Stefan Löfven höll tal på ”Förintelsens” minnesdag

FÖRINTELSEBLUFFEN. På ”Förintelsens” minnesdag höll statsminister Stefan Löfven ett tal där han bland annat talade om hur hemskt det är med ”förintelseförnekelse”.

Sveriges statsminister Stefan Löfven höll ett tal på minnesdagen av “Förintelsen” på Raul Wallenbergs torg. Löfven pratade bland annat om sin egen resa till Auschwitz tillsammans med en “överlevare”. I talet förklarar Löfven att det är ytterst problematiskt att det finns människor som är kritiska till det påstådda historiska skeendet, som annars sväljs med hull och hår.

LÄS MER: ”Förintelsen” är en bluff!

Källa:
Stefan Löfven höll tal på minnesdagen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GrottbjörnenKarlSverker_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Den förbrytaren skulle nog helst ha ett samhälle där det inte fanns några oliktänkande. Alla skulle bara svälja alla dumheter de matas med, hur dumma de än är. Skönt att det dock faktiskt finns oliktänkande, som inte sväljer dessa förintelselögner, oliktänkande som aggraverar honom.

Sverker
Medlem

Så dumskallen åkte med en som var förintad?
Varje ”mirakulöst överlevande”, som det finns miljontals av fortfarande, är ju bevis för att ingen förintelse hänt!

Karl-Путин A
Medlem

Förintelsen har ägt rum, det är ingen tvekan om den saken, men det är fel folk som pekas ut som offer.

Grottbjörnen
Medlem

just när man trodde att han inte kunde bli äckligare, äckligast av allt är nästan att han inte har en aning om vad han säger och skiter i vilket, hade han pratat och haft nån sorts egen tanke bakom eller bevis så hade jag kunna haft mikroskopisk respekt för honom, men han läser bara upp en ramsa nån annan skrivit åt honom