Stor enighet kring Bielerplanen förväntas inför SD:s landsdagar

BIELERPLANEN. På torsdag kommer SD att inleda sina landsdagar, då man bland annat förväntas rösta igenom den folkmordsplan som partiets judiska invandringschef Paula Bieler tagit fram.

Bielerkvartetten: Bieler i täten för det nya ”de fyras gäng”.

Sverigedemokraterna håller sin partikongress, ”Landsdagarna”, mellan den 23 – 26 november i Jönköping. Då ska bland annat en ny partistyrelse väljas, olika motioner behandlas och en ny invandringspolitik som öppnar upp för exempelvis arbetskraftsinvandring röstas om.

Sex kongressdeltagare har lämnat in skriftliga synpunkter på ett förslag till ny invandringspolitik som tagits fram av Paula Bieler. Nordfront har i flera artiklar granskat den så kallade Bielerplanen och kvinnan som ligger bakom.

LÄS MER: SD lanserar ”Bielerplanen” – öppnar upp för folkmord via arbetskraftsinvandring

I partiets nuvarande invandringspolitiska program från 2007 står:

I Sverige finns ett mycket stort antal människor som är helt eller delvis arbetsföra, men som saknar ett arbete att gå till. Arbetskraftsinvandring till Sverige behövs alltså inte och ska därför i princip inte förekomma.

I Paula Bielers nya förslag står istället att Sverigedemokraterna välkomnar: ”möjligheten att vid behov komplettera den svenska arbetsmarknaden med utländsk arbetskraft. ”

Eric Palmqvist från Norrbotten tycker att SD:s förslag till ny invandringspolitik inte är tillräckligt liberalt och vill bland annat att det ska bli lättare för kvinnor, som tagits hit som fruar av män i Sverige, att få stanna även om förhållandet upphör. Martin Westmont från Stockholm vill under rubriken ”Anhöriginvandring” lägga till att ”Ibland är familjeåterförening i hemlandet den bästa lösningen och ska därför alltid övervägas”. Fredrik Lindahl från Stockholm vill att det ”faddersystem där privatpersoner eller föreningar både organiserar mottagande av och tar försörjningsansvar för en eller flera flyktingar” som finns i Bielerplanen ska införas, men endast för privatpersoner.

LÄS ÄVEN: Mer om Bielerplanen och dess skapare

Kåkfarare och flashbackuppviglare till valberedningen
Runar Filper som dömts för brott vid sexton tillfällen, bland annat för misshandel, stöld och narkotikabrott, föreslås få sitta i den nya valberedningen som ska ta fram en riksdagsvalsedel.

Med sig till valberedningen föreslås han bland annat få Jörgen Fogelklou, som uppmärksammats för att han på Flashback bland annat skrivit att riksdagsledamöter från andra partier än Sverigedemokraterna bör få ”var sin kula med ingraverat namn”. Valberedningens sammansättning är i sig förstås intressant, med tanke på den ”nolltolerans” som avslutat flertalet karriärer för ambitiösa sverigedemokrater,.

Dagordning och stadgeförändringar
Bielerplanen kommer att behandlas tidigt på morgonen på fredag den 24 november, strax efter att Mattias Karlsson hållit tal. En kongressdeltagare, Jeff Ahl från Halland, har skrivit en motion där han förespråkar en annorlunda migrationspolitik än den partistyrelsen förespråkar. Ahl skriver:

Förslaget i denna motion är tänkt att komplettera och förstärka vår nollvision kring asylrelaterad migration, istället för en långsiktig vision så kan vi med resoluta åtgärder realisera nollvisionen omgående. När vi får reellt inflytande måste vi ha en politik som ger oss Sverige tillbaka, tiden är knapp och systemkollapsen kommer snart att bli fullständig. Vi kommer bara få en chans den dagen vi får reellt inflytande. Vi måste göra det vi kan för att återskapa det trygga Sverige vi en gång växte upp i, det är vi skyldiga våra barn och barnbarn samt de äldre som en gång byggde detta framgångsrika land. Det är dags för ett nödstopp för migration till Sverige.

Val av partistyrelse och valberedning kommer ske på lördagen strax efter klockan två.

I nuvarande partistadgar står:

Sverigedemokratisk Ungdom (SDU), SD-Kvinnor och Fädernas kyrka utgör förbund inom partiet .

Partistyrelsen vill stryka den meningen och ersätta den med:

Partistyrelsen äger rätt att inrätta och avveckla förbund inom partiet samt upprätta erforderliga styrdokument för dessa.

Att det nya ungdomsförbundet lyder direkt under partistyrelsen är alltså inte nog, man vill även formalisera kontrollen över SDU/Ungsvenskarna så att partistyrelsen närsomhelst kan gå in och köra över eller helt enkelt avveckla ungdomsförbundet, likväl som de övriga förbunden inom partiet.

Nordfront återkommer med information från SD:s Landsdagar.

Källor:
Sverigedemokraternas invandringspolitiska handlingsprogram – 2007
Landsdagarna 2017
Sverigedemokraternas migrationspolitiska inriktningsprogram (Bielerplanen) – 2017
Förslag till valberedning
Brottslingar får inte företräda Sverigedemokraterna
”Judar är roten till allt ont” – antisemitiskt konto knyts till SD-topp
Motioner: Socialförsäkring och migration – SD:s Landsdagar 2017
Förslag till partistadgar för SD – 2017

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
LarsRamonPär ÖbergMikaelAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jakob
Medlem

Det är tydligt att det finns vettigt folk (bl a Ahl) inom SD, men det faktum att de röster inom partiet som har bra idéer rörande invandringspolitiken blir åsidosatta eller utkastade. Att man sätter en judinna vid rodret för invandringspolitiken borde få igång larmklockorna hos den mest inbitna SD-aren.

Rami
Medlem

Men det gör det inte för många SD:are tror precis som amerikaner att Israel och judarna är allierade i ”kampen mot det onda islam” utan att förstå att utan judarna skulle islam inte vara ett problem för Europa.

Fredrika
Medlem

Självklart finns stor enighet för Bielerplanen. Den kommer ju (((utifrån))). SD har bara att lyda eller se ett katastrofalt valresultat arrangerat som straff, kantat av koshermedias publicerade skandaler, fabricerade eller halvt sanna. För det spelar ingen roll om SD är galjonsfigurer, eller om M eller C är det, så länge folkmordspolitiken fortsätter som hittills. Och det kommer den att göra.

Vi andra kan gott vara tacksamma över vår fina folkrörelse.

Deva
Medlem
Deva

Importera arbetskraft??? Vad sägs om att istället stimulera Svenskars barnafödsel och på ett humant vis deportera all icke svensk arbetskraft…

Sjuka dessa människor och systemet, folk ska jobba från sin ungdom in i döden och under all ledig tid antingen konsumera eller indoktrineras via informationsflödet djupare. Människor ska tom importeras för att arbeta på totalt meningslösa företag som aldrig skapar något mervärde i människors liv. Desto mer ens företag skadar och förslavar, medmänniskor, desto mer belönad blir man…

Seriöst … Stammarna på Papa Guinea ligger längre fram i folkgemenskap och balans i livet än det helvete och anti-life system vi lever i.

Senaste
Medlem

Dessa Nu är det nog-utspel som ”Ge oss Sverige tillbaka”, eller ”Rädda Sverige” har man hört till leda och i det stora hela spelar det ingen roll om det är Ahl eller Bieler som får sin vilja igenom, vi går samma öde till mötes oavsett. Det är inte partierna i de olika länderna som bestämmer hur världen ska förändras. Jag önskar att personer som Ahl, som ändå verkar bära på sunda instinkter kunde komma till vissa fundamentala insikter och ansluta sig till kampen.

Anders Jonsson
Medlem

Allt handlar om JUDE/RAS frågan. Det är den frågan som alla SD-are måste informeras, upplysas, undervisas om. Dom allra flesta av dem har inte förstått den, det är därför dom är sionister och viftar med Israel-flaggor och rensar ut nationellt sinnade för att SD-ledningen vill komma in i den mediala JUDE-värmen. Men hjärntvätten och indoktrineringen släpper hos fler svenskar för varje dag. Och det är tack vare Nordiska motståndsrörelsen. Så sträck på er och var stolta alla som kämpar för vårt folk! Det är bara för Motståndsrörelsen att kämpa på. Det ger frukt och kommer att ge ännu mer frukt.… Läs mer »

Mikael
Medlem

SD gör sig själva överflödiga. Dom tycks ha glömt varför folk röstade in dom till att börja med. Fortsätter dom så här är man ute
ur riksdagen inom 2-3 val. Det är mycket möjligt kanske till och med troligt att motståndsrörelsen tar deras plats.

Pär Öberg
Admin

Inte omöjligt, något liknande hände i Grekland. Innan Gyllene gryning kom in i parlamentet fanns ett SD-alternativ som försvann.

Mikael
Medlem

Ja dom gick samtidigt från 0.3% i valet 2009 till 7% 2012.

Ramón Mercader
Medlem

Finströms forskningscenter har även ett utbytesprogram med Gyllene Tider -styrda, förlåt, Gyllene Gryning
-styrda Grekland samt Jobbik -styrda Ungern.

Lars
Medlem

Sverigedemonkraterna?