Stöd från Ryssland

SOLIDARITET. Ordföranden för den ryska organisationen NSI hälsar till aktivister i Sverige.

Dimitrij Bobrov från Nationalsocialistiskt initiativ, NSI, har uppmärksammat konfrontationen med vänsterextremister i Stockholmsförorten Kärrtorp. Som före detta fånge i ryskt fängelse vill han ge uppmuntrande ord till svenskar som straffas i samband med sitt nationella engagemang.

Nordfront publicerar hans hälsning nedan:

En hälsning från ryska nationalister till svenska nationalsocialister som är häktade eller ska hamna i fängelse

Svenska nationalsocialister!

Jag fick idag veta att aktivisten Emil Hagberg med kamrater sitter häktade efter att ha gjort motstånd mot röda extremister i Kärrtorp.

Som före detta fånge och aktivist i rysk motståndsrörelse [samlingsbegrepp för ryska nationella rörelsen] vill jag framföra en personlig hälsning till de svenska nationalsocialisterna vilka liksom Emil Hagberg kan hamna i samma läge i framtiden.

Jag önskar dem mod, uthållighet och inre styrka i det här provet som deras öde kräver av dem.

Vi fick veta från ryska likasinnade som bor i Sverige att Emil Hagberg och andra medlemmar i Svenska motståndsrörelsen är erfarna och kompromisslösa nationalsocialister.

I detta fall är vi i Ryssland inte förvånade att han kan få sitta i fängelse. I dagens Europa har nationalsocialismen två lägen, i kamp eller i fängelse. Antingen är man aktiv eller i fängelse. Detta är våra två naturliga tillstånd. Det finns inget tredje läge.

I en normal nationell stat är det liberaler, kulturmarxister och bolsjeviker som borde sitta bakom fängelsemurarna – alla som som har sitt mål att förinta de europeiska vita folken genom massinvandring, ”tolerans” och multikulturalism.

I realiteten är allting tvärtom. Repressalier sker mot personer som egentligen borde belönas för sina förtjänster för sitt folks framtid och fortsatta existens.

Men jag tror att i det nya befriade Europa, där kommer varje hjälte som blivit skadad av det antinationella politiska systemet få upprättelse. Deras livsgärning kommer erkännas, de kommer vinna aktning och respekt av sitt folk.

Dimitrij Bobrov

Dimitrij Bobrov

Dimitrij Bobrov.

Dimitrij Bobrov är ordförande för Nationalsocialistiskt initiativ, NSI. Han har tidigare suttit i ryskt fängelse under sex års tid, ett straff han fick i samband med processen mot den underjordiska gruppen Schultz88.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om