Stora protester mot coronaregler i London

LONDON. I en stor protest mot den nya ordning som vuxit fram i spåren av coronapandemin samlades i lördags tiotusentals människor på Trafalgar Square i London.

I lördags samlades tiotusentals människor på Trafalgar Square för att protestera mot de regler och lagar som införts på grund av coronapandemin. Man samlades trots att den brittiska regimen ytterligare stärkt de åtgärder man har att ta till mot folket genom att ha öppnat för att militären ska kunna kallas in mot demonstrerande folksamlingar.

Både arrangörer och medverkande uppges ha gripits av brittisk polis vid demonstrationen som betecknas som en ”illegal folksamling” då den översteg endast sex personer.

Polisen försökte flera gånger under ett pågående tal av den svenske läkaren Mikael Nordfors storma scenen med ridande polis. Genom att få en folkmassa att bilda en mänsklig mur kunde talet trots allt genomföras.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments