Stefan Löfven vill ösa mer pengar över Sveriges invandrartäta områden

INRIKES. Under Socialdemokraternas dag på Järvaveckan presenterade Stefan Löfven ett flertal förslag om hur man ska ösa ännu mer pengar över Sveriges invandrartäta områden.

Idag är det Socialdemokraternas dag på Järvaveckan, och i och med det presenterades ett flertal förslag om hur staten ska slänga mer pengar på Sveriges invandrartäta områden, även kallade ”utsatta områden” av systemvänliga medier. I sitt tal berättade Stefan Löfven att man har som målsättning att få bort samtliga ”utsatta områden”.

– Som en del av det största trygghetsprogrammet i modern tid så lanserar vi i dag ett program för att öka tryggheten, skapa ordning och reda på bostadsmarknaden, sa Löfven i talet.

Han menar att problemet med ”utsatta områden” kan lösas med tre åtgärder. Dessa ämnar Socialdemokraterna genomföra under nästkommande mandatperiod om man kommer i regeringsställning, för att ”minska segregationen”. Prislappen för detta blir minst tre miljarder kronor.

”Första delen är att vi vill bygga nytt och rusta upp miljonprogrammen så att områdena blir trygga för alla.

Det andra är åtgärder för att skapa större blandning av boendeformer, av upplåtelseformer i våra social utsatta områden.

Det tredje är åtgärder för att få bättre ordning och reda på bostadsmarknaden där vi kommer åt den svarta handeln med hyreskontrakt och vi också bekämpar trångboddheten.”

Enligt Stefan Löfven kommer dessa åtgärder få folkutbytet att accelerera ytterligare.

Källa:
S presenterar förslag för att bryta bostadssegregationen

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DevaKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

”Första delen är att vi vill bygga nytt och rusta upp miljonprogrammen så att områdena blir trygga för alla. Det är alltså byggnader som skapar otrygghet och inte de massimporterade kriminella främlingarna. På bilden ser man ”felkonstruerade” byggnader som skapar gruppvåldtäkter, jihad, dödliga klanuppgörelser, hedersvåld, lastbilsmuslimer, balkongflickor, livstida bidragsparasiter och böneutrop. Det tredje är åtgärder för att få bättre ordning och reda på bostadsmarknaden där vi kommer åt den svarta handeln med hyreskontrakt och vi också bekämpar trångboddheten.” Vilket ska motverkas genom att avskaffa ordning och reda: Det andra är åtgärder för att skapa större blandning av boendeformer, av upplåtelseformer… Läs mer »

Deva
Medlem
Deva

”ordning och reda” Löfvens favorit lögnord och retorikknep som han använder i varannan mening, men som alltid leder till mer kaos …

Karl-Путин A
Medlem

Moderaterna är lika fantasilösa: ”Lika för alla” – en variant på den uttjatade nonsensfloskeln ”allas lika värde”.

Vart tog Bevara Sverige Svenskt vägen?

Karl-Путин A
Medlem

Nu vill han även att nyanlända lyxsökare ska få jobb inom två år. Detta utspel är naturligtvis inget heller som kommer att ge honom några röster i valet.

För det första vet alla vid det här laget att de nyanlända inte nyanländer för att arbeta och skatteslava, utan för att parasitera på världens mest generösa bidragssystem.

Och för det andra börjar allt fler svenskar inse att för varje inkvoterad främling på arbets- och bostadsmarknaden slås en svensk ut.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/nytt-s-forslag-nyanlanda-i-jobb-inom-tva-ar