Studie: Könsdysfori kan bero på grupptryck

USA. Enligt en amerikansk studie kan hela 87 procent av könsdysforifallen bland unga bero på grupptryck. Detta har lett till massiv kritik från homolobbyn.

En studie som genomförts av professor Lisa Littman vid Brownuniversitetet i USA har fått stark kritik av homolobbyn. Enligt studien, som främst fokuserar på tonårstjejer, kan så många som 87 procent av könsdysforifallen bland unga vara ett resultat av att andra i deras närhet också fått för sig att de tillhör det motsatta könet.

Studien påvisar även att tonåringarnas popularitet i umgängeskretsen ökade markant efter att de ”kommit ut” som könsdysforiker, och att 62,5 procent av dem hade psykiska funktionshinder sedan tidigare. I 36,8 procent av fallen kom dessutom en majoritet(!) av umgängeskretsen ut som ”trans”, och i nästan hälften av fallen hade personen i fråga haft ett självskadebeteende.

”Det vanligaste resultatet av att den unga personen ”kom ut” som könsdysforiker var att vederbörandes psykiska hälsa och relation till föräldrarna kraftigt försämrades. I ungefär hälften av fallen försökte den unga personen avskärma sig helt från föräldrarna, och litade endast på information om könsdysfori som kom från andra könsdysforiker”, skriver Littman i rapporten.

Anmärkningsvärt i studien är även att 23,5 procent av föräldrarna accepterade det förvirrade barnets könsdysfori rakt av.

Studien har fått homolobbyn i USA att gå i taket. Kritiken blev så kraftig att Brownuniversitetet försökte censurera studien. Till exempel jämför Diane Ehrensaft, chef för en könsklinik i San Fransisco, studien med ”Ku Klux Klan”.

Lisa Littman själv menar att studien visar tydligt att föräldrar inte ska på med på könsbytesoperationer bara för att deras barn plötsligt vill det, något som dessvärre inte är självklart i dagens samhälle.

Källa:
Study Draws Transgender Ire: Peer Pressure and Prior Psychiatric Illness Linked to Gender Issues in Teens

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan

Detta har jag och många med mig lekmän,
även forskare i ämnet, räknat ut för årtionden sedan.
Har i släkten ett fall av delad vårdnad där frun visade sig vara flata och bildade väldigt konstig ”familj”.
Den yngre sonen blev efter några år böckling
och bytte förnamn.
Hade det här hänt för några årtionden sen hade vi i resten av familjen hämtat hem honom till sina jämnåriga kusiner som bröder.
Nu är sådant försent, nu är han äldre och bestämmer ”själv”.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Förvirrande svammel om könstillhörighet och högfrekvens mind control ”viskande” direkt i hjärnor påverkar barn.

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
1 år sedan
Reply to  Klaus

Allt detta perversa ingår i sionisters och globalisters arsenal för att försvaga vår ras. Innan vi är totalt försvagade rår nämligen mänsklighetens parasiter inte på oss.

Gunnar
Nybörjare
Gunnar
1 år sedan

Inte alls överraskande. Ändock positivt att det offentliggörs!

Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

10-årig pojke gruppvåldtogs av tre 10,11-åriga afghaner och syrier.

https://www.rt.com/news/437642-afghan-child-rape-germany/

Samtidigt kan vi läsa i dagens (((GP))) att kulturskillnader är världshistoriens största bluff.

http://www.gp.se/kultur/kultur/debatten-om-olika-kulturer-är-ett-gift-1.7980821

I de primitiva kulturerna varifrån dagens invandrare till allra största delen kommer är det vanligt att bögar bestraffas med en analvåldtäkt utförd av hans släkt. Så har vi nordbor naturligtvis också alltid gjort, ända sen tidernas begynnelse.