Stefan Löfven hyllade skurkstaten Israel: ”Vi kommer göra allt för judar i Sverige”

SIONISM. I samband med att skurkstaten Israel firade sin 70-årsdag minglade Sveriges statsminister med diverse sionister. Han garanterade fortsatt lojalitet från Sverige, trots ”meningsskiljaktigheter” och att Sverige ska göra allt för att skydda judar.

Den feministiske statsministern Stefan Löfven bedyrade sin kärlek till Israel i samband med att skurkstaten firade 70 år. Skärmbild: tv4.se.

Under tisdagen firade den israeliska skurkstaten 70 år av existens. På plats i Sverige för att fira detta fanns statsministern för ”världens enda feministiska regering” Stefan Löfven. I ett tal bedyrade han regeringens lojalitet med sionismen, rapporterar den kristna tidningen Världen Idag.

— Våra länder har haft sina åsiktsskillnader, vi är gamla vänner och liksom gamla vänner har vi i stunder varit oense. Vi tvekar inte att utmana och ifrågasätta varandra, så som gamla vänner gör, ska statsministern ha inlett sitt tal.

Löfven fortsatte att lovorda skurkstaten och lovade att Sverige alltid kommer att vara troget den sionistiska tanken:

— Men även när vi har olika synsätt vill jag att ni ska veta detta: Sverige är en vän till Israel. Israel har legitima behov av säkerhet och vi står emot dem som ifrågasätter Israels existens.

Israels ambassadör i Sverige, Ilan Ben-Dov, höll också tal under eventet. Då passade han på att försvara skurkstatens agerande mot sina kritiker:

— De senaste 70 åren har vi byggt en stabil demokrati, den enda demokratin i Mellanöstern. Vi har byggt ett vibrerande, pluralistiskt samhälle och en blomstrande kultur, sade ambassadören och fortsatte:

— Vårt budskap till dem är tydligt och klart: Vi är här för att stanna. Och vi kommer att försvara oss mot mullorna, jihadisterna och en kultur av hat.

Löfven fortsatte i sitt tal att attackera alla som kritiserar Israel och judisk makt och lovade att bekämpa skurkstaten och det judiska folkets fiender:

— Min regering kommer att göra allt för att judar i Sverige ska vara säkra, proklamerade statsministern i sitt tal, som avslutades med:

— Kära Israel, grattis på födelsedagen, jag önskar er framgång och fred.

Enligt Världen Idag, som är en uttalad sionistisk tidskrift, var inte statsministerns tal tillräckligt. De citerar i en artikel Ulf Cahn från organisationen Förenade Israelinsamlingen, som på Facebook ska ha skrivit:

För det första är vänskap ömsesidigt. Sverige och regeringen må se Israel som en vän, men Israel ser inte längre Sverige som en vän. För det andra kan man inte vara en vän mellan fyra väggar och något annat i offentligheten.

[…]

När Löfven kallar Israel sin vän, men samtidigt har en annan vän (palestinierna och Abbas) som man stödjer ekonomiskt, oavsett att denna andra vän hugger vännen Israel i ryggen, då är man ingen vän till Israel

Källa:
Stefan Löfven: Sverige är en vän till Israel

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
9 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
]db[MikaelFredrikaSenasteChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Han bevisade utan några tveksamheter att svenska staten existerar för att tjäna judars intressen, och inte svenskar. Frågan är varför vi svenskar ska erkänna en sådan stats legitimitet, och inte resa oss och ersätta den med vår egen?

Vera
Medlem

Jo, jo men skulle inte en svensk statsminister göra ALLT för sitt SVENSKA folk??? Men det har han glömt för länge sedan.

Fredrika
Medlem

Socialdemokraterna lovar i sin valkampanj att de ska ”rädda” Sverige, det Sverige de själva har förstört. Det var länge sedan skammen kravlade sig upp på torra land.

Mikael
Medlem

Det är den mångkulturella sophögen till land man förvandlat Sverige till under 30+ år man vill ”rädda”.

Per
Medlem

M.a.o. business as usual för Löfven och hans marionett-kollegor.

Karl-Путин A
Medlem

Israel är en demokratisk stat – vilket skämt. Då är ju även Bandidos en demokratisk organisation eftersom medlemmarna är samstämmiga i synen på de mord och övrig grov kriminalitet som de bedriver. För övrigt är jag hellre granne ned Bandidos än med en självutvald eftersom Bandidos åtminstone besitter ett uns av moral.

Karl-Путин A
Medlem

Tilläggas kan att Bandidos, till skillnad från Israel, står upp för ”allas lika värde” och ”ingen människa är illegal” (så länge det inte gäller konkurrerande ligor och utpressningsoffer). Det spelar ingen roll om du är svart, röd eller gul, i Bandidos är du alltid välkommen så länge du rättar dig efter deras demokratiska spelregler, dvs att majoriteten bestämmer.

Skulle man komma på tanken att flytta till ”Mellanösterns enda demokrati” så blir det tvärstopp direkt (om man inte är jude) eftersom Israel utför DNA-tester för att fastställa judiskheten på presumtiva ”nyanlända”.

Christian Hamilton
Medlem

Dessa (((Ewiga))) lojalitetsbetygelser mot en stat och dess befolkning som begår de mest fasansfulla brott mot mänskligheten borde klassas som medhjälp till krigsförbrytelser.

Lövet visar klart och tydligt vem som bestämmer över honom, det skulle vara svenska folket i en normal suverän stat, men här är det fientliga krafter till vårt folk som styr. Detta gör att de flesta politiker i vårt land är folkförrädare och borde ställas inför riksrätt.

Senaste
Medlem

”Här är det allas lika värde som gäller”, som Löfven sade när han valde ut judarna som särskild grupp att värna om.

Fredrika
Medlem

Det är beklämmande att se detta ryggradslösa blötdjur till så kallad statsminister krypa för regimen, Den Främmande Makten.

Mikael
Medlem

Säger allt vart den egentliga makten ligger. Byfånen till Statsminister svansar för sina herrar.

b¤d
Medlem

Nybroviken är redo med sina platser.
Stefan Röfven Löfven har första tjing en enkel dit.