Stort skolbråk i Vänersborg – flicka slogs blodig

MÅNGKULTUREN. Ett stort skolbråk uppstod på måndagen på en skola i Vänersborg. En minderårig flicka ska ha slagits blodig och en pojke har gripits för misshandel.

På måndagen skedde ett skolbråk i Vänersborg med ett stort antal inblandade elever. Polisen fick rycka ut till skolan två gånger på grund av bråket.

När polisen kom, efter första larmet vid 11.40-tiden, så ska en minderårig flicka ha slagits blodig. En pojke greps för misshandel, vilket kan komma att utökas till olaga hot.

— En anmälare berättar att det är mycket oroligt och mycket ilska på skolan. Personalen ska ha försökt lugna ner situationen men lyckas inte , säger Thomas Fuxborg, presstalesperson vid polisen.

Ingen ambulans ska ha behövt tillkallas.

Efter att polisen lämnat skolan startade bråket på nytt. Polisen återvände till skolan, men när de kom fram hade det lugnat ner sig igen.

Flera anmälningar har upprättats. Bakgrunden till bråket är inte helt klar, men det ska ha varit elever från en annan skola på platsen.

Källa:
JUST NU: Storbråk – flicka slagen blodig

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SigfridSamuelFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Men barnen anföll inte poliserna?

Samuel
Medlem

Hur gick det med ”lågaffektivt bemötande”? ^^

Sigfrid
Medlem

När jag gick i skolan på 50-talet så räckte det med att en lärare sa till om det blev stök någonstans så blev det lugnt.Men det klart när man importerar all världens avskum så resultatet inte bli annat än vad det är nu.