Sparbanken Syd ställer sig bakom mordbrand – stänger ner Nermans Swish och bankkonto!

BANKMAFFIAN. Efter att Freddy Nerman fick sitt hus uppeldat har Sparbanken Syd valt att stänga ner inte bara hans Swish utan även hans privata bankkonto som han betalar räkningar med. Detta för att förhindra människor från att stötta Nerman.

Under fredagskvällen förra veckan startades en insamling till stöd för Freddy Nerman vars hem brunnit upp i början av veckan. Polisen utreder händelsen som mordbrand och allt tyder på att det var ett politiskt motiverat dåd.

Många människor visade solidaritet med Nerman och donerade pengar till honom. Efter helgen, på måndagsförmiddagen, beslutade dock Nermans bank – Sparbanken Syd – att stänga ner Swish-kontot som Nerman tog emot donationer på. Inte nog med att banken nekade sin kund att ha Swish och ta emot donationer efter att i princip allt han äger brunnit upp, de valde dessutom att avsluta bankkontot som han har haft sedan länge på banken och använder för att betala sina räkningar.

Detta beslut meddelades Nerman under måndagen och fick beskedet att beslutet tagits av en ljusskygg säkerhetsavdelning hos banken som inte gick att kontakta över telefon. Nerman hänvisas istället till att kommunicera brevledes med säkerhetsavdelningen och överväger nu att anlita en advokat för att få tillbaka sitt bankkonto.

Att svenska banker är för åsiktsförtryck är känt sedan tidigare, men att en bank på det här viset ställer sig bakom en mordbrand och försöker hjälpa till att ruinera en enskild privatpersons liv är en unik bottennotering även för Sveriges banker.

Ytterst ansvarig för Sparbanken Syd är styrelseordförande Hans Boberg som själv står skriven som bosatt i en 7 miljoner kronors-villa på Hobyvägen 77 i Borrby. De som vill ifrågasätta bankens agerande når honom på: 0709-92 77 12.

Insamlingen fortsätter!
De som vill stötta Freddy Nerman kan för närvarande posta kontanter till:

Nordfront
Box 52
77222 Grängesberg
Bifoga en lapp med texten ”Nerman” på

Nordfront kommer också inom kort att återkomma med ett Swish-nummer för de som vill donera pengar.

Kampen fortsätter! Bild från i tisdags.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
9 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Jonsson
Anders Jonsson
4 månader sedan

Ledningen för Sparbanken Syd och dess styrelseordförande Hans Boberg är kriminella as, riktigt ruttna råttor. Och dom är en mindre och liten del i ett lika ruttet nationellt och internationellt, globalt banksystem. Freddy Nerman å andra sidan, är en mycket bra man som kämpar för sitt folk. Han har inte gjort något fel. Han har blivit utsatt för en mordbrand. Hans hus är nedbrunnet. Människor vill hjälpa honom ekonomiskt. Vad gör då hans bank? Dom stänger ner hans swish, och hans bankkonto. Precis som JUDE-bankerna sedan tidigare har förvägrat Nordiska motståndsrörelsen att ha bankkonto. Dom gör allt sådant för att… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
4 månader sedan

Sparbanken Syd och dess styrelseordförande Hans Boberg måste hållas personligen ansvariga för mordbranden mot Freddy Nerman.

Hobyvägen 77 i Borrby!

https://vimeo.com/133390791

Klaus
Klaus
4 månader sedan

Banker får inte stänga konton enligt EU-lag som säger att varje medborgare måste ha konto. IS-mördare, knarkhandlare och kommunister får också ha konto.
Jag överförde pengar först till IBAN-kontot men fick retur-överföring och anade redan skälet. Så överförde jag till 9570-3304097-3, men även där retur-överföring. Jag har inte Swish-program.
Det är omänskligt maktmissbruk. Nationalsocialister är inte emot banker men emot Rothschilds bankkrisesystem.
Nmr planerade att stämma banker pga kontostängningar. Hur är läget?

Vera
Vera
4 månader sedan

En sådan oförskämdhet saknar ord!! Sänder 500 som jag fick från f. d. NRP medlemmar genom ombud på söndag.

Jimmy Thunlind
Redaktör
4 månader sedan

Jag har ringt upp och stressat den jävla j**eråttan Boberg. Hoppas att många av er andra gör samma sak! Ni som bor i närheten kan väl göra en sightseeing i området där han bor….

Anders Jonsson
Anders Jonsson
4 månader sedan
Reply to  Jimmy Thunlind

Helt rätt Thunlind.

[INLÄGG CENSURERAT.]

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
4 månader sedan

Dags för en manifestation ute på gårdsplanen hemma hos Hans-Åke Martin Boberg och Susanne Margot Katarina Grenz på Hobyvägen 77, 276 36 Borrby.

comment image

Jan Hjelm
Jan Hjelm
4 månader sedan

Kopia av mejl till Sparbanken i syd: Hej! Varför har ni stängt av en av era kunder från Swish och avslutat hans konto hos er bank? Jag pratar om Freddy Nerman som fick sitt nyinköpta hus nedbränt av politiska skäl. Nu går ni mordbrännarnas ärenden genom att säga upp hans konto. Vad har hans politiska engagemang något som helst intresse för er att blanda er i? Nu står inte Nerman ensam mot världen. Vi är många som ställer upp och hjälper honom ekonomiskt. Då kommer ni och slår undan benen för honom. Det ser inte bra ut och vi kommer… Läs mer »

Samuel
Samuel
4 månader sedan

FOLKFÖRRÄDARE OCH JUDELAKEJER – VI SES I FINSPÅNG