Spanien: Patriotisk hund gick till motattack – bet nästan av våldsam afrikans penis

SPANIEN. När den afrikanske mannen gick till våldsam attack mot en hund i Spanien hade han inte väntat sig att han själv skulle hamna på sjukhus. Men hunden valde att snabbt gå till motattack och bet nästan av den djurplågande rasfrämlingens penis.

Det var under förra veckan som en afrikan i den spanska staden Reus strax före midnatt gav sig på en hund. Afrikanen sparkade mot hunden, som tillhörde en av invånarna i staden.

Men hunden valde att snabbt slå tillbaka och bet afrikanen i skrevet, och när den skadade mannen försökte knuffa undan hunden blev han även biten i handen. Genom att skrika och hålla sig mellan benen lyckades afrikanen sedan påkalla uppmärksamhet och fick föras med ambulans till sjukhus.

På sjukhuset upptäcktes att mannens penis var svårt skadad. Hundens tänder hade lyckats bita sig igenom afrikanens byxor, förhud och ollon. Skadorna var så omfattande att läkarna på det lokala Sant Joan de Reus tvingades remittera afrikanen till Joan XXIII-sjukhuset i Tarragona för att där kunna få rekonstruerande och urologisk kirurgi på sin penis.

Enligt Voice of Europe återhämtar sig mannen fortfarande på Joan XXIII. Det framgår dock inte hur hunden mår.

Källa:
Migrant nearly loses penis after kicking dog in Spain

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Harald BafastHenrikAslaug-AmandaVictorKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Stackars hund som ska behöva ha en sådan sak i munnen… Men det får mig att komma på ett bra förslag. Med risk för att uppröra djurvänner så tycker jag vi borde dressera hundar (åtminstone pitbulls) till att bita av negrers könsorgan, så att de inte kan våldta. Det skulle också avskräcka negrerna från att ens ta sig till vår kontinent, då ”muh dick” nästan är allt de tänker på (och med).

Karl-Путин A
Medlem

Stackars hund var även min första tanke. Hoppas att hela paketet på afrikanen amputeras så att inte fler hundar kan råka ut för samma sak.

Stefan
Medlem

Hoppas hunden klara sig från aids. Bra jobbat.

Victor
Medlem

Du bet bra. Duktig hund. Såna hundar ska belönas.

Aslaug-Amanda
Medlem

AHAHHAHHAHA!!

Henrik
Medlem

Hoppas hunden mår bra!

Tors Spjut
Medlem

Hjältehunden :D