Sura miner hos polisen efter sänkt anslag

INRIKES. Rikspolischefen Anders Thornberg är missnöjd över regeringens beslut om att sänka polisens anslag.

Den sittande regeringen har beslutat om att föra över 232 miljoner kronor från Polismyndigheten till Kriminalvården, något rikspolischefen Anders Thornberg enligt ett meddelande på myndighetens intranät inte är nöjd med:

— Detta är pengar som redan är intecknade i årets budget och som var tänkta att användas till att fortsätta utveckla polisens verksamhet under kommande år, säger Thornberg och kommenterar vidare:

— I dagsläget är det för tidigt att ge något svar på vilka konsekvenser neddragningen kommer få för årets verksamhet. Vi kommer nu att analysera hur vi ska hantera de nya ekonomiska förutsättningarna för polisens verksamhet.

Polisen har under lång tid klagat på så kallad ”resursbrist”, något som ofta visar sig när allt fler brottsanmälningar blir liggande utan att utredas eller när öppen knarkförsäljning inte kan stoppas. På vissa andra områden råder det däremot sällan någon resursbrist, något Nordiska motståndsrörelsens medlemmar i exempelvis Nyköping fått uppleva vid flera tillfällen.

Exakt hur man kommer prioritera polisens begränsade resurser under året återstår att se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Jan HjelmGrottbjörnennordboEthnyCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Bu-hu-hu! Nu får snutarna själva köpa och betala för sina ballerinakjolar.

comment image

Ethny
Medlem

https://www.liveleak.com/view?t=aUajr_1530450346

Svenska vs den ryska polisen. Den svenska poliskåren är bara ett enda stort fjolligt skämt.

Caesar-Aurelius
Medlem

Polisbristen i Sverige, la la la la

comment image

comment image

Caesar-Aurelius
Medlem

Börja med att omplacera några av korv & potatismospoliserna till aktiv tjänst:

comment image

comment image

nordbo
Medlem

snabel A Ethny – ser ut som hon knappt orkar hålla i batongen ens.

Ethny
Medlem

Hen slår i princip som ett barn. Dessa poliser borde bli anmälda för förargelseväckande beteende och för att störa den allmänna ordningen. Även hur de indirekt sponsrar pedofiler m.fl i.om att det finns så många av dem inom denna sketna regnbågs”organisation”.

Så tragiskt också hur de har förstört ett annars så vackert naturfenomen och istället fått det att kopplas till enbart dekadens.

Grottbjörnen
Medlem

hon ser ut som en femåring som slåss med ett leksakssvärd

Jan Hjelm
Medlem

Vilka brott kommer nu att släppas fria att begås utan konsekvenser? För att minska eller upphöra med repressionen och trakasserierna mot den resurskrävande Nordiska Motståndsrörelsen är ju inte att tänka på.

nordbo
Medlem

Offtopic: När den totala marxismen har SATT sig i den andra delen av ”säkerheten” Snabb reflektion gjordes som satte sig på minnet va att jag under tågfärden hemåt möts av ett rasblandat par med en svensk cirka 18-årig tjej gick med en lika gammal neber som ”trygghetsvärd” på tåget. (de enda de gjorde va att fnissa och äckla med varann HELA TIDEN ok ) Klev av vid min hållplats och möttes av ett till rasblandat par som (((SJ))) (((SL))) placerat där. Ena snubben var Arab och naturligtvis den andre var vit svenska med väktaroveraller på sig lutandes mot en husvägg… Läs mer »

nordbo
Medlem

Med tanke på att hur djupare denna kulturmarxism sätter sig så börjar även tidigare grannar eller gemene personer i området man sett tidigare agera annorlunda i sin vardag – deras personlighet och jargong växlas över till en påtvingad återhållsamhet – med nyktra flackande blickar istället.