Studie: Europas muslimska befolkning kan ha tredubblats till år 2050

FOLKUTBYTET. Enligt en ny studie kommer antalet muslimer i Europa ha tredubblats till år 2050 om man fortsätter med den nuvarande massinvandringen. Även utan muslimsk invandring så kommer antalet öka med 40 procent.

Europas framtid – om kontinentens vänsterliberala folkförrädarpolitiker får välja.

Antalet muslimer i Europa riskerar att tredubblas till år 2050 – upp till 75 miljoner från dagens 25 miljoner – om dagens nivåer av invandring fortsätter. Även helt utan muslimsk invandring kommer antalet att uppgå till 35 miljoner 2050, en ökning med 40 procent från 2016. Detta på grund av de höga födelsetal som muslimska kvinnor uppvisar. Siffrorna kommer från en ny studie från det amerikanska forskningsinstitutet Pew Research Center.

Värst ser det ut för Sverige där om invandringen fortsätter i samma takt hela 30,6 procent av befolkningen kan bestå av muslimer 2050, jämfört med 8,1 procent år 2016. Detta är den överlägset högsta siffran, på andra plats finns Österrike med ”bara” 19,9 procent. Det ser mörkt ut även för de övriga nordiska länderna: Danmark 16 procent, Norge 17 procent och Finland 15 procent. För hela Europa ligger siffran på 14 procent jämfört med 4,9 procent år 2016.

Den ickemuslimska befolkningen beräknas samtidigt minska med 10 procent, från 495 miljoner till 446 miljoner. I denna siffra inkluderas dock många ickevita folkgrupper, så minskningen bland den vita befolkningen kan vara ännu större.

De östeuropeiska länderna klarar sig dock mycket bättre tack vare sitt konsekventa invandringsmotstånd. Bland annat är siffran för Polen endast 0,2 procents muslimsk befolkning år 2050, även om dagens invandringsnivå uppehålls.

Källa:
Europe’s Growing Muslim Population

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

10
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
HannAlexander Vikstromaar88MYura Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Lägg därtill den ickemuslimska negroida tillväxten, så framstår en tredubbling av muslimer som rena önskedrömmen. Alla latinos och zigenare får väl räknas som löken på laxen.

Hann
Medlem

Latinos är en amerikansk benämning på huvudsakligen mrsriser från Latinamerika, vet inte riktigt vad det har med islamiseringen av Europa..

Hann
Medlem

Mestiser ska det vara😀

Ellen
Medlem

Bra med tydliga, sanna och konkreta artiklar som denna när nykomlingar först hittar hit. Om jag fick ge ett gott råd till alla sunda nordiska kvinnor är det att: skaffa barn! Det är det finaste som finns och det bästa för vårt folks fysiska överlevnad. Önskar själv att jag hade en hel uppsjö med barn.

Rokviken
Medlem

Ellen, sunda råd. Är så stolt över mina pojkar:)

Yura
Medlem

Lugnt ”Muslimer är inte något hot”.

aar88
Medlem
aar88

Rasligt främmande element är ett hot. Men östeuropeiska nationalister är oftast Counterjihad och sionister som inte bryr sig om rasen, bara Religionen.

M
Medlem

MIDDLE EAST KIDS FACTORY INC.

Alexander Vikstrom
Medlem

Ingen som känner historiens vingslag? det fanns män här för runt 1000 år sedan som i proaktivt självförsvar lär ha försökt rädda oss från Kristen-domen. Är det vår tur nu? Jag motsätter mig kraftigt befolkningsutbytet/folkmordet. Med ett öppet sinne så kan iaf jag dra tydliga parareller över hur de abrahamitiska religionerna används för kontroll och förtryck av den fria mannen. Samt dennes kvinnor och barn. Skall vi gå från fisken till månen.

Alexander Vikstrom
Medlem

Och vem som nu spänner bågen emot Norden och Europa råder det ingen tvekan om. Både fiendes general/ÖB samt dennes soldater/vapen är aktuellt att agera emot. Trevlig kamp dag kamrater!