WEBB-TV: Nordfront TV på plats i Paris

LIVESÄNDNING. Nordfront TV sänder live direkt från dagens protester i den franska huvudstaden Paris. Ny liveström

Robin Palmblad är på plats i Paris med bland annat Anders Rydberg och Emil Hagberg för att livesända från de massiva protesterna i den franska huvudstaden.

Under lördagen är det dags för Akt 10 av de Gula västarnas protester. Gula västarnas demonstrationer har pågått sedan november förra året och utvecklats till en folklig antiglobalistisk proteströrelse som vänder sig mot landets folkförrädarpresident, den tidigare Rotschild-bankiren Emmanuel Macron, och hans franskfientliga politik.

Under dagen har intervjuer genomförts med Gula västar.

Se livesändningen nedan:

På Youtube:

Gammal ström:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Rokviken says:

  Tack för sändningen. Fransmännen är misstänksamma mot all media. De liter inte på någon. Det är värre än vi kan tro och vilket jag kan förstå.

 • Anders Jonsson says:

  Suveränt bra av Nordiska motståndsrörelsen att vara på plats i Frankrike..

  Heil Hitler!

  Hell seger!

 • Har kastat en del skit på Frankrike och fransmännen, men det verkar ju som om fler än man skulle ana är vaknare än man trott; vive la revolution.

 • Adolf says:

  Mycket bra sändning och mycket professionellt genomfört!

 • Sverker says:

  Ni är ett föredömme! Det som etablerad media med sina enorma resurser, (numera av folket tvångsbetalda) INTE rapporterar om, det fixar ni!
  Detta kommer att spridas till folk runt i Europa och till slut kommer (((huvuden))) att rulla.


 • Lämna ett svar