SR: Journalister som Tim Pool är ett “demokratiskt problem”

MEDIA. Den uppmärksammade amerikanske journalisten Tim Pools Sverigeresa är över och etablissemangsmedia fortsätter att angripa honom efter hans reportage från det mångkulturella Sverige. 

Nordfront har tidigare skrivit om den amerikanske journalisten Tim Pool som valt att undersöka hur det mångkulturella experimentet förändrat Sverige när det gäller grov brottslighet. 

Till en början var det många journalister som försökte använda Pool för sin egen agenda och tryckte väldigt mycket på hans slutsats om att Malmö åtminstone inte är lika kriminellt som hans hemstad Chicago.

Droppen för etablissemangsmedia blev när han gav USA:s president Donald Trump rätt i att Sverige har fått uppleva sådan brottslighet man aldrig hade kunnat tänka sig utan massinvandringen.

Journalisten Ann Törnqvist på Sveriges Radio angriper Pools så kallade fallskärmsjournalistik och menar att en utsänd reporter som gör ett kort nedslag för att sedan direkt åka därifrån inte kan spegla verkligheten. Pools agerande har hon valt att kalla ett “demokratiskt problem”.

Den sortens journalistik han representerar är ett större hot mot Sverige och demokratin än män som maskerar sig för att slippa filmas.

För att få en rättvis bild av förorter som Rinkeby föreslår Törnqvist att man använder sig av långsiktig lokaljournalistik där man tar sig tid att prata med invånarna för att lära känna folk. Men huruvida detta ska vara möjligt med personer som kastar stenar och andra föremål mot journalister som befinner sig i deras förort verkar Törnqvist inte ha något svar på.

Se Tim Pools bemötande av svensk etablissemangsmedia: 


Källa:
Ann Törnkvist: Fallskärmsjournalister som Tim Pool är ett demokratiskt problem

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

26 Kommentarer till "SR: Journalister som Tim Pool är ett “demokratiskt problem”"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Ns forever
Gäst
Nybörjare
Ns forever

Det största problemet på denna planeten är den ((( kulturmarxistiska mainstreammedian))) och Ann Törnqvist som fortsätter att spyyyy ut sina lögner!!!

vörtis
Gäst
Nybörjare
vörtis

Jag föreslår att Ann Törnqvist åker ensam till Rinkeby och intervjuar halvprimaterna.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Endast ”dupintervjuer” kan komma ifråga.

DH
Gäst
Nybörjare
DH

Vi har ett allvarligt demokratiskt problem i form av den täta koncentrationen av mediaägande i judiska händer. Denna Pool har dock endast skildrat verkligheten under sitt besök här – något förvånande med tanke på att han i samband med detta haft samröre med en faktisk jude (Frick) och en misstänkt jude (PJW). Det han skildrat är verkligheten för alla som tvingas bo i dessa blatteområden. Det enda som gör ett samhälle välfungerande är att det består av civiliserade människor – när negrer, araber och annat patrask flyttar in så är det adjöss för allt vad civilisation heter.

Fredrik
Gäst
Nybörjare

SR återrapporterade entusiastiskt när den Tim Pool fick en positivt uppfattning om Malmö. Men bara några dagar senare, så utmålar SR nu samma journalist som ett hot mot demokratin när han fick en negativ uppfattning om Rinkeby.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=6640716

Fredrik
Gäst
Nybörjare

SR återrapporterade entusiastiskt när den Tim Pool fick en positivt uppfattning om Malmö. Men bara några dagar senare, så utmålar SR nu samma journalist som ett hot mot demokratin när han fick en negativ uppfattning om Rinkeby.

Kan inte lämna en länk till det som kommentar här, men tryck på SR länken och scrolla ner lite så länkar dom själva till artikeln jag syftar på.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

SR och SvT vet att svenska samhället är på väg åt helvete. Och när så sker, vill de skylla alltihop på Trump och utländska journalister.

Shlomo Shekelstein
Gäst
Nybörjare
Shlomo Shekelstein

Sanningen är ett demokratiproblem när demokratins högborg är byggd av lögner.

KolNidre
Gäst
Nybörjare
KolNidre
Vad samtliga representanter för den ”svenska” kosher-median missar här, ÄR att en iakttagare utifrån — t.ex. Tim Pool — inte deltagit i den omfattande hjärntvättsagendan de under flera decennier har som STÄNDIGT tema och har utsatt hela nationen för. En iakttagare utifrån — t.ex. Tim Pool — SAKNAR därför skygglappar och ser därmed hela scenariot ur ett fågelperspektiv precis SÅ SOM DET ÄR!! Ett vanligt ord för det tillståndet är ”VERKLIGHETEN”, vilket alla Nationellt sinnade är väl bekant med, till skillnad från de flesta representanterna för etablissemanget och kosher-media!!! Det måste självfallet vara en chockartad upplevelse för etablissemang och kosher-media… Läs mer »
Scandinav
Gäst
Nybörjare

Alla som inte kryper på alla fyra och särar på skinkorna inför den Humanitära STORmakten Swedistans röfknu**ll är Statens fiende, Enemy of the state.

<b?Sverige idag är exakt samma som det judestyrda Sovjetunionen.

Scandinav
Gäst
Nybörjare

Sen, mot slutet av hans vistelse i Sverige, när han kom till insikt om hur fult och oärligt svensk media beter sig – när dom rapporterar och förskönar massinvandringen, men skoningslöst går på kritiker av densamma – <bså var ju svensk medias förhållande till Tim Pool nere på fryspunkten.

Nu var han helt plötsligt inte den nyfikna och vågade PK-journalisten som minsann skulle motbevisa Trump här i Sverige. Nä, nu var han istället en; ”billig, okunnig, amatör-fjant som lekte journalist, och som inte kunde skilja på åsikter och objektiv rapportering.”

https://www.nordfront.se/internetkrigare-erovrade-anti-trump-flagga.smr#comment-511437

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Just precis, vi ser deras prioriteringar, allt och alla som motsäger eller går emot deras antivitism är ett större hot än renodlade terrorister.

Daijmond
Gäst
Nybörjare
Daijmond

Personligen anser jag att Bonniers/monopolmedia är ett större hot mot åsikts- och yttrandefriheten än Kim Jong Un.

Yoda
Gäst
Nybörjare
Yoda

”Telling the truth in a totalitarian system is a revolutionary act”.

And you are seen as an enemy of the state.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
Problemet är ett av Sveriges inre och yttre fienders omdefinierat demokratibegrepp. Den svenska sk. demokratin är en diktatur. ”Demokrati” enligt Ann Törnkvist och övrig regimmedia, och riksdagspartierna i Sverige är istället den kommunistiska diktaturen och defacto enpartistaten. Dessa är i sin tur medlemmar, medlöpare och birdragsgivare i de internationella nya globala Sovjetorganen såsom NATO, EU, Trilaterala kommissionen, FN, Agenda 21, Bilderberggruppen, osv. och kontrollerar dessutom huvuddelen av det globala medieutbudet, som används för att modulera opinionen, till förmån för det stora särintresset. Ann Thörnkvist är en ringa kugge i detta totalitära maskineri. ”Demokrati” enligt deras definition betyder istället Sionistisk enpartistat… Läs mer »
)))Allan(((
Gäst
Nybörjare

Eftersom demokrati betyder att fem idioter är fler än fyra genier, är all sanning och logik ett hot mot demokratin.

Det finns miljarder hudingar med knapp heltalsbegåvning som juden planerat importera för att hävda dess folkmord på vita är demokratiskt.

SR=SionsRåttor.

Tillbakakaka skall vara att två nationalister röstar mot en jude att den skall åka repatrieringskatapult utan fallskärm. Demokratisk tillbakakaka.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
Demokrati är ett förrädiskt och förvanskat begrepp. Den judiskt förvanskade formen av demokrati som vi har i Sverige och i de flesta ”demokratier” är ett hot mot civilisationen och fungerande nationalstater. Denna parlamentariska ”demokrati” har anpassats för att kunna använda för att främja det stora judisk-sionistiska särintresset på bekostnad av andra intressen. Gemene man och icke jude har gått på bluffen med ”demokrati” och tror att den innebär ett faktiskt inflytande och en möjlighet till reellt inflytande, vilket det i idag normalfallet inte ger möjlighet till. Detta så länge det judiska särintresset kan modulera den allmänna opinionen via sin dominans… Läs mer »
Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

JAG ÄLSKAR då Sverige gör bort sej internationellt!
Snälla fortsätt öppna käften, snälla!!

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

De svenska DDR-demokraterna gjorde bort sig rejält igen. Först hyllades vänsterjournalisten Poohl men så fort han sa sanningen och gav Trump rätt om Sverige så var han helt plötsligt inte vatten värd. Ack så många gånger vänsterhjon till svenska journalister uppvisat detta beteende. Så skamlöst falskt. Men de röda har ju inte förmågan att skämmas förstås.

Fänrik Stål
Gäst
Nybörjare
Fänrik Stål
Det här bevisar bara att dessa typer på den (((kulturmarxistiska systemlögnmedian))) inte har nån koll alls på vad demokrati är, och den formen av ”demokrati” som (((statsmedian))) med (S)R och (S)(V)T i spetsen verkar tro är demokrati är har jag full förståelse att NMR vill avskaffa. Jag är iaf glad att jag inte betalar till dom mer än man inte kan undvika via skattsedeln. Faktum är att jag aldrig har betalat TV-licens nånsin. Jag har blivit uppringd av (((Radiotjänst))) många gånger och brukar bara garva åt dom och tala om att jag inte är marxist. När TV-licens infördes på datorer… Läs mer »
Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Demokrati betyder numera att medborgare inte ska lägga sig i regimens politik och att inga andra journalister än de regimtrogna ska få yttra sig . Att säga emot regimens diktatoriska politik är numera odemokratiskt beteende. Sveriges Radios kulturmarxistidka propagandacentra ska läggas ned!

Andersson
Gäst
Nybörjare

Ett lavinskred utanför Etiopiens huvudstad Addis Abeba begravde och dödade minst 46 negrer. Lavinen inträffade på en soptipp där 300 bofasta befann sig.

http://afp.omni.se/6ff604ef-3ae6-405b-9e8a-4bb81f961ed0

Scandinav
Gäst
Nybörjare
Juden älskar ”demokrati” När juden äger hela propagandamaskinen, det du kallar ”media”, då är det juden som väljer ut vilka som skall vara valbara. Om juden inte väljer dig att bli valbar till riksdag, kommun eller landstigspolitiker, då kallar juden dig konsekvent för NAZIST, RASIST, JUDEHATARE osv Juden, det vill säga den globalt organiserade judendomen styr idag år 2017 Sverige. Juden är en fysik minoritet i Sverige, men dessa få organiserade judar styr Sverige. Det är därför juden älskar ”demokrati” eftersom ”demokrati”, för juden handlar bara om en enda sak, hur en liten minoritet kan styra över goyim majoriteten. Sveriges… Läs mer »
Scandinav
Gäst
Nybörjare

Eller var det Rumpnissesvensken som på att Sverige skulle bli en Humanitär SUPERmakt?

Rumpnissar – Vaffor då då? — En minut

https://m.youtube.com/watch?v=f397zrwXkok

Scandinav
Gäst
Nybörjare

250 turkar är.samlade i Rinkeby just nu. Inte en enda svensk är där. Är det Sverige?

När fa*n blev turkar svenskar?

a
Gäst
Nybörjare
a

När jag åker tunnelbana i Stockholm, då känner jag ändå att alla som är där i tunnelbanan är svenskar.

Spoiler
snarare motsatsen

wpDiscuz