Svärjevännernas nya jemenitiske gullegris: ”Tror NMR:are har en crush på mig”

HUMOR. En homosexuell jemenit som stöder liberala värderingar tror att nationalsocialister är kära i honom – för att de inte blockerat honom på Twitter.

Den homosexuelle jemeniten Louai Ahmed anser att man förlorar hjärnceller om man lyssnar på althögerpodden Vita Pillret. I samma andetag spekulerar han i om företrädare för Nordiska motståndsrörelsen har ”en crush” på honom. Anledningen? För att de tror på yttrandefrihet och inte blockerat honom på Twitter.

Ahmed har på senare tid blivit en av de så kallade Sverigevännernas favoritalibin. På Twitter och i Youtubefilmer kritiserar han islam samtidigt som han försvarar de liberala värden som lett till massinvandringen av bland annat muslimer till Sverige.

Louai Ahmed har på så vis blivit lite av ett diskussionsämne bland invandringskritiker, där vissa menar att han är bra, ”lojal till Sverige” samt stöder yttrandefriheten, medan andra menar att svenskar inte behöver ickevita för att föra deras talan och att Ahmeds föreslagna åtgärder inte skulle rädda Sverige.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
_DH_SlipsenSamuel Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Samuel
Medlem

Luai, invandraren som är mytoman.

Slipsen
Medlem

Hahaha. Han bevisar endast att tesen att homosexuella är sjuka på grund av en hjärnskada är helt korrekt!

_DH_
Medlem
_DH_

Så fånigt, allt detta med ”Sverigevänlighet”. Jag menar, hur lite råg i ryggen har man om man endast kan tala om att man är ”Sverigevänlig”? Som ”vänligt inställd” till ens eget land? Ungefär som de ”Rysslandsvänner”, ”Englandsvänner” och liknande vårt land haft under t.ex. WW2. Inser inte dessa fanskap att de använder samma begrepp man gjorde om sympatisörer till annat land förr i tiden? Och att termen faktiskt kanske introducerats just för att lättmjölksnationalisterna ska lockas att förödmjuka sig själva? Själv ser jag ingen anledning varför man ska omhulda någon förbannad invandrare som påstådd proteströst. Det måste vara bra illa… Läs mer »