Spelare spöar feminist – klipp gick viralt och censurerades

ANTIFEMINISM. Ett filmklipp från spelet Red Dead Redemption 2, där en spelare slår ner en feminist, gick viralt med en och en halv miljon visningar innan kontot stängdes ner.

Youtubeanvändaren Shirrako har fått sitt konto nedstängt efter att ha laddat upp ett klipp från spelet Red Dead Redemption 2, där spelaren slår ner en feminist som agiterar för kvinnlig rösträtt. Anledningen är att klippen påstås strida mot Youtubes policy om våld.

Filmklippet gick viralt och fick under en knapp vecka ungefär en och en halv miljon visningar och 18 000 kommentarer. Klippet följdes sedan upp av flera andra versioner där den feministiske agitatorn mördas på ett antal andra sätt.

I kommentarsfälten postades inlägg som visar på en stor frustration mot feminism, en ideologi som en kommentator menar har förstört länder som Sverige och Tyskland.

Det är oklart huruvida våldsamma klipp från spel som GTA nu också kommer raderas från Youtube.

Filmklippet kan ses återuppladdat nedan:

Källor:
Nu har kontot stängts ner: ”Allvarliga brott mot YouTubes policy om våld”
Ny trend: Miljoner tittar när feminist misshandlas och dödas i succéspel

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
nordboErikCaesar-AureliusKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Feministen är skyldig genom sitt aggressiva, arroganta verbala språkbruk och sitt påstridiga utmanande kroppsspråk till att den attackerade vite mannen reagerade i självförsvar.

Givet tidsandan då händelsen utspelade sig borde hon dinglat i ett rep efter incidenten.

Caesar-Aurelius
Medlem

Det spelet måste jag genast köpa till mina barn!!!

Vi hoppades på att köpa spelet ”Escape From Auschwitz” som julklapp, men det spelet blev ju stoppat av ni vet (((vem))).

Här är en snutt från ”Escape From Auschwitz”. Ett riktigt trevligt familjespel som tyvärr blev förbjudet.

https://www.youtube.com/watch?v=gj7-fVAWYA0

Caesar-Aurelius
Medlem
Erik
Medlem

Du kan döda i stort sätt alla i det spelet (om det inte är karaktärer av viktig status för story osv). Såg en streamer döda en snubbe och bränna honom på en liten mysig eldstad, men feministen får man inte ens slå på flabben. jaja, jag vet vad jag skulle gjort… :)

nordbo
Medlem

Är väl hisoriskt korrekt vid den tidpunkten att vilja ha kvinnlig rösträtt med den scenen – kidsen blandar ihop det med dagens feminism som har kuppats sönder av vansinne som får oss att se ner på varann i för utfattande tankegångar.

Förstår att man utnyttjar scenen, men det är inget som utvecklarna uppmanar till – sveriges nuvarande LIVLÖSA regering ser svart med sina svarta ögon på detta för att det har en stor spridning..