Storbråk mellan ”grupper” i Junsele

SOLLEFTEÅ. Sent under lördagskvällen drabbade olika ”grupper” ihop i det tidigare fridfulla Junsele, sju mil norr om Sollefteå. Risken för fortsatta stridigheter i den lilla byn anses vara stor.

Det var vid 23-tiden på lördagskvällen som det pågick ett storbråk mellan två olika ”grupperingar” bestående av ”unga män” i det lilla samhället Junsele, som har cirka 850 invånare. När polisen hunnit dit, vilket tog nästan en timme för den polispatrull som först hann till platsen, hade situationen lugnat ned sig.

Bråket lämnade spår efter sig i form av skadegörelse och lindrigt skadade personer. Även fönsterrutor hade krossats. Trots anmälningar om skottlossning hittade polisen inga skjutvapen eller spår av sådana. Polisen tog vittnesmål och ett antal anmälningar om misshandel och skadegörelse upprättades.

Grupperna lär dock inte ha slutit fred med varandra, utan spänningarna finns kvar. Risken anses vara stor att nya sammandrabbningar grupperna emellan ska blossa upp. Det finns ingen stadigvarande polis i närheten som kan vakta ”ungdomsgrupperna”.

Källa:
Stort bråk mellan grupper i Junsele

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
6 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments