Sprängmedel i termosar – polisen ber om hjälp

SPRÄNGNINGAR. Under fredagen håller polisen i Gävle presskonferens för att be allmänheten om hjälp att spåra sprängämnen.

När polisen gjorde en husrannsakan i en lägenhet på Nordost i Gävle beträffande ett narkotikafall, hittade man flera termosar som innehöll sprängmedel.

Polisen har utfört ett intensivt arbete för att ta reda på varifrån termosarna kommer. Man har dock misslyckats med detta. Därför håller man en presskonferens under fredagen för att vädja om hjälp.

”Vi måste göra allt för att finna varifrån termosarna kommer”, skriver kammaråklagare Therese Stensson som är förundersökningsledare, i pressreleasen.

Polis och åklagare kommer under presskonferensen att berätta mer och visa bilder på termosarna man vill ha hjälp med att spåra.

Hittills har sex personer varit misstänkta i utredningen. Två av dem är häktade. De misstänks för förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse.

Källa:
Sprängmedel hittades i termosar – polisen vill ha hjälp

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Caesar-AureliusSlipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Kling och Klang behöver hjälp med det mesta! Snart behöver de hjälp till toaletten i sin madrasserade cell!
25 skott mot en förståndshandikappad, varav 1 i ryggen och samtliga friade vad jag vet. Vilken jävla polisstat a la DDR-mått!

Caesar-Aurelius
Medlem

”Vi måste göra allt för att finna varifrån termosarna kommer”,.comment image