Stinkande judar tvingades gå av flygplan

OY, VEY. En judisk familj från Michigan tvingades lämna ett flygplan före start. Orsaken var att medpassagerarna inte stod ut med deras stank.

Yossi Adler.

Juden Yossi Adler är ursinnig efter att han och hans fru Jennie Adler och deras bebis tvingades lämna ett flygplan tillhörande American Airlines före start. Medpassagerare hade klagat på deras stank.

Adler hävdar att de blev utsatta för antisemitism.

— De pekade ut oss bara för att vi är judar, säger Adler, som förnekar att han luktade illa.

Efter att den judiska familjen tvingats lämna planet fortsatte de antisemitiska uttrycken i avgångshallen.

— När jag gick till gaten för att boka om vår resa höll folk demonstrativt för näsan och fläktade sig med pappersark, klagar Adler, som försökte förklara för personalen att han måste få komma hem till sina andra åtta barn som väntade på honom.

Adler är även arg för att de inte fick tillbaka sitt incheckade bagage innan planet hade lyft, vilket de hade blivit lovade.

Det judiska tv-bolagets NBC News lokale nyhetsankare Jason Colthorp kommenterar det inträffade med att klagomål från medpassagerare på flygplan inte är något nytt, men öppnar för debatt i frågan:

— Vid vilken nivå av besvärande omständigheter ska flygbolag kasta av passagerare som inte utgör något omedelbart hot mot flygningen?

Källor:
Michigan family reacts after removal from American Airlines flight over body odor complaints
Passenger Kicked Off Flight For Odor

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
SverkerErikBitteLottaRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Alla judar får stinka. Så blir vi av med dem.
Adler hetar örn. De kan normalt flyga själv och stinka.

André Devecseri
Medlem

Alltsaa, daa jag reser tillbringar jag inte sällan en eller annan natt paa ett nattaag, nattbuss eller flygplats, och kan saaledes börja lukta en del, men att folk omkring mig reagerar paa detta sätt har jag aldrig varit med om. Saa detta maaste ha varit rent ut sagt outhärdligt.

Slipsen
Medlem

Att säga sanningen är inte per automatik antisemitism utan används ofta som ett vapen för att tysta berättigad kritik.
Ser man ut som honom så förstår man nog inte att man regelbundet måste duscha, tvätta sig och ha rena kläder på sig, vare sig man är jude eller ickejude!
Far och flyg någon annanstans!

Caesar-Aurelius
Medlem

Hahaha, vilka minnen denna historia väcker. Jag var uppe i Kiruna-trakten för att fiska med mina vänner i några veckor och myggplågan hade samtidigt sin högsäsong. För att minska de våldsamma angreppen använde vi oss av samma knep som den svenska urbefolkningen i Norrland använt i alla tider, dvs. långt, långt innan alla lappinvandrarna trängde sig in i svenskarnas land. Vi ställde oss bredbent över elden och lät röken och soten röka oss till levande böcklingar. Dessutom fick vi mängder av fisk, men hade ingenstans att kyla den, så all fisk hamnade i en låda där den samlades under veckorna… Läs mer »

Bitte
Medlem

😂😂😂👌

Rokviken
Medlem

Underbart!

peckerwood
Medlem

skal han saksøke American Airlines for 6 millioner? :-)

Rokviken
Medlem

Pga av all fräckhet i att ljuga så kommer stanken.

Lotta
Medlem

Haha, o’vey!

Erik
Medlem

Man ser ju på killen att han luktar kosher på flera mils håll. Örk.

Sverker
Medlem

Den amerikanske generalen Patton beskrev hur han var nära att kasta upp p.g.a. av den oerhörda stank som den judiska grupp han skulle ha att göra med avgav, när han hade tvingats av sin överordnade, Eisenhover, att fördela dom på de hus/boenden, som man snott utav den tyska civilbefolkningen, i slutet av kriget. Han sa mycket mer om (((dom))), och det var ju det som till slut gjorde så han ”förolyckades”.