Stökig nyårsnatt – poliser attackerades med raketer i Husby

INRIKES. Det blev en stökig nyårsafton i stora delar av landet. I Stockholmsförorten Husby attackerades polisen med raketer.

Under nyårsnatten kallades räddningstjänsten och polisen till Husby med anledning av en brand på en lägenhetsbalkong. I samband med släckningsarbetet blev polisen beskjutna med raketer av maskerade ungdomar, uppger Stockholmspolisen. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen och branden kunde senare släckas.

Polisen kallades även till tunnelbanestationen i Hjulsta efter larm om att ett tiotal ungdomar avfyrat raketer inuti tunnelbanestationen.

I Hovsjö i Södertälje skadades en person efter att en nödraket skjutits in i en lägenhet. Två personer har blivit omhändertagna och tre personer blev avvisade från platsen.

I Östergötland och Jönköping rapporterar polisen att nyårsnatten “har präglats av bråk och fylleri.”.

Källa:
2018-01-01 00:45, Brand, Stockholm

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Henke HimmlärKarl-Db-Karl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Polisen ställer sig den meningslösa och retoriska frågan: Var är föräldrarna? Har inte polisen lärt sig att i många importkulturer uppfostrar barnen sig själva? Som 11-årig pojke hjälper man pappa att kasta sin storasyster, som betett sig horaktigt och dragit skam över familjen, från balkongen på sjunde våningen och när man är 12 år spöar man sin mamma helt på egen hand ifall hon skulle ha vidbränt kebaben eller betett sig slampigt på annat sätt. Att kalla på föräldrarna i dessa sammanhang är som att be till Gud när man fått soppatorsk mitt i natten 3 mil från närmaste bensinmack.… Läs mer »

b¤d
Medlem

Taskig impulskontroll, låg iq, babbe + fyrverkerier. Underlag för mongo-beteende.

Karl
Medlem

Returnera raketerna med skarp verkanseld! KLART!

Henke Himmlär
Medlem

Sveriges framtid ser ut som Kameruns…Ja. ..ni vet..

Karl-Путин A
Medlem

När det känns som allra svartast är ljuset som allra närmast. Det gäller bara att våga trycka på knappen mitt på väggen.