Rekordstort tillslag mot zigensk tiggarliga

MÄNNISKOHANDEL. Polisen sprängde under tisdagen en zigensk tiggarliga som varit verksam i Sydsverige. Sju personer har anhållits misstänkta för människohandel, samtidigt som tre män i Bulgarien har häktats i sin frånvaro.

Under tisdagsmorgonen genomförde polisen ett stort tillslag mot organiserat tiggeri i Kronobergs och Kalmar län. Sammanlagt greps tio personer, varav sju nu har anhållits misstänkta för människohandel. Samtidigt har tre män hemmahörande i Bulgarien häktats i sin frånvaro vid Växjö tingsrätt – två av dessa sitter gripna i sitt hemland sedan tidigare.

Fallet började uppdagas i april i år då en 57-årig bulgarisk man hittades svårt misshandlad i ett dike utanför Växjö. Han hade utsatts för den synnerligen grova misshandeln efter att ha vägrat tigga åt sina ”uppdragsgivare”, som förmått honom att åka till Sverige med löfte om arbete. Bland annat ska gärningsmännen ha försökt dra ut 57-åringens tänder.

Mattias Sigfridsson, chef för polisregion Syds sektion mot grov organiserad brottslighet, säger att ligan under åren 2016 och 2017 har omsatt miljonbelopp. Kronobergspolisens presstalesperson, Robert Loeffel, betonar att det kan röra sig om ett av de största ärendena hittills i Sverige när det gäller organiserad människohandel. Totalt har man identifierat ett tjugotal ”brottsoffer” som tvingats tigga.

Det folkfientliga etablissemanget har länge målat upp det organiserade tiggeriet som en ”rasistisk myt”, men har på senare tid blivit tvungna att erkänna problemet allteftersom det blivit mer utbrett. Som Nordfront tidigare skrivit röstade Vellinge kommunfullmäktige i september ja till ett lokalt tiggeriförbud, bara för att sedan bli överkörda av länsstyrelsen i Skåne som upphävde beslutet.

Dessutom dömdes nyligen två zigenska tiggarchefer för människohandel nyligen, efter att ha organiserat tiggeri i bland annat Ludvika. Detta kom efter att Ludvikas kommunfullmäktige avfärdat en motion från Nordiska motståndsrörelsens representant Pär Öberg om krafttag mot organiserat tiggeri med att sådant inte existerar i kommunen.

Källa:
Tvingades tigga i Sverige – miljonbelopp har lämnat landet

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KarlKarlJan HjelmdBEllen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter H. Norrland
Medlem

Bra, sätt dit dom där jävla parasiterna!

Det skulle även vara nån form av straff för de pensionärer som skänker pengar oxå, en flatnäve i nacken så hatten flyger av eller nåt liknande!
:-P

Så klart tror jag inte att dessa pensionärer skänker sin slant för att dom vill att zigenarna ska tvingas sitta kvar utanför Ica i ur och skur, hetta som kyla, nej dom är ju tyvärr förd bakom ljuset av (((lögnmedias))) propaganda om de ”stackars” zigenarnas ”frivilliga” latmansjobb!

Så med andra ord är det än en gång bevisat att det är (((lögnmedia))) som bör straffas hårdast tids nog!

Karl-Путин A
Medlem

Att zigenarna tillåts tigga och ägna sig åt allsköns andra ”verksamheter” ingår i terroragendan mot den svenska befolkningen. I andra länder finns inte de problem vi fått på halsen här. I tex Ungern är det förbjudet att tigga och även att vara bostadslös, så där poppar det inte upp tiggarläger som här i Sverige.

I Rumänien har EU satsat 4 miljarder €uro/år på att ”integrera” zigenarna, dvs få dem att arbeta, men de åker hellre till dumskallarnas paradis Sverige för att tigga och ägna sig åt kriminalitet av olika slag.

Ellen
Medlem

De förrädarna som låter detta främlings-tiggeri-fenomen ske skall inte komma undan ostraffade!

Ellen
Medlem

Alltså de sken-politiker som sitter i kommunhusen och riksdagen, vi andra gör vad vi kan för att väcka vanligt folk till att inse galenskapet till värld som eliten presenterar för oss alla som den enda rätta eller något. Låt detta tillslag vara en ögonöppnare för normal-sossen eller något…

b¤d
Medlem

Förmodligen för att få det att se ”bra” ut i handlingsplanen ang. tiggande ziggis.
-Titta! Vi har tillintetgjort EN tiggarliga!
Nästa dag är en ny tiggarliga på plats att ersätta den gamla.

Nu äntligen kan Potatisgrisen och Svenska folket sova gott.

Jan Hjelm
Medlem

Dags att polis och åklagare nystar vidare tills de rett ut samband, kontakter och hur ligorna delat upp i Sverige i i olika revir. För det finns större bovar högre upp i näringskedjan.

Men det förutsätter att de slutar förfölja och trakassera Motståndsrörelsen så det finns väl inte på kartan…

Karl-Путин A
Medlem

Bland annat ska gärningsmännen ha försökt dra ut 57-åringens tänder. Detta är sann och av lögnmedia omhuldad kultur, till skillnad mot oss svenska barbarer som inte har någon kultur. Slaveriet är utbrett bland zigenarna. Det finns hela klaner och familjer som är slavar till zigenaradeln. Att dom försökte dra ut tänderna på 57-åringen berodde naturligtvis att han är slav och hans ägare ansåg att hans tänder också tillhörde dem. Ibland slutar det med kroppsstympningar, dels som straff och för att tiggandet ska ge högre intäkter. Så här bor zigenaradeln hemma i Rumänien. Alla palatsen är svartbyggen. Strömmen stjäl man från… Läs mer »

Karl
Medlem

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT! BARA UT MED AVSKRÄÄÄÄÄÄDET!