Stor cannabisodling hittad utanför Bengtsfors

INRIKES. En 35-årig man har häktats på sannolika skäl misstänkt för grovt narkotikabrott efter att man fann ett enormt cannabisfält på hans gård i Bengtsfors.

En 35-årig man i Bengtsfors har häktats på sannolika skäl för narkotikabrott efter att man hittat ett enormt cannabifält på hans gård som ligger ett par mil norr om Bengtsfors.

Under två års tid hade 35-åringen utvidgat cannabisodlingen. Skog ska efter hand ha skövlats för att få plats med fler plantor och som efter två år hade resulterat i att ett stor cannabisfält hade vuxit fram.

— De som skördade cannabisen menade att det är den största i landet, och jämfört med våra tidigare utredningar här i Trollhättan har vi inte sett något liknande, säger polisutredaren Birgit Stelzer.

Enligt polisen har 35-åringen troligtvis bedrivit odlingen på egen hand och man ska nu gå igenom mannens telefon och dator för att se om knarket har sålts vidare.

Mannen nekar till brott och påstår att odlingen skett i medicinskt syfte.

Källa:
Jättelik cannabisodling hittad utanför Bengtsfors

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

67 Kommentarer till "Stor cannabisodling hittad utanför Bengtsfors"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Karoliner
Gäst
Nybörjare
Karoliner

Det var då mycket medicin han behövde.

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_

Jag tippar på att det är en av våra riksdagspolitiker – de är i stort sett alla hasch/cannabisrökare. Hans huvudkund var nog riksdagen själv, med Rosenbad/regeringskansliet som reserv.

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Ja man minns ju när Bodström vägrade lämna urinprov och snabbt son fan pep iväg till USA.

CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

En skum botaniker med gröna fingrar. Ett vandrande rödljus, ett brinnande höghus.

Susanne Stenberg
Gäst
Nybörjare
Susanne Stenberg

Usch, hatar pundare.

Pendejo
Gäst
Nybörjare
Pendejo

Vad är det som gör en cannabisrökare till pundare? Det jag undrar är var går gränsen för berusning över till ”pundare”

Hjort
Gäst
Nybörjare
Hjort
Nu blandar du ihop saker och ting: pundare = intravenös heroinist. Cannabisrökare är något helt annat. Sverige har de strängaste lagarna i hela europa vad det gäller denna medicinska växt som man i motsatts till den livsfarliga tobaken kan äta hur mycket som helst av. Ett kilo kan man vräka i sig om man så behagar utan några som helst hälsoproblem. Det rör sig om en ”helig” växt då den kommer från Indien och brukas av heliga män. Jag använder den dagligen, men inte i dess nu av den internationella judendomen alldeles förvrängda form, utan helt enkelt i form av… Läs mer »
Sturesson
Gäst
Nybörjare
Sturesson

Grejen är den att haschkulturen i Sverige odlar rödingar på löpande band. Jag skiter i ifall folk använder droger, men generellt skapar det patrask och drönare.

Hjort
Gäst
Nybörjare
Hjort
Hasch är något som kriminella i regel hanterar och kommer allt som ofta från kriminella länder som Marocco: den är blandad med gummi och skit och man skall aldrig röra det. Den verkliga rena haschen som skulle ha något värde söker sig aldrig utanför Marocco och till och med om man besöker Marocco får man den inte utan blir givetvis lurad. Det enda sättet vore att besöka odlarna själva och bli vän med dom . Därför skall man inte röka eller på annat sätt konsumera skiten. I Indien upprätthåller staten affärer var man kan köpa en slags dryck som heter… Läs mer »
Sturesson
Gäst
Nybörjare
Sturesson

Jo, men fortfarande så är hasch/marijuana-rökare generellt rödingar. Jag vet inte ifall hönan eller ägget kom först – oavsett så uppmuntras knark/rödingkultur av systemet.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

”Grejen är den att haschkulturen i Sverige odlar rödingar på löpande band. Jag skiter i ifall folk använder droger, men generellt skapar det patrask och drönare.”

Ja, varför skulle annars George Soros finansiera legalisering runt om i världen.. och den judiska populärkulturen predika att det ”är helt ofarligt goyim”?

Våra förfäder klarade sig utmärkt utan dylik skit och var defacto friskare och sundare än vi är, med sundare samhällen, men sen sitter vissa här nu och låtsas att det är någon sorts nödvändighet för hälsan osv.

Andronovo
Gäst
Nybörjare
Andronovo

Våra förfäder(arierna) brukade cannabis medicinskt och även rekreationellt för att bli höga.. det är ett faktum. Finns även bevis som tyder på att cannabis användes medicinskt av bland annat vikingarna. Så lägg ner med dessa illusioner nu om att våra förfäder inte använde sig av det.

Tredje Riket hade även en väldigt liberal drogpolitik, något värt att tänka på. Underkastelse i form av förbud är varken ariskt eller nobelt.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
”cannabis användes medicinskt av bland annat vikingarna.” Nej dom hade hampa men det är något annat än att röka cannabis. Denna hampa saknade nästan helt narkotiska egenskaper för övrigt (alltså ungefär industrihampa av idag) som du kan läsa om i tex Nordisk familjebok från 1912: http://runeberg.org/nf/hasjisj.htm Så vad hände.. den narkotiska hampan i Europa bara dog ut som genom magi och dess bruk som narkotika bara glömdes bort lika magiskt? :) Lite som vissa svarta påstår att dom minsann uppfunnit det ena och det tredje men det blivit ”stulet” och så har dom på något magiskt vis glömt att de… Läs mer »
Yngve
Gäst
Nybörjare
Yngve
Tredjerikets ledare va en snabb jefel… amphetamin cola och andra uppers downers… killen va laddad. kolla bara på några tal… ni vet vem ja menar. Det va också en tid då man sålde diverse i dag förbjudna substanser i apoteken. Angående vikingarna! I Europa har vi cannabis sativa ”hampa” glöm allt ni vet om indica och sativa.. det är miss visande. ”cannabis indica är det var och varannan person röker” sativa är hampa och har ingen drog egenskap… kanske man kan kalla det dope-rope… men mer rep en dope för så låg halt av aktiva ämnen. Men vikingarna va i… Läs mer »
VKike
Gäst
Nybörjare
VKike
Och ändå var det kikes(judar) som låg bakom att det förbjöds i USA på 30-talet. :))) Och senare i resten av världen. Cannabis är nästan en underväxt för oss människor: * Den kan ge oss mat i form av hampafrön och bladen kan ätas som näringsrik grönsak. * Den kan fungera som oljegröda både för konsumption och rent tekniskt, för att skapa bränsle och olika syntetmaterial etc. * Den kan brukas medicinskt som smärtstillande i många olika tillstånd och bland annat ersätta mycket beroendeframkallande opiater(som har fler biverkningar dessutom) för väldigt många. * Den kan ersätta bomull och andra material… Läs mer »
VKike
Gäst
Nybörjare
VKike

Cannabis är dessutom väldigt lätt att odla och har inte särskilt höga krav på jorden eller klimatet.. dessutom har den få problem med skadedjur och sjukdomar åtminstone i vår del av världen varvid den dessutom lämpas väldigt bra till ekologiskt jordbruk och för överlevnad/prepping/självförsörjning etc. :))

Judar hatar när människor är självförsörjande på mat och klarar sig utan deras judiska kemiska preparat som mediciner. :)))

VKike
Gäst
Nybörjare
VKike

T ex är potatisfrön förbjudna att sälja inom EU just pga de kan lagras så länge och snabbt kan användas av vem som helst för att odla fram ny potatis utan att ha någon sättpotatis och få fram nya sjukdomsresistenta sorter(bra mot t ex judisk biologisk krigsföring) som dessutom passar just det klimatet där man bor, vilket är förmodligen den allra bästa enskilda grödan som kan odlas hemma i trädgråden och i mindre skala för överlevnad(högst antal kalorier vid skörd per area och har dessutom utmärkta lagringsmöjligheter och tålerar de flesta jorder dessutom lågt krav på näringstillförsel). ;)

VKike
Gäst
Nybörjare
VKike
Ett annat skäl till att cannabis har förbjudits är också eftersom det är en sådan lättodlad växt så blir det väldigt svårt för staten att lägga skatt på den.. eftersom väldigt många skulle själv odla den för privat bruk isåfall. Den judiska staten bekämpar aktivt förmågan för folk att vara självförsörjande och oberoende, t ex så har det blivit mycket svårare för bönder att sälja opastöriserad mjölk till kunder(max 70l/vecka och de måste även ge ut pamfletter till kunder om risken med opastöriserad mjölk).. Opastöriserad mjölk råkar vara bland de absolut bästa och absolut mest näringsrika livsmedel som finns. ;)… Läs mer »
Susanne Stenberg
Gäst
Nybörjare
Susanne Stenberg

Jag är med på vad du säger.
Men jag drar alla dessa över en kamm.
Idioter som mig ?
För att jag icke tolererar någon som helst drog. Oavsett om där är cannabis ?
Jesusamalia.

Hjort
Gäst
Nybörjare
Hjort

Nå, jag tog nog i lite för mycket där. Jag ber om ursäkt för det. Men du förstår vad jag menar.

Jag menar ignoranter som inte känner till skillnader mellan olika saker och kallar allt droger som bara staten påstår att är en drog.

Du förstår många av dessa droger som staten har kriminaliserat är i sig och utan några tillsattsämnen helt naturliga växter som växer fritt i olika delar av världen.

Hampa har odlats sedan urminnes tider, även här uppe i norden. Man har använt den till allt möjligt och det är en otroligt fin växt men fantastiska egenskaper.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Och så tjatet om hampa ja.. Hamparep och dylikt är ju något helt annat än att röka cannabis…

Andronovo
Gäst
Nybörjare
Andronovo

Som jag har skrivit längre upp så brukade Arierna cannabis både i medicinskt och rekreationellt syfte(och såklart för mat och textil).

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Se då vad jag svarade på dina rena påståenden längre upp. Vikingarna likt européer överlag kan vi utesluta: Inte bara för att det saknas belägg för något utbrett knarkande, vår egen hampa var så gott som icke-narkotisk tills för mindre än hundra år sedan.

Vad gäller arierna i meningen ”urspungsfolket” (och alltså inte bara européer som sådana) så är det så länge sedan att det inte går att säga vare sig bu eller bä med minsta faktisk säkerhet, det blir bara spekulation och påståenden.

VKike
Gäst
Nybörjare
VKike
Skyter t ex använde sig av och rökte både cannabis och opium för 2400 år sen. Skyter var vita ljushåriga europeer så hädanefter är du de facto motbevisad och vet inte vad du snackar om. :) h t t p://www .dailymail. co. uk/sciencetech/article-3101885/Archaeologists-discover-2-400-year-old-solid-gold-bongs-used-kings-smoke-cannabis-ceremonies.html Den blonda ”prinsessan Ukok” som begravdes cirka 2500 år sen i Altai-bergen i nuvarande Ryssland gränsandes till Mongoliet och Kina tycks ha brukat cannabis som smärtstillande för sitt tillstånd som hon dog av(bröstcancer): h t t p://siberiantimes .com/science/casestudy/features/iconic-2500-year-old-siberian-princess-died-from-breast-cancer-reveals-unique-mri-scan/ Ytterligare bevis som tyder på att vikingarna använde cannabis för att lindra smärta: h t t p s:// m.thevintagenews… Läs mer »
Yngve
Gäst
Nybörjare
Yngve

Du tolerera visst droger.. bara inte dom du inte känner till, enbart de läkaren apoteket säger är bra droger!. dricker du caffe/te? äter du mediciner när du blir sjuk? har du tagit paracetamol? Bara kombinationen av livsmedel kan skapa ett drog beroende… kolla på socker! aktiverar samma omtråden som kokain gör i hjärnan…….

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
Hej igen troll. Att röka cannabis = att bruka knark. Gör på sikt de som brukar det reguljärt helt dumma i huvudet: tröga, flummiga, energilösa och ofta besatta av just cannabis. Om någon nu är sjuk i cancer eller dylikt som det verkar ha vissa faktiska medicinska effekter emot.. fine, låt han röka – massvis av onyttiga och giftiga saker nyttjas redan som medicin därför att alternativet är värre (egentligen borde han dock få dom medicinskt aktiva ämnena i cannabis rätt doserat i pillerform eller dyl. men det finns inte att tillgå lagligt nu) Men detta gäller ju inte nästan… Läs mer »
Yngve
Gäst
Nybörjare
Yngve

Finns visst cannabis olja i piller form… finns massa alternative att inta, kolla USA där har du en marknad som just möter efterfrågan. rökning vet vi alla sedan länge är skadligt

Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Hamfrön är det samma sak som Hampafrön eller?

Vän av folket
Gäst
Nybörjare
Vän av folket

Nationalsocialismen går ut på att bl.a följa forskning och framsteg, att följa vetenskapen är en del av nationalsocialismen, och att då kalla alla som brukar cannabis medicinskt eller rekreationellt för pundare går ju stick i stäv med ideologin. Det endocannabinoida systemet är det största styr och reglersystem vi har i kroppen. Systemet styr bland annat ångest, sömn, hunger och en hel uppsjö andra parametrar. Att blåsa läkemedelsbolagen och istället vända sig till cannabis som på naturligt sätt och med just de ämnen kroppen är byggd för att styras med är att praktisera Nationalsocialism.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Hur många cannabisbrukare är gravt sjuka? Rör det sig ens om en på tiotusen? Troligen inte.

Flummigt ursäktande av knark: Ni kan lika gärna ursäkta morfinmissbruk med samma argument, ”det är medicin – det lindrar smärta”. Visst gör det, men ni är inte sjuka.

Seriös faktiskt medicin från cannabis som inte bara är en ursäkt för knarkande (likt det blivit i tex USA) vore att man isolerade dom ämnen som har medicinska egenskaper, och att dessa sen tillgängliggörs i pillerform eller dylikt, på recept, för dom som har en sjukdom det faktiskt har effekt mot.

Inte att folk sitter och röker jointar.

Hjort
Gäst
Nybörjare
Hjort

Det går inte att ta bort eller lägga till något i maten utan att kroppen reagerar med saknad. De naturliga växter som existerar på vår jord är en del av oss. Allt syntetiskt är av ondo.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
Vad förvånande att ett troll som även försvarar våldtäktsmän i andra trådar skulle posta dravel likt ”man kan inte ta bort eller lägga till något” samt ”naturliga växter som existerar på vår jord är en del av oss”. Cannabis är inte mat och det är inte medicin heller. Och jo, man kan ta bort från mat och gör det reguljärt.. Eller brukar du exempelvis äta okokta bönor kanske? Sen eftersom alla naturliga växter på jorden är en del av oss bla bla kan du väl gå och tugga i dig lite sprängört? Om inte annat så slipper vi dig därefter.… Läs mer »
Flygdräkt
Gäst
Nybörjare
Flygdräkt
Morfin går inte att jämföra ur farlighetssynpunkt med cannabis. Det blir en fånig diskussion. Inte bra att folk blir passiviserade men det kanske inte är alla som blir det. Jag gillar vare sig a-lagare eller folk som spelar tv – spel nedrökta medan man får bidrag. Men tar någon sig en joint och bidrar till samhället så behöver inte det vara värre än någon som sitter och är fet och dricker läsk och käkar chips. Gör rätt för dig, gå upp på morgonen och var i tid till jobbet så anser jag att man sköter sig. Men jag har släppt… Läs mer »
-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
”Morfin går inte att jämföra ur farlighetssynpunkt med cannabis.” Läs igen: ‘Hur många cannabisbrukare är gravt sjuka? Rör det sig ens om en på tiotusen? Troligen inte. Flummigt ursäktande av knark: Ni kan lika gärna ursäkta morfinmissbruk med samma argument, ”det är medicin – det lindrar smärta”. Visst gör det, men ni är inte sjuka.’ Det var alltså inte ”en jämförelse ur någon ”farlighetssynpunkt” – cannabis är bättre än morfin, men det gör det inte bra, enbart något mindre sämre. ”Men tar någon sig en joint och bidrar till samhället så behöver inte det vara värre än någon som sitter… Läs mer »
ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

I de dalsländska gränstrakterna mot Norge kan man träffa på det mesta.

dew
Gäst
Nybörjare
dew

Jag säger ett stort NEJ till bruk av cannabis i alla dess former. Människan som brukar denna drog blir bara dum och flummig.

Hjort
Gäst
Nybörjare
Hjort
Hur vet du att det är cannabis som gör att dom blir dumma och flummiga? Många som röker marijuhana och hasch röker även tobak och vi vet att tobaken ( och för övrigt även filtret och pappret ), som i sig är rätt oskyldig, blandas med ett stort antal kemikalier som gör att tobaksrökaren blir beroende av tobaksindustrins produkter som givetvis ägs av judar. Även hashet som säljs på gatorna i europa är i regel blandat med gummi och skräp för att öka tyngden eftersom det är kriminaliserat och således något yrkeskriminella sysslar med. Har du någonsin rökt gummirester eller… Läs mer »
-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
”100-tals egendomliga ångestskapande kemikalier” Du menar som kan finnas i tex cannabis, som garanterat innehåller tusentals? För du vet vad en kemikalie är va? ”Vad tror du är boven: dessa syntetetiska oljor och gummibitar och kemikalier eller den fullt naturliga cannabisväxten som människan har brukat sedan forntiden till kläder och rekreation?” Nej, uppenbarligen vet du inte vad en kemikalie är.. Vatten är en kemikalie. Luften består av kemikalier osv. Allt runt oss = ”kemikalier”. Vad som spelar roll är vilka kemikalier det rör sig om samt dosen. Något annat som människan ”brukat sedan forntiden” förövrigt är sprit – är det… Läs mer »
Oanonym
Gäst
Nybörjare
Oanonym

Kolla filmen ”run from the cure” Rick Simpson story och ändra uppfattning

Harald Bafast
Gäst
Nybörjare
Harald Bafast

Han måste ju varit stollig som trodde han skulle flyga under radarn med ett projekt av den magnituden

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Någonting säger mig att denna herren har rökt en hel del innan han började odla och sen fortsatte röka av sin egen produkt, ingen kan påstå att man blir smart av att röka på!

Droger är till för svaga människor som görs ännu svagare av drogen dom brukar/missbrukar.

Atron
Gäst
Nybörjare
Atron

I mina ögon finns det ingen ”förbjuden växt”, det är bara en påhitt av spritt språngande galna politiker som låtsas att de bryr sig om slavarbetarnas väl och ve. Hampan är en sällsynt nyttig växt, man borde odla den i stor skala eftersom varje del av den är användbart. Åh förresten, om jag äter 1 kilo socker under en dag det är väl också skadlig, för att inte tala om nikotinen (ultra addiktiv), det har de inte problem med.
Alla dessa djävulska ”vetenskapsmän” och politiker som demoniserade en perfekt hälsoväxt… (Jag konsumerar dock ingen substans)

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Henry Ford hade långt gångna planer att tillverka bilar av hampa. Men så kom krypto-juden Rockefeller och drev på för cannabisförbud.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Framförallt motorn va.. tror du verkligen på det själv?

Visst kan man tillverka allsköns klädnad och liknande av hampa men det är väl knappast en nyhet.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Hampafiber är ett utmärkt och kostnadseffektivt armeringsmaterial för olika kompositmaterial.
Detta förutsätter att produktion av hampafiber inte omgärdas av en omfattande byråkrati.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
Visst. Men är det unikt som armeringsmaterial för dessa, eller i mer normal ordning, bara en möjlighet av många? För att det finns användningar för hampafiber i sig förnekar väl ingen, iaf inte jag. Som sagt, man kan absolut göra klädnad och dylikt av hampa (hampa har ju använts till textilier, rep och dylikt sen väldigt länge) även använda det i vissa kompositer likt du påpekar. Men en faktisk bil är en bil pga av de mekaniska delarna – med såklart motorn som den viktigaste av dessa. Och dylika går inte att göra av hampa eller annat sådant material.. än… Läs mer »
Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
Hampaodling är en viktig näringsgren. Av växtfibrerna kan man bla. göra rep och industritextilier. Pga av att det folkslag som skriver lagarna i Sverige, önskar att ha drogmarknaden och alla andra marknader för sig själva och för sina egna, så är det i princip förbjudet att odla hampa i Sverige oavsett ändamålet. Detta ökar givetvis Sveriges importberoende, vilket folkgruppen som skriver lagarna i Sverige både gillar och gynnas av : ”Mellan 1971 och 2005 var all odling av Cannabis sativa förbjuden i Sverige. Det är lagligt för jordbrukare att odla vissa sorter av så kallad industrihampa med en THC-halt lägre… Läs mer »
-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
Det är sant att industrihampans förbud (förr rådde totalförbud, nu går det som du säger med ”tillstånd”) beror på cannabisförbudet iaf.. Resonemanget var som så att det går inte att skilja industrihampa från hampa med narkotisk effekt (hög THC halt bla) utifrån utseendet – man måste utföra tester. Vi odlade industrihampa förr, stora delar av västvärlden gjorde det. Men folk satt likväl inte och rökte cannabis. (Cannabis är överlag inte en ”vit drog” historiskt heller) Inget emot industrihampa (även om den troligen inte är särskilt ekonomisk i dessa tider av billigt syntetmaterial) men fattar problemet.. släpper man den fri under… Läs mer »
Andronovo
Gäst
Nybörjare
Andronovo

Cannabis är ursprungligen EN VIT DROG. Det var vita Arier i Centralasien och på den Ryska stäppen som till början kultiverade och spred denna växt.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Jag är ingen drogapolaget. Det är inte syftet med mitt inlägg.

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Cannabis sativa! Jag önskar att den växten samt koka busken aldrig existerade! Bara elände har kommit ur dom, som Marijuana det är den drogen som ställer till det värst för en fysiskt även mentalt sett! Man går in och ur puberteten flera gånger efter längre bruk!

David Böhlin
Gäst
Nybörjare
David Böhlin

Man bör tillsätta forskare kring medicinsk cannabis. Ej för rökning i stora drag som sker för nåt rusningssyfte. Utan om det kan bota cancer,reumatism,adhd på riktigt.De stora läkemedelsföretagen kan förlora mycket på det och det är väl bara bra om folk får billigare läkemedel som de har råd med?

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
Gärna det. Men cannabisapologeterna kommer inte acceptera resultaten om den inte säger det dom vill. De är bara intresserade av ”forskning” som säger det dom vill höra, allt annat är en konspiration från staten, läkemedelsbolagen osv.. Samtidigt som det alltså är ärkejudar likt Soros som leder legaliseringshetsen.. Hur många av dessa cannabisälskare hade dock varit intresserade av dessa fantastiska medicinska egenskaper som det har, ifall man gjorde likt med alla andra läkemedel? Dvs isolerade dom ämnen som gav den önskade medicinska effekten (vilka inte alls behöver vara dom som ger en narkotisk effekt) och du sen, likt med andra läkemedel,… Läs mer »
Namn
Gäst
Nybörjare
Namn
Kul att se alla här som är emot staten sen sen följer dom statens lögner med att cb är farligt. Anledningen att dom flesta är emot cannabis är för att det är olagligt? Eller är det för att man får ett rus som går att efterlikna med alkohol ( men stor skillnad. Cb gör dig glad, blir full av energi och du slipper baksmällan) Folk borde läsa på och inte läsa det staten skriver. Jag har aldrig förstått mig på folk som är emot cannabis. ”Men det är en drog!” Kaffe, cigaretter, snus, socker, Alkohol, allt staten säljer på apoteket.… Läs mer »
-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
Vem är emot staten som sådan här? Detta är alltså en nationalsocialistisk sida, inte en libertariansk. De som är emot stater som koncept, om det nu finns några sådana här, har nog kommit fel eller missuppfattat något. Staten är till för att bla skydda folket från destruktiva influenser, dvs såväl ”andlig” förgiftning (likt folkfientliga och förljugna judiska ideologier) som ”fysisk” (knarkande, förorenad levnadsmiljö osv) och därigenom låta detta nå sin fulla potential: En potential som staten dock aldrig skapar utan just möjliggör eller hindrar: All potential hos en människa och därmed ett folk, är sprunget ur biologin, dvs först och… Läs mer »
Andronovo
Gäst
Nybörjare
Andronovo

Finns gränser på hur mycket inflytande en stat ska ha i människors liv.. Det Tredje Riket t ex var faktiskt väldigt liberalt i många(de flesta?) hänseenden sett till frihet jämfört med våra moderna så kallade ”liberala” judeokratier.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Visst finns det gränser. Men knark och dylikt faller på den sidan av gränsen som skall regleras.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
”Anledningen att dom flesta är emot cannabis är för att det är olagligt? Eller är det för att man får ett rus som går att efterlikna med alkohol ( men stor skillnad. Cb gör dig glad, blir full av energi och du slipper baksmällan)” Det senare rimligtvis? Att det redan existerar onyttiga substanser i samhället som folk nyttjar, är ingen anledning att lasta på ännu fler. Det är ett argument helt i stil med ”svenskar våldtar också” när invandrarvåldtäkter kommer på tal. Och läsa på vad sen? Legaliseringssmörjan som Soros & co sponsrar? Och åter detta med snack om medicinska… Läs mer »
Mustalainen
Gäst
Nybörjare
Mustalainen

Det är förstås Putin som ligger bakom. ;)

Ns forever
Gäst
Nybörjare
Ns forever

Att vara nationalsocialist innebär att man klarar sig utan sådan skit och det finns ett skäl till att ALLA pundare och knarkskallar är rödingar…dom är helt dumma i huvudet!!

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Ja precis. Man förbättrar sig själv (egentligen utnyttjar mer av sin faktiska potential) istället för att sitta och knarka.

Namn
Gäst
Nybörjare
Namn

Hur ser du på spriten då?

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare

Boende i närheten där jag bor fick påhälsning av polisen. Knarkarna hade en liten cannabisodling i trädgården. För säkerhets skull skymd av ett upprest militärtält. Det blev nog åtal, där, skulle jag tro. Man borde flytta till Ludvika. Där finns många likasinnade.

Karlstad NS
Gäst
Nybörjare
Karlstad NS

Jag har alltid funnit det lite lustigt hur jävligt många nationella förkastar cannabis som något ohälsosamt, omoraliskt och farligt, och sedan dricker grogg och beter sig som äckeln, vaknar sedan dagen efter och spyr som grisar och luktar fan. Jag skulle hellre se att folk rökte grönt på lördagskvällen än att klunka en jävla massa sprit

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Vem har sagt att man måste dricka en massa eller något alls för att man ogillar röktomtar?

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Det där ”argumentet” kommer alltid..

Det är deras haschälskarnas variant på PKiternas ”svenskar våldtar också”..

Namn
Gäst
Nybörjare
Namn

En fråga. Vad är det med cannabis du ogillar så mycket,
Och vad är det som du tycker att det är knark?
Skulle vara kul att veta för älskar att höra andras åsikter och hur dom tänker.

wpDiscuz