Stora mängder sprängämnen hittade hos vänsterextrema tyskar

UTRIKES. Tysk polis har hittat stora mängder kemikalier, sprängämnen och en mobil bombfabrik i ett lager kopplad till en vänsterextrem grupp i staden Thüringen.

Enligt polisen ska de röra sig om ett fynd på över 100 kilo kemikalier och explosiva ämnen. Än så länge är det två personer kopplade till den vänsterextrema gruppen Antifa som är misstänkta i saken. En av de två misstänkta ska vara en utomstående politisk aktivist i vänsterpartiet Die Linke. Mannen ska bland annat ha mottagit en medalj för ”sitt engagemang i kampen mot nazism” av Die Linke-politikern och premiärministern i Thüringen, Bodo Ramelow.

Den sionistiske parlamentpolitikern för Die Linke, Katharina König-Preuss, har också påverkats av händelsen då det visat sig att hon känner den misstänkte gärningsmannen personligen. Die Linke startades år 2007 som en del av en sammanslagning av två äldre tyska kommunistiska partier och vid flera tillfällen öppen hyllat folkmordet av vita.

Källor:
Police Uncover Antifa-Linked High-Explosives, Chemicals, and Mobile Bomb Factory
Store mengder eksplosiver funnet hos venstreekstremister i Tyskland

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
RichardKlausChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Ja ja, utföra bombdåd och sen få den nationella rörelsen att vara skyldig, givetvis utan bevis som vanligt. Media behöver inga bevis, de är ju både åklagare och domare som bara meddelar hur rättsväsendet skall agera.

Antifa lär sig kvickt av sina uppdragsgivare, de globala kapitalisterna som de tror sig bekämpa.

Richard
Medlem

Med tanke på vilken inkompetens de utstrålar på gator och torg, faller det i sin orimlighet att de kan tillverka stora bomber, eller att hacka en sida själv. Nej vänstern har alltid fungerat som proxy för olika intressen…

Klaus
Medlem

Kommunister var alltid terrorister, Nelson Mandela lika som Rosa Lxemburg eller även Stalin.