Stefan Löfven: ”Inget asyltak för Sverige”

MASSINVANDRINGEN. Statsministern anser att asylrätten är helig, för den kom till på grund av att flera länder inte hade fri invandring för judar när de valde att lämna Adolf Hitlers Tyskland.

I en intervju med TT säger statsminister Stefan Löfven (S) att det ”inte går” att sätta en övre gräns för hur många invandrare som ska få söka asyl i Sverige.

Det beror på att människor har ”rätt” att söka asyl.

— Du måste ha rätt att söka asyl om ditt liv är hotat och du är förföljd, säger Löfven.

Asylrätten infördes för judarnas skull, menar Stefan Löfven. När judar ville flytta ifrån Tyskland under den tid Adolf Hitler styrde landet var det flera länder som inte ville ta emot judarna.

Det finns ett visst missnöje inom partiet mot massinvandringsvurmandet. Nyligen skrev civilminister Ardalan Shekarabi (S) på Facebook att den stora segregationen i landet utgör ett allvarligt hot mot sammanhållningen, jämlikheten och tilliten i vårt land. På grund av problemen bör Sverige minska invandringen, skrev han.

Och Jimmy Jansson (S), kommunalråd i Eskilstuna, vill öppna för en diskussion om så kallade nyckeltal för asylinvandringen.

Men i övrigt finns inte någon större press underifrån inom partiet att minska invandringen. Därför är den frågan inte något större problem för Stefan Löfven som också hänvisar till en parlamentarisk utredning som tillsatts och som ska titta på frågor kring invandringspolitik.

I år väntas antalet asylsökare bli cirka 21 000.

Källa:
Löfven vill inte ha asyltak

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SigfridKlausAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders
Medlem

Asylrätten måste motarbetas då det är en förlegad och människofientlig rätt. Endast nordisk asylrätt för Sverige.

Klaus
Medlem

Löfven hatar blonda och allt nordiska. Han har mindervärdeskomplex. De kommunistiska revolutionärer i Ryssland (Trotskij, hjärnskadad bastard Lenin, m.fl.) understöddes av Tysklands kejserliga regering under världskrig 1 (men också av USA och rika juder som Rothschild enligt Jüri Linas ”Under skorpionens tecken”) för att försvaga Ryssland. Kommunisternas merpart och ledare var judar och det visade sig, efter de kom till makten och efter kriget när Tyskland blev republik, att de var tjuvar och grymma folkmördare som strävade efter världsherravälde (den kommunistiska=judiska internationalen). De planerade kupp i Tyskland och lyckades kort i (sovjetrepubliken) Bayern. Men så uppstod nationalsocialism som enda motstånd.… Läs mer »

Sigfrid
Medlem

Stefan Rövhål går verkligen judarnas ärenden fullt och fast men det klart Soros avlönar honom bra för det.