Stefan Löfven vill lösa våldtäktsvågen med ändrade anställningsregler

INRIKES. Under söndagens partiledardebatt diskuterade Jimmie Åkesson och Stefan Löfven de ökande våldtäkterna i Sverige. Då började Löfven helt plötsligt prata om anställningsregler, och blev utskrattad av publiken.

På söndagskvällen deltog samtliga partiledare för riksdagspartierna i en direktsänd debatt i Agenda. Under debattens gång tog Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson upp det faktum att fyra av fem utländska våldtäktsmän inte utvisas.

— Fyra av fem utländska våldtäktsmän som bor i Sverige slipper utvisning. Fyra av fem. Varför ska vi behålla utländska våldtäktsmän i Sverige?, frågade Åkesson statsminister Stefan Löfven.

Till svar sa Löfven att det är upp till domstolarna. Sedan, till allas stora förvåning, började han prata om Lagen om anställningsskydd, LAS. Detta föranledde att han blev utskrattad av studiopubliken.

— Om du nu är så bekymrad över kvinnorna, Åkesson, varför vill du försämra löntagarnas ställning på arbetsmarknaden och göra, jo, men det här, det här är allvarligt, idag, du vill, du vill införa undantag för fem, fem. Det innebär att på de allra flesta arbetsplatser i vårt land, så kommer vem som helst att kunna bli uppsagd när som helst, sa Löfven på tal om att fyra av fem utländska våldtäktsmän inte utvisas.

— Och vad i hela friden har det med våldtäkter och sexuella övergrepp att göra? Försök hålla dig till ämnet, sa Åkesson.

— Har du inte följt Metoo-debatten?!, undrade då Löfven som om det skulle ha något med anställningsvillkor att göra.

Debatten gick sedan vidare utan att Åkesson fått något ordentligt svar då statsministern inte kunde hålla sig till ämnet.

Se klippet här:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
18 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Det är vid sådana här tillfällen jag börjar undra om inte svensk politik är ett enda stort skådespel… För han kan väl inte vara så där pantad? Jag menar, hade han varit det hade han väl varit förpassad till vuxenboende för utvecklingsstörda? Fast det är kanske vad riksdag och Rosenbad blivit i dag – hem och förvärv för de som är lite (eller mycket) bakom flötet. Men mest av allt tror jag ändå att allt är regisserat för att kunna styra opinionen på förutsägbart sätt. Jag menar, det lär nog inte fungera att bara lägga locket på och försöka försvara… Läs mer »

Lefflan
Nybörjare
Lefflan
2 år sedan
Reply to  _DH_

I sion vises protokoll, och säga vad man vill om de protokollen nästan allt som står där har slagit in, så nämns det att regeringar ska medvetet formas med hög inkompetens för att skapa ett stort missnöje från massan. Sedan när en stor katastrof sker, så kommer massan gladeligen acceptera systemets lösning på den inkompetens som varit under väldigt lång tid.
Och samla oss under NWO – stor Israel.

Detta är en förklaring iaf till varför någon som Löfven och eventuellt Annie Lööf efter detta val blir till statsminister.

Lefflan
Nybörjare
Lefflan
2 år sedan
Reply to  Lefflan

Jag tänkte förut att systemet var efterblivet som satte såna uppenbara dårar på höga poster då detta gör att folk ”vaknar”. Men jag tror det är mer utstuderat och cyniskt än så.

Det känns som en medveten strategi. Löfven i Sverige, Merkel i Tyskland, David Cameron och framförallt dåren de har nu Theresa May i England, Macron i Frankrike.

Värt att fundera över iallafall.

Donnie
Nybörjare
Donnie
2 år sedan
Reply to  Lefflan

Mitt i prick ! Man kallar det för en förfalskning , men en förfalskad tavla är ju så lik originalet man kan komma !

Andre
Nybörjare
Andre
2 år sedan
Reply to  _DH_

Jag har länge varit av uppfattningen att dårarna tillsätts för att de är lätta att styra. De får sin utbildning någonstans ifrån. Bilderbergergruppen måhända, eventuellt kombinerat med materialistiska erbjudanden och ifall det behövs, insinuerade eller öppna hot mot person och/eller nära och kära ifall de avviker från sitt tilldelade, övergripande manus.

Lefflan
Nybörjare
Lefflan
2 år sedan
Reply to  Andre

Dårar tillsätts utöver nämnda anledningar också för att rikta människors hat mot marionetter istället för på kroknäsorna som drar i trådarna.

Enkla mål för massans hat och frustration.

Viljar
Nybörjare
Viljar
2 år sedan

Are Sweden the first country to have a leader with downs?

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan
Reply to  Viljar

It’s not Down’s. It’s FAS, fetal alcohol syndrom (from his mother’s alcoholism). But yes, it’s a world first. The Master Race put him there to mock us. As they did to the U.S. by putting an illegal president (not born in America) in office. An ”animal” at that, according to Chabad lubavich rebbe teachings. My suggestion is that (((they))) will replace Löfven in not too distant a future, within a couple of years, perhaps, to somewhat elevate the legitimacy of the shabbos Social Democratic party. His predecessor Juholt is tucked away for good, he was too outspoken about the powers… Läs mer »

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan

Blir de utvisade har de ändå hunnit begå illdåden. Åkesson vill ha våldtäktsvåg på norsk nivå, och detta jublar Sveriges invandringskritiker över.

Påläst
Nybörjare
Påläst
2 år sedan

Tycker att Löfven svarade korrekt på frågan att det är domstolarna som bestämmer. Åkesson är inte rätt person att klaga då hans parti verkat för att ta emot fler ”kvotflyktingar” som i många fall är kända islamiska terrorister enligt vad som kommit fram.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Kan statsministern vara så satans debil?

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan
Reply to  Karl

Ja!

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Det är på den här nivån som politiska ”debatter” i Sverige befinner sig; en sorts sluggermatcher där politikerna ställer frågor, får inga konkreta svar utan bara en massa svammel, beskyller varandra för att ha orsakat allt rådande elände trots att de själva satt i maktposition mandatperioden innan och höjdpunkten är om någon lyckas tvåla till en motståndare rejält som Jimpan gjorde.

Det fick han säkert några röster på, men inte kommer SDs politik att förändras för det. I SDs värld är alla rasfrämlingar välkomna, så länge de ”sköter sig”. Hur man nu ska definiera den saken.

Anna
Nybörjare
Anna
2 år sedan

Kortslutning.

Lisa
Nybörjare
Lisa
2 år sedan

Jag blev helt förskräckt utav svaret Löfven gav. Det är skrämmande att vår statsminister surrar om LAS när en partiledare tar upp massvåldtäkterna som sker hela tiden. Blev mer rädd än arg när jag hörde Löfvens svar. Tänk att dessa leder Sverige. Hade också en annan tanke. Kan det vara så att han gör bort sig medvetet (vill förlora) för han vet att situationen kommer att bli än värre och detta vill han inte ha i knät de kommande 4 åren?

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Lisa

Mycket möjligt att han vill driva partiet till en valförlust så kan han leva som en kung på sin statsministerpension. För hans koppeldragare spelar det ingen roll från vilket parti nästa statsminister kommer.

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan

Så lövhen skiftade snabbt fokus till några kvinnor ur kändissfären istället – ett bevis på att de svenska folket inte existerar längre. (vi talar om tusen och åter tusentals fall här)

Nu är ju dessa drönare helt avkopplade från verkligheten,men jag tycker att de tar ut folkutbytet i förskott. (som det så gärna önskar)

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Rövhålet Löfven har troligen en IQ under 50 om man går efter hur han uttrycker sig. Och det har hans herrar judarna tänkt på då de tillsatte kräket bara för att han skulle vara lätt att styra.