Stefan Löfven demonstrerar med Revolutionära Fronten

SVERIGE. Efter konfrontationen har de svenskfientliga krafterna i projektet Linje 17 bestämt sig för att hålla en ny demonstration i Stockholmsförorten Kärrtorp. Där tänker Socialdemokraternas partiledare göra gemensam sak med vänsterextremister.

71424

Stefan Löfven.

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven bekräftade idag att han tänker delta under den ”anti-rasistiska” demonstrationen nu på söndag och gå sida vid sida med våldsverkarna i vänsterextrema Revolutionära Fronten.

Han säger till Aftonbladet:

–Nej, det är inte vårt arrangemang, det är Linje 17:s, men jag ska vara där tillsammans med dem. Jag vill väldigt gärna det.

Stefan Löfven är, liksom statsminister Fredrik Reinfeldt, medlem i det överstatliga och ljusskygga frimurarnätverket Bilderberggruppen, kända för att diskutera utan protokoll och fatta beslut på en överstatlig nivå. Under frimurarnas möte i fjol fastslogs att ”nationalism är farligt”.

Veronica Palm och Carin Jämtin kommer också att finnas på plats, och från Centerpartiet kommer Frederik Federley som är riksdagsledamot och migrationspolitisk talesperson.

Källa:
Löfven till Kärrtorp för att demonstrera

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments