Superchocken: Inga bevis för att Trump konspirerat med Ryssland

UTRIKES. Enligt åklagaren Robert Muellers utredning finns inga bevis för att Trump-kampanjen konspirerat med Ryssland.

Det finns inga bevis för att Donald Trump presidentvalskampanj ska ha konspirerat med Ryssland, visar åklagaren Robert Muellers utredning i frågan. I rapporten står följande:

Utredningen kunde inte slå fast att medlemmar av Trumps kampanj konspirerade eller samordnade med den ryska regeringens aktiviteter för att blanda sig i valet.

Rapporten kan ses som ett bakslag för de av Trump politiska motståndare som anklagat honom för att ha konspirerat med Ryssland för att påverka amerikanska val.

Vad som däremot är intressant för meningsmotståndarna är den del av rapporten som berör obstruktion av rättvisan, där utredningen varken friar eller fäller Donald Trump. Det hela gäller att Trump år 2017 sparkade FBI-chefen James Comey, som kritiserats hårt för sin hantering av en utredning om Hillary Clintons hantering av konfidentiell information.

Källa:
Inga bevis för att Donald Trump konspirerat med Ryssland under presidentvalet

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments