Sprängning utanför krog i Malmö

INRIKES. Strax efter midnatt detonerades ett tillsvidare okänd explosivt ämne vid entrén till en nattklubb i centrala Malmö.

Under torsdagsnatten inträffade en explosion utanför entrén till en nattklubb i Malmö. Vid 00:30 började larmcentralen få in samtal från ett flertal personer som sa att de hade hört kraftiga smällar i området. När polisen anlände till platsen kunde man konstatera att en sprängning hade inträffat och att det fanns skador på fasaden.

— Det har varit någon form av detonation på restaurang Babel, som är en nattklubb. Vi har konstaterat att det har varit en sprängning och det är skador på fasaden, säger Magnus Lefèvre, vakthavande befäl vid polisen

Polisen känner inte till att någon skulle ha kommit till skada och säger vidare att nattklubben var stängd när explosionen inträffade. Bombtekniker har undersökt området men kan i nuläget inte säga exakt vad det var som detonerade.

— Det är någon annan form av explosivt ämne som har detonerat. Men bombgruppen kunde inte uttala sig om vad det är, säger Lefèvre.

Från polisens håll känner man inte heller till att det skulle ha funnits en speciell hotbild mot nattklubben. Varför polisen inte ser att det existerar någon hotbild mot nattklubben är oklart men det är inte första gången det smäller utanför samma nattklubb. Det skedde även i oktober 2016.

Källa:
Explosion vid nattklubb i centrala Malmö

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Nybörjare
Andreas
2 år sedan

Explosiva nyheter i mångkulturens huvudstad.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan

Är det Polisen som med en bomb hämnas på bombningen av Polishusentrén?

Daniel
Nybörjare
Daniel
2 år sedan

Skit. Skall skit ha.
Polisen springer kulturvurmarnas intresse.
De borde revoltera och sätta svensken först.
Jag eller vi, har ingen absolut ingen respekt för den sk svenska ordningsmakten. De springer judens ärenden.