SSU anmäls för HMF

CENSUR. SSU i Malmö har anmälts för hets mot folkgrupp efter att ha velat krossa sionismen.

SSU i Malmö har polisanmälts av en privatperson efter att deltagare på ungdomsförbundets första majdemonstration ropat ”leve Palestina och krossa sionismen”. Polisen har rubricerat anmälan som hets mot folkgrupp, trots att sionism inte är en folkgrupp utan en politisk ideologi. Dessutom kan inte en organisation begå åsiktsbrottet.

Efter att slagorden fått kritik från judiska lobbygrupper och deras allierade inom etablissemanget har delar av SSU, som ledaren Philip Botström, tagit avstånd medan andra, som SSU Skåne, vägrat att göra detsamma.

Källa:
SSU i Malmö polisanmäls för slagord

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
nordboDavid Nilsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
David Nilsson
Medlem

Ett bra slagord är det ju, det kan man inte förneka men jag föredrar självklart det vi skanderade i Ludvika

”Nog är nog, krossa kapitalismen! Nog är nog, krossa kommunismen! Nog är nog, krossa sionismen!” klingar bättre alla dagar i veckan.

Men man får f*n undra vilket stolpskott som tror att sionister är en folkgrupp och dessutom polisanmäler det. Hade inte förvånat om det hade varit någon riktigt sliskig sionist som vill försöka förbjuda all kritik mot (((de utvalda folket))) och deras illegitima stat

nordbo
Medlem

Precis,det måste upprepas .. Sionismen är inte en folkgrupp utan en globalt omfattande ”verksamhet” som inkluderar flera ideologier som kommunism (idag omstöpt till liberal demokrati) kapitalism,kulturmarxismen – under tidens lopp så har dessa begrepp och ideologier blivit sammanvävda i sitt samarbete. Sionister innefattar många folkgrupper som blir rikligt avlönade under detta globalt människofientliga arbete att i sin strävan vara en del av att ta över/ockupera och plundra alla länder de riktar in sig på. (många av dom bor och verkar redan i de länder som de plundrar) Dock så har det kommit till den ände att det pågår inre stridigheter… Läs mer »