Staffanstorps kommun släpper ny film – visar bara vita människor

INRIKES. Staffanstorps kommun släppte idag en ny informationsfilm för de människor som drabbats och fått nog av mångkulturen.

Kommunstyrelsens ordförande för Staffanstorp Christian Sonesson (M) har tidigare retat gallfeber på etablissemanget efter att ha dragit in de alternativa rätterna till fläskköttet som serveras på skolorna.

Informationsfilmen börjar med att visa upp en kvinna med en dotter som är rädd för de andra invånarna i staden, mest troligt så är det mångkulturella Malmö som är den tilltänkta staden med tanke på det geografiska läget. Familjen bestämmer sig för att lämna den mångkulturella staden och flytta till Staffanstorp. Där visar informationsfilmen endast vita människor som har en sann folkgemenskap med varandra, genom att hjälpa varandra. Filmen avslutar med texten:

Staffanstorp, så som resten av Sverige också borde vara.

Filmen kan ses på kommunens hemsida eller här nedanför.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
PerJan HjelmnordboAndreasCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

????

Tobias
Medlem

Homogent och fint,så kommer det se ut i hela Norden när nordiska motståndsrörelsen styr!
Utan vare sig judar eller rasfrämlingar

HS!

Caesar-Aurelius
Medlem

”Staffanstorps kommun släpper ny film – visar bara vita människor”

”bara vita människor”?

Ja, jag antar att en blonderad, ljushyad halvblatte åtminstone är bättre än en kolsvart lakritstomte, men svensk är den inte för det.

Andreas
Medlem

Helt klart en vitmakt-film, kunde inte ha gjort det bättre själv.

nordbo
Medlem

Jo det visas väl som synes ”vitt” i videon – även de KRIMINELLA..? (Erik Nord fick nys om denna video måntro) )udinnan Katerina Janusch ville säkert egentligen vara den där läppiga mamman i klippet.. För mig illustrerar detta bara en enda stor ursäkt till att bygga upp ett gated-community fake samhälle. För när horder av färdiga globohomo-pedofila utomeuropeer väller in från deras egna ockuperade satanistiska liberala/demokratiska hemländer så kommer den tidiga gangsterblatten i sverige med sin mille att skåla/fly in sig där i videon med curry-SD och botox familjerna.. ps: helt märkligt i videon (1:50) när förmodan butiksägarn vinkar ut… Läs mer »

nordbo
Medlem

Menade i sista stycket att ungar ska leka i solen utan att vinka till kameran – detta statiskt vinkande överallt i reklamen.

Jan Hjelm
Medlem

Filmen må vara utopisk men den fyller ett tomrum åtminstone i mitt hjärta. Utan en positiv vision om hur man vill att framtiden ska se ut så är man körd redan från start. Vi kämpar för Folkgemenskapen som vår positiva vision. Jag hoppas att Staffanstorps kommun kan hålla fast vid sin vision. Jag är övertygad om att vi till slut möts och att de går med i våra led.

Per
Medlem

En av dom få reklamfilmer jag sett dom senaste tio åren där man faktiskt blir såld på budskapet istället för tvärtom.