Studio Kungälv #4:
Efter torgmötet – studion fullspäckad med gäster!

STUDIO KUNGÄLV. Klockan 16:00 sänds det fjärde avsnittet av Studio Kungälv. Vi kommer att tala om det mycket lyckade torgmötet från tidigare under dagen och vi har med oss en drös med gäster.

Tidigare idag hölls ett mycket lyckat torgmöte i Kungäv där de lokala kandidaterna Peter och Fredrik Vejdeland, samt Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg, talade. Alla dessa tre, men också andra personer kommer att finnas i studion ikväll.

I dagens Studio Kungälv:

 • Fredrik och Simon sammanfattar veckan
 • Dagens torgmöte stöts och blöts
 • Intervjuer med flera gäster

Allt detta kommer hinnas med under en timme, så rensa kalendern och sätt dig och titta på Studio Kungälv klockan 16:00 då det bjuds på hög energi, snabba vändningar och nationalsocialism när det är som bäst.

Titta på sändningen nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Jag håller inte med om det mesta av det ni står för, men även jag, och ALLA, ser väl ändå dubbelmoralen och hyckleriet i det här nedan:

  ”Jag vill inte att handlarna ska vara så rädda att dom stänger eller att människor inte vågar gå ut i den här staden, då är det någonting som inte funkar i demokratin.”
  – Miguel Odhner (S) om Nordiska Motståndsrörelsens (NMR) torgmöten i Kungälv

  Men när Inger, 75 i Komarken inte vågar gå ut på kvällarna längre för att hon är RÄDD, då är det inget problem verkar det som! Det är inte riktigt klokt.

  Jag håller som jag sa inte med er, men jag kan definitivt se var er frustration kommer ifrån.

  Källa:
  https://www.tv4play.se/program/nyheterna/11284289

  • Karl-Путин A says:

   Du håller inte med om 90% av det vi står för – då är du antagligen sosse eller moderat.

   Vad har de för lösningar på problemen som de själva skapar, ungefär som en breedreaktor som skapar mer bränsle än den hinner förbruka.

   • Exakt! Förstår inte politikerna att det är på grund av dom själva och besluten dom har tagit under alla år som SD och NMR finns! Om dom nu inte gillar det så borde dom ju ta sig en funderare kring varför så många, fler och fler, är så missnöjda! Som sagt – jag förstår er frustration!

    Jag håller med er om att något måste göras åt invandringen – i synnerhet de kriminella, men inte för att dom skulle vara någon annan ”ras” utan för att dom tar/FÅR för mycket av mycket av vårat samhälle, och alla som kommer hit och begår brott är bara…UT!!! Men jag förstår inte varför ni även har öppna åsikter om t.ex. pride, jag tror att ni förlorar ganska så mycket på det. Och det där med förintelsen – folk ser er som hjärntvättade med foliehattar, och jag VET att det är exakt det NI anser om övriga. Men man kommer liksom ingenstans på det här viset. Ni säger att SD gör inget trots att dom fått lite makt nu, så om ni istället fokuserade på att vara säg ett mer handlingskraftigt alternativ till SD, ja då kanske ni skulle få mindre mothugg och mer FRAMGÅNG. Alla vill ju stänga ner er, och då får ni aldrig igenom det ni vill! Jag vet att ni skulle få mer framgång om ni taggar ner lite och fokuserar på invandringen på mildare sätt, men gör mer än SD om ni får makten. För hela den här nazistgrejen gör bara att folk ignorerar er och vill stänga ner er, och då tar det hela MYCKET längre tid än det behöver, om det ens går alls.

    • Karl-Путин A says:

     Jag bryr mig inte om att bemöta din mediebild av oss och vill istället göra dig uppmärksam på att det samhälle som vi vill återskapa, ja just det, återskapa är ett samhälle som har stora likheter med det socialdemokratiska folkhemmet som rådde ända tills att juden Olof Palme och hans judiska koppeldragare införde det mångkulturella samhället och kasta Folkhemmet på soptippen.

     Vi är verkligen inte foliehattar, det är våra ”allas lika värde”-motståndare som är foliehattarna.

     • Men det är ju mediebilden av er som är ett av de största problemen för er, det borde ni väl ändå bry er om? Försök se er själva UTIFRÅN.

     • Karl-Путин A says:

      Helt fel! Vi låter oss inte formas av den judiska median – vi formar oss själva utifrån verkligheten och vår ideologi.

      Det finns 8 partier i Riksdagen som formas av Bonniermedia och inte åstadkommer något positivt – alltså finns det inget behov för ytterligare ett Bonnierparti.

     • Jag tror att ni ignorerar mediebilden av er på bekostnad av er egen potentiella framgång.

     • Karl-Путин A says:

      Bonniermedia kan köra upp sig själva nånstans där solen aldrig skiner!

     • Och det är precis så som utomstående känner om er. Det skadar inte utomstående att spotta på och vifta bort er, men det skadar ju er att spottas på och viftas bort.

      EDIT: Det var klumpigt av mig – givetvis tycker ni att utomstående tar skada av att inte lyssna på och rösta på er. Därför tänker jag att det borde vara av ert största intresse att få med er så många som möjligt.

    • Karl-Путин A says:

     Rasfrågan är ju själva grunden i vår politik, vilket det i viss mån även var i Tage Erlanders folkhem. En neger, jude eller zigenare kan ALDRIG tillhöra den nordiska rasen och bli svensk.

     Vad gäller Pride så är det en pedofilsekt som bör och ska bekämpas med alla medel till buds stående medel.

     • Det är exakt det här jag menar. Ni kommer aldrig bli så stora som ni skulle kunna bli, när ni har dom här åsikterna. Jag håller som sagt var inte med om att vi människor tillhör olika raser. Och jag förstår fortfarande inte vad Pride har att göra med allt det andra ni står för. Tänk vad många röster ni förlorar pga det. För det är många som antingen är en LGBTQ+-person, eller känner någon som är det. Kommer dom då vilja stötta er? Nej. Du får gärna förklara varför ni tycker så gällande Pride.

     • Karl-Путин A says:

      Vi är inte ute efter att samla godhetspoäng, som tex SD, vi är ute efter att förändra samhället. Den parlamentariska vägen är bara ett sidospår i det arbetet.

     • Karl-Путин A says:

      Vi vill inte ha hjälp av könsdysforiker, sodomiter och pedofiler – däremot kommer vi att erbjuda dem hjälp när vi tagit makten.

     • Men HERREGUD. Jag blir riktigt ledsen och faktiskt rädd att det är så du/ni känner. Erbjuda hjälp? Öppna sinnet och häng med in i 2000-talet? Jag är hetero och etnisk svensk, och detta är trots det en av sakerna som gör att jag ALDRIG skulle ge NMR min röst.

     • Karl-Путин A says:

      Inga problem; NMR står och faller inte med din röst.

     • Nej inte med MIN röst, men jag sa ju även följande:

      ”Tänk vad många röster ni förlorar på grund av det. För det är många som antingen ÄR en LGBTQ+-person, eller KÄNNER någon som är det. Kommer dom då vilja stötta er? Nej.”

      Folk kanske håller med er om invandringen (mest troligt enligt min gissning), men är inte med på att rösta igenom allt det andra ni står för. Och jag förstår fortfarande inte vad Pride-folk har med judar, raser, media och allt annat ni står för att göra?

     • Jag förstår det – men HUR i hela friden ska ni förändra om ni inte får någon makt eftersom folk skyr er?

     • Karl-Путин A says:

      Folk skyr oss inte, folk skyr den falska mediebilden av oss, men vi har tiden och utvecklingen på vår sida.

      Det svenska folket TYCKER INTE att gruppvåldtäkter och bilbränningar är normala svenska företeelser samtidigt som den globala bankmaffian rånar oss in på bara benknotorna.

      Jag tror att valet 2018 kommer att bli det sista valet där svenskarna låter sig duperas av köpta karriärpolitiker – i valet 2022 kommer det att blåsa helt andra vindar både i Sverige och resten av Europa.

     • Henke Himmlär says:

      Hehe..

      Jag ser att du fått en intressant diskussion idag Andersson! 😉

      Det roliga med den här Aa är att han/hon har en hel del poänger. Självfallet ignorerar du dessa poänger i vanlig ordning och kommer i längden att förlora på det.

      Du ska naturligtvis inte ändra åsikter på något sätt, men att lära sig något nytt emellanåt skadar inte heller. 😉

     • Karl-Путин A says:

      Aa är ett expotroll – om du inte har genomskådat det så är du bara att beklaga, defaitist som du är.

     • Vad tusan är ett expotroll? Jag är bara en helt vanlig medborgare. Jag har tyvärr aldrig röstat och känner knappt ens till hur jag ligger till politiskt. Ni vill in i min kommun, och jag har därför kollat in vilka ni är, och delar med mig till er av mina observationer, åsikter och funderingar.

     • Karl-Путин A says:

      För att aldrig ens ha röstat verkar du väldigt insatt i svensk partipolitik. Och din uppfattning att SD nått framgångar genom att hålla två sinnessjuka Reinfeldsregeringar under armarna kan bara ha sitt ursprung på Expo.

     • Jag skulle inte påstå att jag är insatt men jag har som människa åsikter och värderingar, precis som du/ni. Jag skrev att SD hade problem i början och att det går nu bättre, med det menade jag att dom har fler som står på deras sida nu än för några år sedan, och det kommer antagligen gå bättre än någonsin för dom i valet detta året. Enligt mig är det en bra taktik av SD att försöka bli accepterade, men givetvis ska det inte bli på bekostnad av att dom inte gör det dom i grunderna står för och har lovat. Jag vet fortfarande inte vad Expo är, men jag garanterar att jag inte är ett troll. Jag vill försöka förstå er och era extrema åsikter, och även få er att se er organisation ur en utomståendes synvinkel. Som jag skrivit tidigare förstår jag er frustration med hur ni blir bemötta (se exempel ovan i det jag skrev om Miguel Odhners kommentar i TV4-nyheterna), men jag kan också (som utomstående) se VARFÖR ni blir bemötta så.

     • Påläst says:

      Bra att du kommer med förslag.

      Anledningen till att de kostar mycket och att en relativt stor andel av dem är kriminella är dock att de är av annan ras. Om du inte visste det så finns det stora genomsnittliga skillnader i IQ, testosteronnivåer m m mellan olika folk. Personer med låg intelligens har sämre självkontroll och är oftare psykiskt sjuka förutom att de endast kan klara enklare arbetsuppgifter (och dessa ofta långsammare och sämre än intelligentare med samma arbete).

     • Jag svarar på din andra kommentar som är likadan.

     • Karl-Путин A says:

      Har vi extrema åsikter – ROFL – vad fan kallar du det samhälle som 7-klövern skapat och de åsikter de har. (C) tex anser att vi ska ta emot 30 miljoner u-ländska rasfrämlingar till och (Mp) anser att vi kan ta emot hela världens ”flyktingar”. Den svenska feministregeringen har dessutom undertecknat en FN- konvention som ger 2 miljarder rasfrämmande ”barn” rätt att bosätta sig i Sverige.

     • Ja, det måste du kunna tänka dig att era åsikter ses som extrema för utomstående? Okej 30 miljoner och 2 miljarder, var ska dessa ta vägen har dom tänkt? På hög? Det är ju GIVETVIS helt från vettet.

     • Hej Henke, jag vet inte om du är ironisk men om inte så får du gärna svara på det Karl ignorerar.

      Jag menar inte att ni ska ändra era PERSONLIGA åsikter, men jag tror att ni tjänat mycket på om ni ser över det ni står för, från en utomståendes perspektiv. För det verkar inte gå så bra för er, när ni KNAPPT får ha era torgmöten, och KNAPPT kan samla in pengar osv. Det känns som att ni står och vinglar på kanten till ett stup. Och ett SD som faktiskt GÖR det dom pratar om, skulle kanske vara något… Där har ni en öppning. Men med allt det här andra så tror jag inte att ni kommer nå dit ni skulle kunna nå. Ja, SD hade problem i början och det går nu bättre. Men jag är YTTERST tveksam till att det kommer bli likadant för er, och jag anser inte att ni agerar för eller ens vill erat eget bästa!

    • Påläst says:

     Bra att du kommer med förslag.

     Anledningen till att de kostar mycket och att en relativt stor andel av dem är kriminella är dock att de är av annan ras. Om du inte visste det så finns det stora genomsnittliga skillnader i IQ, testosteronnivåer m m mellan olika folk. personer med låg intelligens har sämre självkontroll och är oftare psykiskt sjuka förutom att de endast kan klara enklare arbetsuppgifter (och dessa ofta långsammare och sämre än intelligentare med samma arbete).

     • Eller så beror det på att samhället tar in folk och tar inte hand om dom på rätt sätt, så att dom kommer in i samhället så mycket det bara går, så dom samlas på samma ställen och vänder sig till kriminalitet p.g.a. missnöje eller vad det nu kan vara. Om vi ska tala IQ, hur smart är det att forcera polislinjer och bete sig som totala vildar, och sedan tro att man ska komma in i kommunfullmäktige? En av talarna på torgmötet i Kungälv idag tog till och med upp hur många av de som sitter i styrande stolar som är dömda för brott. Och ni själva blir fråntagna jaktvapen eftersom det anses för osäkert att ni har det. Så det där om IQ och brott kommer enligt min mening inte från rätta munnar.

     • Påläst says:

      Svenskar samlades också på samma ställen när de utvandrade till Amerika.

      Alla tidigare civilisationer har gått under p g a rasblandning med lägre intelligenta folk. Du är okunnig och lurad. Läs ”Mitt uppvaknande”/ ”My Awakening” om du vill veta sanningen. Den senare finns utlagd gratis på författarens hemsida.

 • Fredrik Vejdeland Fredrik Vejdeland says:

  Vi är snart igång. Inom tio minuter

 • Karl-Путин A says:

  Mycket bra tal av både Albinsson, Vejdeland och slutligen Lindberg, varav den sistnämnde börjar tangera självaste Führern i talandets konst. Den som inte röstar på Nordiska motståndsrörelsen efter hans oerhört engagerande och kraftfulla tal får skylla sig själv.

  • Talen ger en annan bild än den man får om man läser vad ni står för. Jag ser ett problem i att det är så! Folk står och lyssnar, blir inspirerade och går hem och läser på nätet, och tänker om. Det är vad jag tror. Jag såg hela livesändningen från Kungälv den 18 augusti och den gav helt andra vibbar än talet både då och idag, enligt mig som innan torgmötet den 18/8 vad ovetandes om vilka ni är. Ni hånar dom ni pratar med som har andra åsikter, och det ser inte bra ut alls. Vem vill då gå fram och prata med er när man sedan blir kallad otrevliga saker av er i sändningen efter man skiljts åt, bara för att man har andra åsikter och förde en sansad diskussion? Vilka seriösa politiker beter sig så? Och det här med att forcera polisens linje, vad FAN är det för nytta med det? Förstår ni inte att ni skjuter er själva i foten? Självklart målar media upp en bild av att ni är farliga när ni håller på så! Och så tittar dom ju på sånt där när dom bedömer om t.ex. ett torgmöte är säkert att tillåta. Snart vinner kommunerna när dom överklagar, snart kommer poliserna sluta tillåta era möten (efter stök ni medvetet orsakar) och stänga ner allt ni gör! Ni skjuter er själva i foten, ser ni inte det?

   • Karl-Путин A says:

    Jag vet inte vad du har tittat på för sändning men jag var på plats och de enda som blev kallade ”otrevliga saker” var köpta, korrumperade politiker. INGA INVANDRARE blev hånade på något sätt!

    • Jag har sett hela livesändningen från torgmötet i Kungälv den 18/8, och de 3 talen idag i Kungälv (men jag ska se det som var innan talen idag också). Och då pratade ni med vanliga medborgare (som inte höll med er) och efteråt snackades det skit om dom, ungefär som på skolgården. Du kan givetvis inte stå till svars för det, men det ser illa ut för de som kollar som är nya till er rörelse. Alla som redan är med er skrattar säkert gott och håller med, men för alla nyfikna ser det inte bra ut, och försämrar bilden av er ytterligare (om ni nu bryr er om det men det tycker jag ni borde för er egen framgångs skull).

 • Karl-Путин A says:

  Apropå min och Vejdelands lilla ”tävling” om när pizza och hamburgare såg dagens första ljus här i Sverige: Jag anförde, som ett bevis att vi kände till och kunde baka pizza här i Sverige minst ett år innan juden Olof Palme införde det mångkulturella helvetet 1975, Vår Kokbok från 1974. Vejdeland kontrade med en kokbok från 1935 där det fanns recept på pizza.

  Efter att ha konsulterat Judepedian, som ju är all (((kunskaps källa))), så fann jag att självaste ordet pizza är av germanskt/svenskt ursprung och den första pizzerian i Sverige öppnades 1947 i Västerås.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Pizza

  Ingrid 72 år, som Vejdeland relaterade till i sitt tal, nämnde förutom pizza även hamburgare som ett pris som väl uppväger att Sverige toppar den globala våldtäktsligan och är ett land i totalt sönderfall pga massinvandringen av multikriminella rasfrämlingar. Hamburgare har, som framgår av namnet, någon form av koppling till Tyskland och staden Hamburg. Hamburgaren har alltså sitt ursprung i Tyskland och spred sig sen över hela världen, långt innan våra vita länder invaderades av miljontals rasfrämmande ”pizzabagare”.

  I Sverige öppnade den första hamburgerbaren 1955 – alltså 20 år innan Sverige blev den mångkulturella kloak som Ingrid 72 år prisar i Kungälvs-Posten. Vi svenskar kunde alltså laga både pizza och hamburgare redan för 60-80 år sen, långt innan den första rasfrämmande ”pizzabagaren” satte sina sandaler i Sverige.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Hamburgare

 • Karl-Путин A says:

  Kungälvs kommun hade tänkt sätta upp 3G-antenner på Övre Fontinskolan för ett 15-tal år sen, apropå strålning, men det stoppades efter ett föräldrainitiativ och de strålande antennerna hamnade på nämndhuset istället.

 • Jag skrev för en stund sedan om Miguel Odhners (S) dubbelmomral/hyckleri kring rädsla angående NMR:s torgmöten i Kungälv (men rädslan hos de som inte längre vågar gå ut på kvällarna i Komarken, då?!), och har nu hittat ännu en sån grej…

  Det är polisens presstalesperson Stefan Dangardt i Ludvika som pratar om tillfällig kameraövervakning i Ludvika för att allmänhet och politiker känner otrygghet pga NMR, och berättar om ”DEMOKRATIBROTT” som innebär att om det finns risk att personer inte vågar/törs/kan utöva sin grundlagsskyddade rättighet att uttrycka sina åsikter, då är det ett ”ALLVARLIGT BROTT”, och det tänker dom att den här kameran kan hjälpa till med att förebygga eller lösa brott om det uppstår.

  Men HALLÅ?! Det gäller väl i så fall för NMR också? Men NMR anmäls gång på gång för att förhindras att utöva den grundlagsskyddade rättigheten att uttrycka åsikter.
  Den här totala och uppenbara dubbelmoralen/hyckleriet stör mig! Lika för alla var det väl? Nä, bara när det passar, verkar det som.

  Källa:
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=161&artikel=7031817


 • Lämna ett svar