Studio Kungälv #4:
Efter torgmötet – studion fullspäckad med gäster!

STUDIO KUNGÄLV. Klockan 16:00 sänds det fjärde avsnittet av Studio Kungälv. Vi kommer att tala om det mycket lyckade torgmötet från tidigare under dagen och vi har med oss en drös med gäster.

Tidigare idag hölls ett mycket lyckat torgmöte i Kungäv där de lokala kandidaterna Peter Albinsson och Fredrik Vejdeland, samt Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg, talade. Alla dessa tre, men också andra personer kommer att finnas i studion ikväll.

I dagens Studio Kungälv:

  • Fredrik och Simon sammanfattar veckan
  • Dagens torgmöte stöts och blöts
  • Intervjuer med flera gäster

Allt detta kommer hinnas med under en timme, så rensa kalendern och sätt dig och titta på Studio Kungälv klockan 16:00 då det bjuds på hög energi, snabba vändningar och nationalsocialism när det är som bäst.

Titta på sändningen nedan:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

39
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
33 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
PålästHenke HimmlärFredrik VejdelandKarl-Путин AAa Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Aa
Medlem

Jag håller inte med om det mesta av det ni står för, men även jag, och ALLA, ser väl ändå dubbelmoralen och hyckleriet i det här nedan: ”Jag vill inte att handlarna ska vara så rädda att dom stänger eller att människor inte vågar gå ut i den här staden, då är det någonting som inte funkar i demokratin.” – Miguel Odhner (S) om Nordiska Motståndsrörelsens (NMR) torgmöten i Kungälv Men när Inger, 75 i Komarken inte vågar gå ut på kvällarna längre för att hon är RÄDD, då är det inget problem verkar det som! Det är inte riktigt… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Du håller inte med om 90% av det vi står för – då är du antagligen sosse eller moderat.

Vad har de för lösningar på problemen som de själva skapar, ungefär som en breedreaktor som skapar mer bränsle än den hinner förbruka.

Aa
Medlem

Exakt! Förstår inte politikerna att det är på grund av dom själva och besluten dom har tagit under alla år som SD och NMR finns! Om dom nu inte gillar det så borde dom ju ta sig en funderare kring varför så många, fler och fler, är så missnöjda! Som sagt – jag förstår er frustration! Jag håller med er om att något måste göras åt invandringen – i synnerhet de kriminella, men inte för att dom skulle vara någon annan ”ras” utan för att dom tar/FÅR för mycket av mycket av vårat samhälle, och alla som kommer hit och… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Jag bryr mig inte om att bemöta din mediebild av oss och vill istället göra dig uppmärksam på att det samhälle som vi vill återskapa, ja just det, återskapa är ett samhälle som har stora likheter med det socialdemokratiska folkhemmet som rådde ända tills att juden Olof Palme och hans judiska koppeldragare införde det mångkulturella samhället och kasta Folkhemmet på soptippen.

Vi är verkligen inte foliehattar, det är våra ”allas lika värde”-motståndare som är foliehattarna.

Aa
Medlem

Men det är ju mediebilden av er som är ett av de största problemen för er, det borde ni väl ändå bry er om? Försök se er själva UTIFRÅN.

Karl-Путин A
Medlem

Helt fel! Vi låter oss inte formas av den judiska median – vi formar oss själva utifrån verkligheten och vår ideologi.

Det finns 8 partier i Riksdagen som formas av Bonniermedia och inte åstadkommer något positivt – alltså finns det inget behov för ytterligare ett Bonnierparti.

Aa
Medlem

Jag tror att ni ignorerar mediebilden av er på bekostnad av er egen potentiella framgång.

Karl-Путин A
Medlem

Bonniermedia kan köra upp sig själva nånstans där solen aldrig skiner!

Aa
Medlem

Och det är precis så som utomstående känner om er. Det skadar inte utomstående att spotta på och vifta bort er, men det skadar ju er att spottas på och viftas bort.

EDIT: Det var klumpigt av mig – givetvis tycker ni att utomstående tar skada av att inte lyssna på och rösta på er. Därför tänker jag att det borde vara av ert största intresse att få med er så många som möjligt.

Karl-Путин A
Medlem

Rasfrågan är ju själva grunden i vår politik, vilket det i viss mån även var i Tage Erlanders folkhem. En neger, jude eller zigenare kan ALDRIG tillhöra den nordiska rasen och bli svensk.

Vad gäller Pride så är det en pedofilsekt som bör och ska bekämpas med alla medel till buds stående medel.

Aa
Medlem

Det är exakt det här jag menar. Ni kommer aldrig bli så stora som ni skulle kunna bli, när ni har dom här åsikterna. Jag håller som sagt var inte med om att vi människor tillhör olika raser. Och jag förstår fortfarande inte vad Pride har att göra med allt det andra ni står för. Tänk vad många röster ni förlorar pga det. För det är många som antingen är en LGBTQ+-person, eller känner någon som är det. Kommer dom då vilja stötta er? Nej. Du får gärna förklara varför ni tycker så gällande Pride.

Karl-Путин A
Medlem

Vi är inte ute efter att samla godhetspoäng, som tex SD, vi är ute efter att förändra samhället. Den parlamentariska vägen är bara ett sidospår i det arbetet.

Karl-Путин A
Medlem

Vi vill inte ha hjälp av könsdysforiker, sodomiter och pedofiler – däremot kommer vi att erbjuda dem hjälp när vi tagit makten.

Aa
Medlem

Men HERREGUD. Jag blir riktigt ledsen och faktiskt rädd att det är så du/ni känner. Erbjuda hjälp? Öppna sinnet och häng med in i 2000-talet? Jag är hetero och etnisk svensk, och detta är trots det en av sakerna som gör att jag ALDRIG skulle ge NMR min röst.

Karl-Путин A
Medlem

Inga problem; NMR står och faller inte med din röst.

Aa
Medlem

Nej inte med MIN röst, men jag sa ju även följande:

”Tänk vad många röster ni förlorar på grund av det. För det är många som antingen ÄR en LGBTQ+-person, eller KÄNNER någon som är det. Kommer dom då vilja stötta er? Nej.”

Folk kanske håller med er om invandringen (mest troligt enligt min gissning), men är inte med på att rösta igenom allt det andra ni står för. Och jag förstår fortfarande inte vad Pride-folk har med judar, raser, media och allt annat ni står för att göra?

Aa
Medlem

Jag förstår det – men HUR i hela friden ska ni förändra om ni inte får någon makt eftersom folk skyr er?

Karl-Путин A
Medlem

Folk skyr oss inte, folk skyr den falska mediebilden av oss, men vi har tiden och utvecklingen på vår sida.

Det svenska folket TYCKER INTE att gruppvåldtäkter och bilbränningar är normala svenska företeelser samtidigt som den globala bankmaffian rånar oss in på bara benknotorna.

Jag tror att valet 2018 kommer att bli det sista valet där svenskarna låter sig duperas av köpta karriärpolitiker – i valet 2022 kommer det att blåsa helt andra vindar både i Sverige och resten av Europa.

Henke Himmlär
Medlem

Hehe..

Jag ser att du fått en intressant diskussion idag Andersson! 😉

Det roliga med den här Aa är att han/hon har en hel del poänger. Självfallet ignorerar du dessa poänger i vanlig ordning och kommer i längden att förlora på det.

Du ska naturligtvis inte ändra åsikter på något sätt, men att lära sig något nytt emellanåt skadar inte heller. 😉

Karl-Путин A
Medlem

Aa är ett expotroll – om du inte har genomskådat det så är du bara att beklaga, defaitist som du är.

Aa
Medlem

Vad tusan är ett expotroll? Jag är bara en helt vanlig medborgare. Jag har tyvärr aldrig röstat och känner knappt ens till hur jag ligger till politiskt. Ni vill in i min kommun, och jag har därför kollat in vilka ni är, och delar med mig till er av mina observationer, åsikter och funderingar.

Karl-Путин A
Medlem

För att aldrig ens ha röstat verkar du väldigt insatt i svensk partipolitik. Och din uppfattning att SD nått framgångar genom att hålla två sinnessjuka Reinfeldsregeringar under armarna kan bara ha sitt ursprung på Expo.

Aa
Medlem

Jag skulle inte påstå att jag är insatt men jag har som människa åsikter och värderingar, precis som du/ni. Jag skrev att SD hade problem i början och att det går nu bättre, med det menade jag att dom har fler som står på deras sida nu än för några år sedan, och det kommer antagligen gå bättre än någonsin för dom i valet detta året. Enligt mig är det en bra taktik av SD att försöka bli accepterade, men givetvis ska det inte bli på bekostnad av att dom inte gör det dom i grunderna står för och har… Läs mer »

Påläst
Medlem

Bra att du kommer med förslag.

Anledningen till att de kostar mycket och att en relativt stor andel av dem är kriminella är dock att de är av annan ras. Om du inte visste det så finns det stora genomsnittliga skillnader i IQ, testosteronnivåer m m mellan olika folk. Personer med låg intelligens har sämre självkontroll och är oftare psykiskt sjuka förutom att de endast kan klara enklare arbetsuppgifter (och dessa ofta långsammare och sämre än intelligentare med samma arbete).

Aa
Medlem

Jag svarar på din andra kommentar som är likadan.

Karl-Путин A
Medlem

Har vi extrema åsikter – ROFL – vad fan kallar du det samhälle som 7-klövern skapat och de åsikter de har. (C) tex anser att vi ska ta emot 30 miljoner u-ländska rasfrämlingar till och (Mp) anser att vi kan ta emot hela världens ”flyktingar”. Den svenska feministregeringen har dessutom undertecknat en FN- konvention som ger 2 miljarder rasfrämmande ”barn” rätt att bosätta sig i Sverige.

Aa
Medlem

Ja, det måste du kunna tänka dig att era åsikter ses som extrema för utomstående? Okej 30 miljoner och 2 miljarder, var ska dessa ta vägen har dom tänkt? På hög? Det är ju GIVETVIS helt från vettet.

Aa
Medlem

Hej Henke, jag vet inte om du är ironisk men om inte så får du gärna svara på det Karl ignorerar. Jag menar inte att ni ska ändra era PERSONLIGA åsikter, men jag tror att ni tjänat mycket på om ni ser över det ni står för, från en utomståendes perspektiv. För det verkar inte gå så bra för er, när ni KNAPPT får ha era torgmöten, och KNAPPT kan samla in pengar osv. Det känns som att ni står och vinglar på kanten till ett stup. Och ett SD som faktiskt GÖR det dom pratar om, skulle kanske vara… Läs mer »

Påläst
Medlem

Bra att du kommer med förslag.

Anledningen till att de kostar mycket och att en relativt stor andel av dem är kriminella är dock att de är av annan ras. Om du inte visste det så finns det stora genomsnittliga skillnader i IQ, testosteronnivåer m m mellan olika folk. personer med låg intelligens har sämre självkontroll och är oftare psykiskt sjuka förutom att de endast kan klara enklare arbetsuppgifter (och dessa ofta långsammare och sämre än intelligentare med samma arbete).

Aa
Medlem

Eller så beror det på att samhället tar in folk och tar inte hand om dom på rätt sätt, så att dom kommer in i samhället så mycket det bara går, så dom samlas på samma ställen och vänder sig till kriminalitet p.g.a. missnöje eller vad det nu kan vara. Om vi ska tala IQ, hur smart är det att forcera polislinjer och bete sig som totala vildar, och sedan tro att man ska komma in i kommunfullmäktige? En av talarna på torgmötet i Kungälv idag tog till och med upp hur många av de som sitter i styrande stolar… Läs mer »

Påläst
Medlem

Svenskar samlades också på samma ställen när de utvandrade till Amerika.

Alla tidigare civilisationer har gått under p g a rasblandning med lägre intelligenta folk. Du är okunnig och lurad. Läs ”Mitt uppvaknande”/ ”My Awakening” om du vill veta sanningen. Den senare finns utlagd gratis på författarens hemsida.

Fredrik Vejdeland
Admin

Vi är snart igång. Inom tio minuter

Karl-Путин A
Medlem

Mycket bra tal av både Albinsson, Vejdeland och slutligen Lindberg, varav den sistnämnde börjar tangera självaste Führern i talandets konst. Den som inte röstar på Nordiska motståndsrörelsen efter hans oerhört engagerande och kraftfulla tal får skylla sig själv.

Aa
Medlem

Talen ger en annan bild än den man får om man läser vad ni står för. Jag ser ett problem i att det är så! Folk står och lyssnar, blir inspirerade och går hem och läser på nätet, och tänker om. Det är vad jag tror. Jag såg hela livesändningen från Kungälv den 18 augusti och den gav helt andra vibbar än talet både då och idag, enligt mig som innan torgmötet den 18/8 vad ovetandes om vilka ni är. Ni hånar dom ni pratar med som har andra åsikter, och det ser inte bra ut alls. Vem vill då… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Jag vet inte vad du har tittat på för sändning men jag var på plats och de enda som blev kallade ”otrevliga saker” var köpta, korrumperade politiker. INGA INVANDRARE blev hånade på något sätt!

Aa
Medlem

Jag har sett hela livesändningen från torgmötet i Kungälv den 18/8, och de 3 talen idag i Kungälv (men jag ska se det som var innan talen idag också). Och då pratade ni med vanliga medborgare (som inte höll med er) och efteråt snackades det skit om dom, ungefär som på skolgården. Du kan givetvis inte stå till svars för det, men det ser illa ut för de som kollar som är nya till er rörelse. Alla som redan är med er skrattar säkert gott och håller med, men för alla nyfikna ser det inte bra ut, och försämrar bilden… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Apropå min och Vejdelands lilla ”tävling” om när pizza och hamburgare såg dagens första ljus här i Sverige: Jag anförde, som ett bevis att vi kände till och kunde baka pizza här i Sverige minst ett år innan juden Olof Palme införde det mångkulturella helvetet 1975, Vår Kokbok från 1974. Vejdeland kontrade med en kokbok från 1935 där det fanns recept på pizza. Efter att ha konsulterat Judepedian, som ju är all (((kunskaps källa))), så fann jag att självaste ordet pizza är av germanskt/svenskt ursprung och den första pizzerian i Sverige öppnades 1947 i Västerås. https://sv.wikipedia.org/wiki/Pizza Ingrid 72 år, som… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Kungälvs kommun hade tänkt sätta upp 3G-antenner på Övre Fontinskolan för ett 15-tal år sen, apropå strålning, men det stoppades efter ett föräldrainitiativ och de strålande antennerna hamnade på nämndhuset istället.

Aa
Medlem

Jag skrev för en stund sedan om Miguel Odhners (S) dubbelmomral/hyckleri kring rädsla angående NMR:s torgmöten i Kungälv (men rädslan hos de som inte längre vågar gå ut på kvällarna i Komarken, då?!), och har nu hittat ännu en sån grej… Det är polisens presstalesperson Stefan Dangardt i Ludvika som pratar om tillfällig kameraövervakning i Ludvika för att allmänhet och politiker känner otrygghet pga NMR, och berättar om ”DEMOKRATIBROTT” som innebär att om det finns risk att personer inte vågar/törs/kan utöva sin grundlagsskyddade rättighet att uttrycka sina åsikter, då är det ett ”ALLVARLIGT BROTT”, och det tänker dom att den… Läs mer »