Stökigt på judisk demonstration i Stockholm – flera gripna

STOCKHOLM. Idag samlades något hundratal judar och Sveriges politikerelit, inklusive statsminister Stefan Löfven, för att manifestera sitt hat mot de pro-palestinska missnöjesyttringar som senaste tiden ägt rum i Sverige. Uppdaterad.

Vissa mer extrema sionister vill att mer eller mindre hela Mellanöstern ska erövras som livsrum åt den judiska rasen.

1948 grundades den rasistiska staten Israel efter att judar massinvandrat till Palestina. Sedan dess har Israel ständigt expanderat på Palestinas bekostnad och än idag har judiska ockupanter kolonier utanför Israels officiella territorium.

När Donald Trump i början av december meddelade att USA stödjer att Jerusalem ska bli Israels officiella huvudstad, trots att palestinierna enligt den så kallade tvåstatslösningen har lovats delad kontroll av staden, blev många palestinier och kritiker av den sionistiska imperialismen upprörda.

Missnöjet tog sig blandade uttryck och nådde även Sverige. Detta har fått judar i Sverige och andra sionister att gå i taket och beklaga sig över antisemitism.

Idag hölls en demonstration och ”kippavandring” i Stockholm där sionisterna samlades för att protestera mot Israel-kritiken. Inför demonstrationen fick arrangören Dennis Barvsten göra reklam för den på Bonnierkanalen TV4. Trots detta samlades endast något hundratal demonstranter, men såväl statsminister Stefan Löfven som kulturminister Alice Bah Kuhnke samt Centerpartiets ledare Annie Lööf deltog och talade på demonstrationen.

Under den sionistiska demonstrationen uppstod stök och en stor polisinsats fick lugna ner läget. Flera personer blev avvisade från platsen.

Några av de gripna personerna.

Några av de avvisade var aktivister från Nordiska motståndsrörelsen som var på plats och protesterade mot hur sionisternas övergrepp mot palestinierna tystas ner.

En del av motdemonstranterna stoppades av polis på väg in till demonstrationen, men några lyckades smita in och infiltrera demonstrationen. Även dessa blev dock våldsamt gripna och misshandlade av polisen när de började skandera att sionisterna har palestiniernas blod på sina händer. Cirka åtta personer greps tillfälligt och polisen ville inte uttala sig om de är misstänkta för något brott till Nordfront. Efter det andra massgripandet lyckades en ensam aktivist upprepade gånger störa och tysta Bah Kuhnke i dennes tal, vilket även Expressen rapporterat om.

Fotnot: Artikeln är skriven enligt etablerad medias manual för hur man rapporterar om ordningsstörningar under demonstrationer.

Skylt som var tänkt att användas under protestaktionen innan polisen gick till attack.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
KarlSigridDanny JonssonKimHenke Himmlär Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

De hatiska sionistextremisterna skyddas alltså av samma batonger som slår våra kamrater. Sionistextremisterna skulle utan att blinka skjuta en funktionsvarierad palestinier (eller svensk) som viftar med sin flagga åt de förtryckande sionistextremisterna.
#TillBechirRabanisMinne
#RobertHaschbergTillFinspång2022.

Fanrik
Medlem

Synd att man inte visste om detta på förhand, hade gärna deltagit

Jömpa
Medlem

Samma här

Sigrid
Medlem

Gå med så missar ni inget 👌🏻

Axel Eriksson
Redaktör

Grymt bra aktion!

Henke Himmlär
Medlem
Karl-Путин A
Medlem

Judar har ju stor fantasi som ofta gränsar till humor. För ett tag sen var det någon i Stockholm som fick panikångest av gasspisen i lägenheten.

Kim
Medlem

Mycket bra!
Sionisterna ska få motstånd!
Jävla kräk och massmördare, 6 miljoner slag i ansiktet på varenda en.

Danny Jonsson
Medlem

Bra jobbat! Stryk ska judarna ha så fort man ser de