Sosse spekulerar: ”Var öppnar KD och SD sitt första koncentrationsläger”

SOSSERI. Efter att KD:s partiledare Ebba Bush Thor nyligen bjudit SD-ledaren Jimmie Åkesson på lunch för att diskutera samarbete har många socialdemokrater blivit chockade. En av dem undrade öppet på Twitter vart det första koncentrationslägret kommer att öppna.

Socialdemokraten Håkan Hallengren, som representerar partiet i Göteborgs kommunfullmäktige, skapade nyligen kontroverser då han spekulerade på Twitter vart KD och SD kommer att öppna sitt första ”koncentrationsläger”.

Det uppseendeväckande med uttalandet är förstås att socialdemokrater, likväl som kristdemokrater och sverigedemokrater, agerar utifrån en mytologisk världsbild där ”koncentrationsläger” syftar på utrotningsläger där minst sex miljoner judar kommer att förintas. Detta enligt den judiska mytologin om ”förintelsen”.

Att en socialdemokrat anklagar andra prosemitiska partier för att vilja utrota judar anses förstås väldigt opassande, och Hallengren kom snart att radera sin tweet och ta tillbaka sin fundering.

I ett mejl till tidningen Nyheter Idag skriver Håkan Hallengrens partikamrat, riksdagsledamoten och distriktsordföranden Mattias Jonsson:

Jag har själv pratat med Håkan och han är djupt ångerfull. Det han har skrivit är direkt olämpligt och som förtroendevald för oss så uttrycker man sig inte som han gjort. Vi måste vara rädda om och värna det demokratiska samtalet.

Källa:
S-politiker: ”Funderar över var KD och SD planerar sitt första koncentrationsläger”

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RokvikenFrekeCaesar-AureliusKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Koncentrationsläger behövs inte eftersom det finns ju ingentig som de hundratusentals främlingar skulle producera. Men det är mycket att göra i Afrika och i de stora islamiska länderna. De kultur- och rasfrämlingar måste naturligtvis återvända dit. Det är det bästa för alla – undtagen världsherravälde-judar, Illuminati, särskilt George Soros, och Afa-idioter

Caesar-Aurelius
Medlem

HÄR är autentiska, rörliga filmbilder i färg filmade inne i ett riktigt döds- och utrotningsläger!

Notera kvinnorna, barnen, åldringarna som anländer i boskapsvagnar, lastas upp i lastbilar som tar dem vidare in i dödslägret.

Notera även den svarta, bolmande röken från kremeringsugnarnas höga skorsten vid 13:55!!

https://vk.com/videos453578850?z=video-157237914_456239308%2Fpl_453578850_-2

Freke
Medlem

Sossen är helt klart psykiskt sjuk- Allvarlig vanföreställning och paranoid psykos.

Rokviken
Medlem

Hur många ångerfulla kommentarer blir det – sex miljoner?