SR kräver fri invandring för afghanska barn

PUBLIC SERVICE. ”Novemberupproret” stöds nu av vänsterextrema Sveriges Radio (SR) i en stödartikel där som vanligt bara den ena sidan får komma till tals. Detta rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Genom att hänvisa till ”flera ideella hjälporganisationer” som aldrig nämns vid namn och som inte representeras av någon person har Sveriges Radio (SR) startat en ny politisk kampanj för att i praktiken skapa fri invandring till Sverige för ungdomar och barn från Afghanistan.

Som vanligt med SR:s politiska artiklar får bara den ena sidan komma till tals. Denna gång intervjuar SR ett barn från Afghanistan. Enligt barnet är det ”problem” i Afghanistan och han ”har redan jobb här”. Mellan raderna går det att utläsa att Migrationsverket bedömt att asylskäl saknas.

Propagandaartikeln som är undertecknad av ”P4 Jämtland” saknar en intervju med en chef på Migrationsverket som får förklara för läsarna varför Sverige skickar tillbaka människor till Afghanistan. Artikeln saknar också uttalanden från de ”flera ideella hjälporganisationer” artikeln påstås handla om och ifrån organisationer i Sverige som är emot fri invandring.

Sveriges Radios propagandajournalistik och dess återkommande vänsterextrema artiklar har fått allt fler debattörer att kräva att riksdagen sätter stopp för verksamheten. Speciellt är Moderaterna drivande i frågan, efter att SR attackerat moderata oppositionspolitiker i både Östersund, Umeå och Sundsvall.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Källa:
Flera frivilligorganisationer kräver stopp för utvisningar

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KarlDanielSigfridKarlJan Hjelm Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Sveriges Radio måste läggas ned och de ansvariga måste åtalas för folkförräderi.

Jan Hjelm
Medlem

Är det någon läsare som stött på liknande propagandaartiklar från lokala radiostationer? Vore intressant att se om det är en trend med liknande lokalt material som ”går under radarn” på riksmedia men som kan misstänkas vara beslutat av SR på riksnivå.

Karl-Путин A
Medlem

Jag trodde att SR ägnade sin mesta energi åt lesbiska sextrakasserier och eftersom 99% av alla baaarnen från ”Afghanistan” är vuxna män så blev jag lite undrande över vilken nytta de ser i dem.

Men vi kanske snart får klarhet – Lotta Bromé har lovat att snart ta bladet från munnen.

Sigfrid
Medlem

SR är kulturmarxisternas paradis och publicerar bara dess propaganda vilket är helt ointressant för normala människor.Och allt detta finansieras av de som fortfarande betalar licensen skiten.

.db.
Medlem

Alltså. ₣rån första stund har det varit totalt bränt i deras hjärna. Nu har nog den enda levande hjärncellen hos dem begått självmord. Fortsätt så, därefter kan man upprätta oarkeringsplats där deras kontor står idag.

Karl
Medlem

De är ju för i helvete inte barn. DE ÄR SAMTLIGA VÅLDTÄKTSMÄN!