Status quo ante eller revolution

Till skillnad från SD är Motståndsrörelsen en revolutionär nationalsocialistisk organisation. I denna artikel av Klas Lund nämns några av de saker som skiljer oss från Sverigedemokraterna och andra nationellt sinnade grupper.

Det är nu ett år sedan SD valdes in i Riksdagen – främst som en reaktion på den massinvandring som översköljt vårt land i decennier. Sent omsider har således ett segment av befolkningen vaknat inför problematiken, men då endast delvis och resultatet av detta blev en röst i en låda på ett i grunden urvattnat, populistparti.

Med tanke på situationen i Sverige råder det väl inget tvivel om att SD torde fortsätta att växa – så länge systemet vi lever i förblir stabilt. Detta eftersom fler och fler människor kommer att reagera mot ett alltmer dysfunktionellt mångkulturellt samhälle. SD kommer för dessa människor vara det första och lättaste alternativet. Partiet kommer att tilltala alla de människor som vill ha någon form av förändring men som inte ifrågasätter själva systemets grundvalar.

SD utgör en reaktion hos människor som tror på systemet och som har en önskan att till viss del reformera samhället. De sätter inte in massinvandring och annat i ett helhetsperspektiv – de inser inte att det som sker är direkta konsekvenser av det nuvarande systemet – och de känner inte till, eller låtsas inte om att vissa grundläggande faktorer, som på ett avgörande sätt påverkar utvecklingen, existerar. Varav två av de viktigare är sionismens roll i sammanhanget och rasfrågan.

SD:s politik är ett försök att stävja den destruktiva utvecklingen utan att för den delen rucka på det nuvarande systemet och samhällets grundläggande form. Man tänker sig att det nuvarande systemet hade varit godtagbart med en mer ansvarsfull politik. I stora drag innebär detta minskad invandring av utomeuropeiska invandrare, mer moral och etik i samhället, mer poliser, hårdare straff, starkare försvar, mindre u-hjälp, starkare stöd till det svenska kulturlivet osv.

De vill alltså behålla det nuvarande politiska systemet. För en nationalsocialist är detta en rakt igenom reaktionär politik. I grund och botten är budskapet: Låt oss få behålla våra röda stugor och ge oss social och ekonomisk trygghet så ska vi fortsätta att inte låtsas om att vi styrs av sionistiska mediamoguler och bankirer!

Vill man åstadkomma något här och nu, och är beredd till stora eftergifter (som den om judisk makt) och inte är intresserad av några mer genomgripande samhällsförändringar, då är det logiskt att stödja SD. Är man mindre beredd att gå med på eftergifter, men ändå vill försöka nå någon form av teoretiskt möjligt politiskt genombrott under nuvarande omständigheter, måste man ändå försöka vara ”mainstream”. Då är alternativet något av de nationalistiska partierna. Man inlemmar sig då i den förhärskande politiska kulturen och ser till att uppträda på ett sätt som folk i samhället är vana att se politik gestalta sig. Man aktar sig naturligtvis för att bete sig på ett sätt som inte tilltalar medelklassens uppfattning om vad som är taktfullt och respektabelt. Man talar inte om revolution eller radikala förändringar. Man försöker vara populistisk och anpassa sitt budskap till rådande tidsanda och stämningar.

Motståndsrörelsen är en revolutionär nationalsocialistisk organisation, detta skiljer oss från SD och de andra nationella partierna/organisationerna. I grund och botten innebär detta att vi kämpar för att skapa ett helt nytt samhälle. Vi anser att systemet i sig är fullständigt urartat på de flesta områden, rasligt, kulturellt och ekonomiskt. Vi förkastar därför hela detta system och vi tror inte på dess möjlighet till överlevnad på lång sikt.

Världen genomgår nu stora förändringar och den kapitalistiska ekonomin visar tecken på tilltagande instabilitet. Trots detta är ekonomin fortfarande tillräckligt bra för att vi i Europa ska kunna leva gott. I det långa loppet tornar de mörka molnen ihop sig allt tätare. Allt för många negativa faktorer finns att ta med i beräkningen: Peak Oil, miljöförstöring, överbefolkning m.m. för att någon med öppna ögon ska kunna känna sig trygg. Förr eller senare kommer det nuvarande systemet utsättas för stora påfrestningar och då kommer det hastigt att bli mycket sämre.

Vi anser att kapitalismen, och därmed det nuvarande systemet, står nära sitt fall och vi vill inte förlänga dess existens genom att vara en del av reaktionen, utan vi vill istället bygga något helt nytt på systemets ruiner; ett nationalsocialistiskt samhälle i samklang med naturen.

Vi har insett att ett fullständigt systemskifte är absolut nödvändigt och att det inte är någon mening att försöka stötta upp ett samhällsbygge som är genomruttet. Självklart ska vi behålla ”tomten” och även försöka behålla ”husgrunden” – landet, folket och de sunda delarna av kulturen – men resten bör rivas och byggas om efter nya ideal och framtidsmål.

Vi är naturligtvis medvetna om att det kommer bli mycket svårt att övertyga människorna under nuvarande omständigheter. Folket har det fortfarande bra ställt och är ännu inte redo att stödja något som betraktas som allt för kontroversiellt. De flesta kommer ännu en tid att rösta efter plånboken före allt annat. Vi vet att de flesta människorna först kommer att välja de mer systembesläktade alternativen och att de kommer att vända sig till Motståndsrörelsen först som ett sista alternativ efter att de prövat andra vägar.

Under denna fas av kampen måste vi så fröna för att senare kunna skörda. Vi måste göra oss kända som en kompromisslös kraft som står i diametral motsats till systemet. Vi måste förbereda folket genom att redan nu sprida det nationalsocialistiska budskapet. Vi måste proklamera vår vision om ett fritt och enat Norden och rikta ständig kritik mot det nuvarande systemet. Sakta men säkert måste vi bygga upp en välorganiserad revolutionär bas och hela tiden försöka expandera där vi kan så att vi har ett optimalt utgångsläge när tiden är inne.

Du som läser detta – och som är nationellt sinnad – borde fundera igenom detta ordentligt. Det är viktigt att även du väljer väg. Stödjer du detta system, tror du att det kommer att bestå, vill du att det ska bestå? Om du anser det då är inte Motståndsrörelsen något för dig. Skillnaden mellan oss och de andra är att vi inte ser begränsningarna i nuet utan möjligheterna i framtiden. Vi är inte rädda för skymningen utan inser att den kommer att leda till en ny gryning. Vi ser inte tidsandan och nuvarande stämningar som något absolut, utan är medvetna om att saker och ting kan, kommer och måste förändras. Vi tänker agera konsekvent och revolutionärt och vi hoppas att även du kommer att besluta dig för att stödja oss på det sätt du kan.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

30 Kommentarer till "Status quo ante eller revolution"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Det
Gäst
Nybörjare
Det
Bra skrivet Klas. Har ett par undringar bara. Tror du/ni verkligen att samhället kommer kollapsa, det känns som att ett sådant scenario blir långsökt, egentligen mycket tack vare oss själva då vi skandinaver faktiskt är vän av ordning. Visst att alla invällare kan hitta på en massa skit, men dessa områden som dom kommer bo i blir ju ”no go areas”. Och då fortsätter samhället brytas ner sakta, hela tiden. Jag skulle absolut tycka det var önskvärt att det bara smäller, eller hur jag ska uttrycka mig. Men tror som sagt inte på det scenariot. Vi vänjer oss ganska snabbt… Läs mer »
Dommedagen
Gäst
Nybörjare
Dommedagen

Hej!

När du tänker på kollaps så verkar det, ut ifrån din text, att kollapsen skulle vara på grund av invandringen. Invandringen är en extremt stor börda som Sverige handskas med, det ska man inte blunda för, men världen går emot sitt slut när det kommer till resurser.

Som Klas skriver; Peak Oil, miljöförstöring, överbefolkning m.m. för att någon med öppna ögon ska kunna känna sig trygg.

Jag rekommenderar dig boken Kollaps : livet vid civilisationens slut

Oavsett om vi stoppar invandringen helt, just i denna sekund, så kommer vi fortfarande gå emot en mycket svår tid.

Kunskap är det vassaste vapnet
Gäst
Nybörjare
Kunskap är det vassaste vapnet

Baskunnskaper i överlevnad är HELT NÖDVÄNDIGT.

före detta sverigebyggaren
Gäst
Nybörjare
före detta sverigebyggaren

Det kommer att blì inbördeskrig ! Det är ofrånkomligt !

NATIONALIST
Gäst
Nybörjare
NATIONALIST

KLAS LUND heder och respekt till dig!

arg vit revolutionär
Gäst
Nybörjare
arg vit revolutionär

kollapsen kommer komma! dumma swede bryr sig just nu bara om sin matriella lycka och skiter fullständigt i sitt folk som blir mördade och kvinnor som blir våldtagna hejvilt! rape Capitol of the west. fyfan för dessa människor som har tunnelseende och skiter i sitt folk!

länge leve NMR!

Curt Linusson
Gäst
Nybörjare
Curt Linusson

Bra skrivet Clas. Du ser det långsiktigt. Jag vill ha din vision NU.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Detta skrev Klas Lund i Oktober 2011. Så rätt och så klarsynt.

2011 hade jag börjat inse att något var mycket, mycket fel i Europa och Sverige. Men jag greppade ännu inte vad. Sedan dess har jag fått ompröva var ståndpunkt, och är idag en ivrig tillskyndare av den naturliga och vetenskapligt inriktade världsåskådningen Nationalsocialism.

Bäste Klas Lund du var och är en föregångsman, vi som traskar i dina spår är glada stolta och tacksamma över att ha en sådan landsman som du.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Alla söker Dig – men vart har Du tagit vägen????

Hitler var Svenskar I hjärtat
Gäst
Nybörjare
Hitler var Svenskar I hjärtat

Han har flyttat till Israel.

Danne
Gäst
Nybörjare
Danne

Visst, att saker försämras är en sak. Men en regelrätt kollaps är frågan. Folk vänjer sig som någon nämnt.

Walter Rehagel
Gäst
Nybörjare
Walter Rehagel
Det är för mig inte alldeles lätt att förstå en kommentar, författad på dålig svenska. Så Danne, en aning undervisning i elementär svenska skulle inte skada dig. Dessvärre är jag förhindrad att befatta mig med den saken, då jag har lämnat läraryrket för länge sedan i syftet att kunna ägna mig åt mer angelägna uppgifter. F.ö. är din kommentar inte alltigenom dålig, varför den hade förtjänad en aningen mindre negativ respons än vad som blev fallet. Men detta gäller bara under förutsättningen av att du försökte säga: ”Inte ens de värsta katastroferna förmår ett försoffat folk att gå på barrikaderna.… Läs mer »
Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Att verka för en revolutionär förändring av samhället är för vissa ok, för andra toppen. Men det är medlen dit som måste innehålla många moraliska frågor! VI måste erövra och förkroppsliga, ”the moral high ground”!
Först när våra motståndare känner att vi bryr oss om de essentiala etiska frågorna, kommer de att sluta förfölja oss!

Den svenska nationalismen är ett pågående moraliskt projekt!

Daivd
Gäst
Nybörjare
Daivd

Nationalsocialismen skall ej vara revolutionär, den skall väljas av folket. Likt det Adolf Hitler insåg efter sin putsch.

Nationalsocialismen, likt fascismen, kräver folkets absoluta fanatism och lojalitet. Utan dessa element kommer staten inte överleva. Därmed kan vi konstatera att när folket är mogna för att medvetet välja nationalsocialismen, är tiden inne.

Det är tramsigt att vilja Sveriges bästa men även strida emot majoriteten genom revolution.

Endast kommunister är så grymma att de agerar emot folkets vilja och misshandla de.

Fastloaded
Gäst
Nybörjare
Fastloaded

Jag personligen känner inte till så mycket om Klas Lund kommer ihåg Per Anders ”Pajen” nämnt honom någon gång på 90talet. Ja jag är så gammal! Men jag hörde att han nämnt något jag skrivit vilket jag uppskattar! Vi aningen äldre är uppväxta med förebilder som Seppo Sibban Bumbahloo Hajen Eken! Vilka minnen! :)

luftwaffe
Gäst
Nybörjare
luftwaffe

Sd? Ha ha, den består av gamla BSS nissar neger muslim och judeälskande sådant som den här moderatorkille på Exponerat.

Han går och viftar med israelflagga och stängde av mig för som han sa och tyckte att ”jag är trött på ditt nazisnack”

En riktigt judeälskare!

Wehrwulf
Gäst
Nybörjare
Wehrwulf
Mycket klarsynt, krasst och troligt. Kaosteori har alltid varit och är naturens lag. Det ansåg även våra förfäder. Se Ragnarök. Detta är så pass fundamentalt att vi inte borde se principen som något mörkt och olycksbådande utan i högsta grad nödvändigt. Komformism är sedan också ett begrepp vi blivit hjärntvättade att misstro och rentav förkasta. Men folket skulle i sanningens namn bliva lyckligare av att alla bidra, jobba, sträva och se resultatet av en kollektiv nationalsocialisk kraft. Man kan naturligtvis KÖPA sig lycka, en kort stund. Sedan innfinner sig tomheten. Vi har indoktrinerats länge att tro att den kapitaliska individualismen… Läs mer »
Wehrwulf
Gäst
Nybörjare
Wehrwulf

Konformism.

Wehrwulf
Gäst
Nybörjare
Wehrwulf

Vad anser folk här om den framlidne Oswald Mosley?

Horst Wessel
Gäst
Nybörjare
Horst Wessel

Bara sett nåra enstaka klipp med Mosley.
Men han var en stor man med hjärtat på rätt ställe.
Ska kika vidare på klipp med han.

Ove R
Gäst
Nybörjare
Ove R

Ja, du kommer att upplysas i ett vansinnigt tempo. Välkommen till den sanningsenliga rörelsen.

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Finnes inget forum? Är helt ny här och tämligen ensam med mina nya tankar och funderingar. Många frågor men få svar. God läsning och intressant information!

Kunskap är det vassaste vapnet
Gäst
Nybörjare
Kunskap är det vassaste vapnet
Folk, hur tror ni att Sverige kan räddas? Fattar ni inte att ABSOULT ALLT handlar om kontrakt, som ni gått in i, säkerligen utan att ens reflektera över det? PRIVATA människor som jobbar innom det bolag, vi kallar STATEN, gör INGENTING utan ert tillstånd och ni greppar inte ens att ni givit ert tillstånd.. hur kan ni då vråla över allt som gått snett? För helvete folk, BÖRJA ANVÄND HUVET -det är defenetivt inte satt där för att fungera som prydnand(även om det idag värkar så). Varför ställer INGEN bättre frågor? Hur är det ens möjligt att INGEN värkar fatta… Läs mer »
Rickard
Gäst
Nybörjare
Rickard

Värkar ? Gör det ont?
Verkar är nog det du menar. På tal om kunskap…..

Leif Eriksson
Gäst
Nybörjare
Leif Eriksson

En mycket bra skriven och ideologiskt knivskarp artikel!

Jan Hjelm (Runriste)
Gäst
Nybörjare

Så Skönt att läsa detta. Lunds text är fortfarande högaktuell. Den bekräftar mina tankar om sakernas tillstånd, vad som krävs av mig som en kugge i hjulet och visionen om det slutliga målet.

Jag kommer antagligen inte att få uppleva det själv, min motivation finner jag när jag tänker på att detta måste jag vara delaktig i för mina och andras svenska barns skull.

Hell seger!

Clover
Gäst
Nybörjare
Clover

Vad gör man om man håller med om VISSA av NMRs åsikter men inte alla?

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Det är nog få sympatisörer till någon organisation någonstans som håller med till 100% på varenda liten punkt.

Om du håller med i stora drag så…?

wpDiscuz