SSU:are som misshandlade SD-sympatisör blev befordrad

INRIKES. En galen SSU:are som i berusat tillstånd misshandlade en SD-sympatisör blev efter misshandeln befordrad till ordförande för sin SSU-avdelning. Detta avslöjade Nationell Idag förra veckan.

SSU:aren Manuel Gomez. Foto: Facebook.

SSU:aren Manuel Gomez. Foto: Facebook.

Manuel Gomez är en SSU-medlem av okänt ursprung som suttit i Halmstads kommuns räddningsnämnd som avlönad politiker. På nyårsafton 2012 misshandlade han en person som misstänktes sympatisera med Sverigedemokraterna. Nationell Idag skriver följande om misshandeln:

Manuel Gomez har enligt egen uppgift druckit en och en halv flaska rom och var ordentligt berusad, då en jämnårig person som han misstänker sympatiserar med Sverigedemokraterna dyker upp på festen. Den Socialdemokratiske politikern skriker ”Hur fan vågar du komma hit? Hur vågar du visa dig här?” till den unge mannen, springer fram till honom, skriker ”rasist” åt honom och överöser honom med slag innan han ens hunnit få av sig jackan. Enligt Manuel Gomez ”svartnar” det för honom och han fortsätter slå på den misstänkte SD-sympatisören när denne ligger på golvet. Den slagne tappar snabbt medvetandet medan Manuel Gomez fortsätter att slå, innan andra festdeltagare lyckas dra bort honom. Polisen kommer snabbt till platsen, man förhör Socialdemokraten och upprättar en anmälan för misshandel.

Några månader efter misshandeln valdes Gomez in som ordförande för SSU i Halmstad. Först strax innan hans rättegång petades han från ordförandeposten. I rätten dömdes Gomez för grov misshandel men trots detta blev han inte utesluten ur SSU.

Källa:
SSU-ordförande misshandlade SD-sympatisör

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments