag ! De vurmade väldigt mycket om invällarna och deras ” låga ” ersättningar och hur dåligt de klarar sig på olika bidrag ! Främst var det ” hönan” Annie Lööf som pladdrade , som vanligt mot bättre vetande . Jag är pensionär och har jobbat 50 år i det här förbannade landet , men jag har aldrig hört förrädarna tala om min låga pension eller hur jag ska klara mig som ”svensk” . Har inte råd att gå till tandläkaren längre , medan invällarna får gratis tandvård så fort de kommer hit . Jag… Läs mer »
Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

”Det är zigenarna som har byggt upp detta land” tyckte migrationsminister Erik Ullenhag.

Jag tycker att politiker och journalister är som skiten jag har under skorna. De har valt sina jobb för att de är odugliga till hederligt produktivt arbete. De enda tunga lyft de gör är när de lyfter den feta lönen.

Ola Olé
Gäst
Nybörjare
Ola Olé

Då ni inte väsnas ordentligt så kommer dessa invandrare gå före på alla sätt. Organisera er! Ge er på judarna som styrt upp landet. Kartlägg dem.

rökviken
Gäst
Nybörjare
rökviken

Jag förstår din frustration.
Men Frigoliterna i riksdagen har sagt sitt för länge sedan och de är betalda för att förstöra Sverige som land. Du, jag och alla andra som arbetat i många år och betalt skatt till detta slavsystem är de största förlorarna. Och inte bara det – vi kommer att bli en minoritet i vårt EGET land.

rökviken
Gäst
Nybörjare
rökviken

Även den yngre generationen.

rökviken
Gäst
Nybörjare
rökviken

Och det viktigaste är våra barn och barnbarn.

Bengt
Gäst
Nybörjare
Bengt

Intresseklubben antecknar.

NMR 2018
Gäst
Nybörjare
NMR 2018

Och snart har vi ett (((kontantlöst))) samhälle.

Commander Keen
Gäst
Nybörjare
Commander Keen

Dinosaurs were wiped out by an asteroid. Now let’s hope ”reptilians” soon face extinction too :)

Nisse Lund
Gäst
Nybörjare
Nisse Lund

Animal Farm Visual Representation of Characters
https://www.youtube.com/watch?v=BBqHuWhPhsk

George Orwell’s Animal Farm ~ 1954 Animation [full movie]
https://www.youtube.com/watch?v=1Ibe-BgqwNg

Hell to pay
Gäst
Nybörjare
Hell to pay

Näää ni vet det stämmer ju inte…det är bara en konspirationsmyt från er sida enligt våra msmkräkhornalister och folkförrädarpolitiker…Detta som vilken blind jävel som helst kan kolla upp!! Lattjo bilder på asen, ser ut som något ur Madame Tussauds skräckkabinett..

Konstig Värld
Gäst
Nybörjare
Konstig Värld

Hur kommer det sig att ingen knäpper dom här gubbarna? Det är alltså bara en stilla undran, det finns ju massor av nationalister i USA. Detta är alltså skurkar men dom lever och frodas som aldrig förr, fria. I Tyskland fanns ju någon organisation som kallade sig NSU lr nåt de hade en del planer. Men det var ju mot domare, politiker men inga av stor betydelse. Hur kommer det sig att att ingen försöker ta de stora spelarna?

En fattigpensionär
Gäst
Nybörjare
En fattigpensionär

Till konstig värld ! Man vet aldrig vad som sker framöver !!

andreas
Gäst
Nybörjare
andreas

Dollarn är mycket bra att använda som dasspapper har jag hört! Speciellt till judar.

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Att amerikanska centralbanken är privatägd och aktiemajoriteten ägs av 5 judiska familjer, amerikanska staten har en minoritetspost (det ser ”bra” ut så)är en av världshistoriens största skandaler och förklarar väldigt mycket av det som sker i världen.

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

Fed stod färdigt 1913, när världskriget började 1914. Så lägligt.
http://whale.to/b/mullins5.html
Eustace Mullins: SECRETS OF THE FEDERAL RESERVE

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

”lett banken i 30 år”? De har ägt den i hundra år!
F.ö. är Janet Yellen dotter till David Rockefeller.

wpDiscuz