Spred budskap om självförbättring – stängdes ner av judiska Youtube

CENSUR. Youtubekontot Identitet Svea har stängts ner av Youtube.

Den svenske Youtubeanvändaren Identitet Svea har stängts ner av Youtube, som ägs av den judiska informationsjätten Google. Detta utan en förklaring.

Identitet Sveas budskap handlade bland annat om att män skulle ta sig i kragen och börja träna och bilda sunda gemenskaper likt de som Nordiska motståndsrörelsens olika nästen bildat. Något som alltså anses bryta mot Youtubes regelverk.

Youtube stängde – efter uppmaningar från den likaledes judiska tidningen Expressen – för lite drygt ett år sedan ner Nordiska motståndsrörelsens populära Youtubekonto. Man kan nu se videorna på VK.com.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GrottbjörnenEthnyFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Judarnas nya definition av vithet är att det är terrorism att vara vit. De kan inte skilja på vit makt, nationalism, vita som vill överleva, vita som tränar eller vita som samtalar. Det har de själva nyligen sagt.

Ser de en vit som ger styrketräningstips anser de att han är antisemit med tredje riket ideal och ska använda sin blivande styrka till att nacka judar. De är sjuka och ska inte få styra världen längre.

Ethny
Medlem

De borde förstå (vilket de inte kan pga deras girighet) att ju mer de håller på med sitt antivita hat-spridande och nonsens, kommer fler vita att vakna upp och tröttna på deras dravel. Precis som ordet ”rasist” börjar vattnas av och förlora kraft helt och hållet för gemene (normal) svensk som tidigare inte vågade stå för sina åsikter och pudlar ifall de kallas för det ordet. Samma sak sker med ordet ”nazism” och folk kommer tröttna på att bli överkörda av detta ”folkslag” om och om igen. Det är bara en viss mängd som en människa generellt tål vilket alltid… Läs mer »

Grottbjörnen
Medlem

jag såg den videon innan den lades ner, det fanns överhuvud ingenting där som kunde tolkas som HMF eller liknande