Soros-lakejen Lööf: ”Jag utsätts för hat när jag handlar på Ica”

POLITIK. Soros-lakejen Annie Lööf (C) berättar i en intervju i Expressen att hon nu utsätts för ”respektlöst hat från vanliga människor” till och med när hon handlar på Ica.

Annie Lööf (C)

I en intervju i judiska Expressen berättar Centerledaren Annie Lööf att hon nu får motta alltmer hot och hat i både brev, mejl och fysiskt från människor hon träffar på stan.

— Jag har ju en säkerhet runtomkring mig. Men däremot säger det ju ganska mycket om människor i vardagen, som liksom släpper mjölkpaketen på Ica för att kliva fram och uttrycka sig på det allra grövsta sätt till en annan medmänniska, säger Annie Lööf.

Den liberala Soros-anhängaren Lööf har flera gånger den senaste tiden uttalat sig i media om hur hon allt oftare utsätts för ”respektlöst hat” på sociala medier. Hon har också sagt att hatet numera ofta kommer från ”vanliga människor”, alltifrån barn till äldre.

Lööf gör ingen hemlighet av att de hatiska uttrycken för missnöje med henne har ökat efter den så kallade januariöverenskommelsen, när Centerpartiet och Liberalerna valde att skrota den borgerliga Alliansen, för att istället samarbeta med Socialdemokraterna och Miljöpartiet och släppa fram Stefan Löfven som statsminister.

I intervjun försvarar Lööf överenskommelsen och menar att det var Centerpartiets förtjänst att Sverige till slut fick en regering:

— Varken Ulf Kristersson eller Stefan Löfven var beredda att rucka på sig, utan man stod i varsitt hörn med sin regeringslösning. För att Sverige till slut skulle få en regering var vi tvungna att sätta ned foten.

Hon tar däremot starkt avstånd från de centerpolitiker ute i landet som har valt att samarbeta med Sverigedemokraterna för att få ett lokalt fungerande styre på plats.

— Det är absolut ingenting som vi accepterar, slår hon fast.

Häromdagen presenterades en ny mätning från DN/Ipsos om väljarnas förtroende för partiledarna. I den mätningen rasar Annie Lööf från 41 procent till 26. Även ledaren för Liberalerna Jan Björklund rasar från 29 procent till 19, samtidigt som Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor ökar i väljarnas förtroende från 29 procent till 35.

Källa:
Annie Lööf hotas och hatas på Ica – berättar i stor intervju

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
DissidentFredrikad.bKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Förståeligt, men skälet är inte ICA, inte heller COOP och Willy’s.

b¤d
Medlem

Haha… Skadeglädjen är den sanna glädjen. Popcornskålen fram! :-)

b¤d
Medlem

Det är sant. Hon ser ut som en ”justerad” kvinna. Opererad sinnessjuk. Den har maskulina drag om man tittar på ovanstående kort. Jag har tänkt ibland, varför det här jävla angagemanget i bögerier och stå opp för psykoloiska sjukdomar? Hoppas ”hon” är ett missfoster och pumpar östrogen för att fixa sitt äckliga själv.

Hon och hennes anti-svenska agenda kommer komma ikapp och det hoppas jag bränner slut på’na.

Fredrika
Medlem

Nör makten talar om folket är det numera alltid om dess hat&hot. Hat&hot är ett powerword som bara betyder att någon säger sin åsikt om en sak som inte är samma åsikt som förtryckareb har.

Därför uttrycker makten hat mot folket för att försöka skämma ut oss, och hot om ytterligare yttrandefrihetsbegränsingar, övervakning och legetimering för att ens logga in på Facebook.

Maktsekten har ingen kontakt med folkets behov ochönskemål. Tvärt om sätter de inklusive Annie Lööf en ära i att gå emot folkets vilja. Sedan kallar de kritik hat&hot.

Dissident
Medlem

Titta på fotot på Lööf, ser ni hennes judiska drag? Hon påminner om en ung Barbara Streisand. Döljer Lööf något för oss? En annan sak jag tänker på, är att hon ser misstänkt ut gällande könet. Hon skulle kunna vara en man. Det verkar som om en viss folkgrupp (alla vet vilka jag syftar på) som styr Väst, och som kontrollerar det internationella frimureriet med dess tillbedjande av den androgyna demongudomen Baphomet, medvetet sett till att få föräldrar inom de övre toppskikten i samhället, att göra vissa av sina barn könsdeformerade (pojkar får ta kvinnliga könshormoner men behålla snoppen, och… Läs mer »