Spaningsledare instämmer med Palmeåklagaren Krister Peterssons optimism

PALMEMORDET. Hans Melander, spaningsledare för Palmegruppen, ställer sig bakom de optimistiska besked chefsåklagare Krister Petersson gick ut med förra veckan.

Under förra veckan gick chefsåklagaren Krister Petersson, förundersökningsledare i Olof Palme-utredningen, ut med att man inom några månader kommer kunna presentera en rimlig slutsats om vem eller vilka som mördade den tidigare statsministern.

Nu får han uppbackning av spaningsledare Hans Melander:

— Vi har givetvis diskuterat i gruppen med Krister, det är ju ett beslut som vi har kommit fram till gemensamt, säger Melander om Peterssons utspel.

— Vi arbetar med ett huvudspår som vi lägger huvudvikten av vårt arbete på, sen finns det andra spår som vi arbetar parallellt med.

Exakt vilket detta huvudspår är, som antagligen ses som mest rimligt av utredarna, återstår att se.

Källa:
Spaningsledaren ställer sig bakom Palmeåklagaren: Vi kommer att lyckas

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RodaDonnieHaraldLingonet Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

Hur många gånger har de inte grävt upp krister pettersson när det varit något som man vill rikta fokus på i syfte att mörka annat.
Den här gången vill man ha extra mycket uppmärksamhet i fallet, något allvarligare man inte vill att vi ska veta, möjligen har de någon död syndabock som ingen kan försvara (skandiamannen?)
och inte kan försvara sig själv heller.
http://www.renegadetribune.com/dean-koontz-book-predicted-bioweapon-from-wuhan-spreads-throughout-world-in-2020/

Lingonet
Medlem

”The Eyes of Darkness by Dean Koontz was originally published in 1981.
Back then the Soviet Union was the main villain in the American mind, so the bioweapon originated from Russia and was named Gorki-400, named after the city where it was created.
In the 2008 edition of the book, the origin of the virus switched from Russia to China, and was called Wuhan-400”

Harald
Medlem

Kan säkert va nåt sånt. Dom tjatar om den kommande lösningen. Som en filmtrailer som nån skrev. För att maxa intresset för presskonferensen. Känns som en psyop, bara upplägget t o m . Undrar vad dom vill dölja nu. Som du skriver.

Donnie
Medlem

Egentligen tror jag att Palme mordet var ett insides jobb ihop kokat av CIA ,Mossad och en gruppering inom Säpo !

Roda
Medlem

Det är givetvis helt fel att skattepengar fortfarande skall slösas på detta fall. Det var bra att folkförrädaren Olof Palme fick sitt straff – nog om det.