Superchocken: Inga bevis för att Trump konspirerat med Ryssland

UTRIKES. Enligt åklagaren Robert Muellers utredning finns inga bevis för att Trump-kampanjen konspirerat med Ryssland.

Det finns inga bevis för att Donald Trump presidentvalskampanj ska ha konspirerat med Ryssland, visar åklagaren Robert Muellers utredning i frågan. I rapporten står följande:

Utredningen kunde inte slå fast att medlemmar av Trumps kampanj konspirerade eller samordnade med den ryska regeringens aktiviteter för att blanda sig i valet.

Rapporten kan ses som ett bakslag för de av Trump politiska motståndare som anklagat honom för att ha konspirerat med Ryssland för att påverka amerikanska val.

Vad som däremot är intressant för meningsmotståndarna är den del av rapporten som berör obstruktion av rättvisan, där utredningen varken friar eller fäller Donald Trump. Det hela gäller att Trump år 2017 sparkade FBI-chefen James Comey, som kritiserats hårt för sin hantering av en utredning om Hillary Clintons hantering av konfidentiell information.

Källa:
Inga bevis för att Donald Trump konspirerat med Ryssland under presidentvalet

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KlausPerFredrika_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Något säger mig att man skulle få fram betydligt mer av värde om man utredde hans konspirerande med judenheten, eller hur de fick honom att bli deras marionett. För där finns ordentligt många lik i garderoben.

Fredrika
Medlem

Det var bara CNN lögner från Demokraterna. Storbolagsmassmediernas fake news maskineri spann på som vanligt.

Per
Medlem

Ännu en s.k. ”nothing-burger”.

Skall bli intressant att se vilka nya uppdiktade falsarier man kommer att koka ihop för att elda på alla NPC-zoombier, kulturmarxister och libtards.

Klaus
Medlem

Trump blev nu gogkänd av judarna efter han tillkännagav (högdragen, oförskämt, orättvist) golanhöderna som israeliskt territorium. Två mycket viktiga steg innan var: Jerusalem som Israels huvudstad (USAs ambassad flyttades dit) och bektäftelsen av förintelsen.