Stefan Löfven får 4 000 kronor mer i månaden

INRIKES. Statsminister Stefan Löfven och övriga statsråd i regeringen kommer få en löneförhöjning på 4 000 kronor i månaden. Det innebär att statsråden nu tjänar 172 000 kronor i månaden.

Det är statsrådsarvodesnämnden som beslutat att statsrådens månadslön ska höjas med 4 000 kronor, vilket innebär att statsråden från och med den första juni tjänar 48 000 kronor extra om året.

Månadslönen för statsråden höjs från 168 000 till 172 000 kronor, skriver TT.

Källa:
Nu får alla ministrar högre lön

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Karl AKarl_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Det är uppenbarligen lönsamt att förråda sitt land. Men han bör verkligen hoppas att ingen högre makt existerar, som kommer döma honom för det han gjort – för då kommer de shekels han fått inte vara någonting mot det lidande han kommer utstå i helvetet. Visserligen kan man ju hoppas att han får sitt i Finspång också, men realistiskt sett så kommer välavlönade förrädare fly fältet så fort de inser vad som håller på att hända. Sedan är det ju också det att vår mänskliga förmåga att bestraffa är så begränsad – har vi en icke-materiell själ (vilket jag tror)… Läs mer »

Karl
Medlem

172 000 i månaden för att helt och hållet förstöra Sverige och motarbeta oss etniska svenskar.

Karl-Путин A
Medlem

172 000 kronor. Det är 100 000 mer än vad en överläkare tjänar. Vad krävs för att bli överläkare och få 72 000:- i månaden: Läkarexamen avläggs i Sverige efter fem och ett halvt års fullgjorda studier på läkarprogrammet vid något av de sju lärosäten där utbildningen ges: universiteten i Göteborg, Linköping, Lund, Umeå, Uppsala och Örebro samt Karolinska institutet i Solna. För att kvalificera sig till läkarprogrammen krävs utöver grundläggande behörighet även fördjupade studier i naturvetenskapliga ämnen, i det senare programgymnasiet motsvarar dessa kunskaper av kurserna Matematik 4, Biologi 2, Kemi 2, Fysik 2. Karolinska institutet tar också in… Läs mer »

_DH_
Medlem
_DH_

Bra kontrast, men det kräver ett litet tillägg för statsministerposten: Man får inte ha någon integritet överhuvudtaget, för det kan ju sätta käppar i hjulen för judarnas planer. Så endast fullständigt ryggradslösa och helt omoraliska personer som Löfvén. Och man får inte ta några egna initiativ överhuvudtaget, man måste låta sig ledas.

Karl-Путин A
Medlem

Helt rätt: Är man inte beredd att sälja sin egen mamma för några få shekel så är man inget bra politikerämne i dagens ”demokratiska” värld.