Soros-lakejen Lööf: ”Jag utsätts för hat när jag handlar på Ica”

POLITIK. Soros-lakejen Annie Lööf (C) berättar i en intervju i Expressen att hon nu utsätts för ”respektlöst hat från vanliga människor” till och med när hon handlar på Ica.

Annie Lööf (C)

I en intervju i judiska Expressen berättar Centerledaren Annie Lööf att hon nu får motta alltmer hot och hat i både brev, mejl och fysiskt från människor hon träffar på stan.

— Jag har ju en säkerhet runtomkring mig. Men däremot säger det ju ganska mycket om människor i vardagen, som liksom släpper mjölkpaketen på Ica för att kliva fram och uttrycka sig på det allra grövsta sätt till en annan medmänniska, säger Annie Lööf.

Den liberala Soros-anhängaren Lööf har flera gånger den senaste tiden uttalat sig i media om hur hon allt oftare utsätts för ”respektlöst hat” på sociala medier. Hon har också sagt att hatet numera ofta kommer från ”vanliga människor”, alltifrån barn till äldre.

Lööf gör ingen hemlighet av att de hatiska uttrycken för missnöje med henne har ökat efter den så kallade januariöverenskommelsen, när Centerpartiet och Liberalerna valde att skrota den borgerliga Alliansen, för att istället samarbeta med Socialdemokraterna och Miljöpartiet och släppa fram Stefan Löfven som statsminister.

I intervjun försvarar Lööf överenskommelsen och menar att det var Centerpartiets förtjänst att Sverige till slut fick en regering:

— Varken Ulf Kristersson eller Stefan Löfven var beredda att rucka på sig, utan man stod i varsitt hörn med sin regeringslösning. För att Sverige till slut skulle få en regering var vi tvungna att sätta ned foten.

Hon tar däremot starkt avstånd från de centerpolitiker ute i landet som har valt att samarbeta med Sverigedemokraterna för att få ett lokalt fungerande styre på plats.

— Det är absolut ingenting som vi accepterar, slår hon fast.

Häromdagen presenterades en ny mätning från DN/Ipsos om väljarnas förtroende för partiledarna. I den mätningen rasar Annie Lööf från 41 procent till 26. Även ledaren för Liberalerna Jan Björklund rasar från 29 procent till 19, samtidigt som Kristdemokraternas ledare Ebba Busch Thor ökar i väljarnas förtroende från 29 procent till 35.

Källa:
Annie Lööf hotas och hatas på Ica – berättar i stor intervju

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Klaus says:

  Förståeligt, men skälet är inte ICA, inte heller COOP och Willy’s.

 • Haha… Skadeglädjen är den sanna glädjen. Popcornskålen fram! :-)

  • Det är sant. Hon ser ut som en ”justerad” kvinna. Opererad sinnessjuk. Den har maskulina drag om man tittar på ovanstående kort. Jag har tänkt ibland, varför det här jävla angagemanget i bögerier och stå opp för psykoloiska sjukdomar? Hoppas ”hon” är ett missfoster och pumpar östrogen för att fixa sitt äckliga själv.

   Hon och hennes anti-svenska agenda kommer komma ikapp och det hoppas jag bränner slut på’na.

 • Fredrika says:

  Nör makten talar om folket är det numera alltid om dess hat&hot. Hat&hot är ett powerword som bara betyder att någon säger sin åsikt om en sak som inte är samma åsikt som förtryckareb har.

  Därför uttrycker makten hat mot folket för att försöka skämma ut oss, och hot om ytterligare yttrandefrihetsbegränsingar, övervakning och legetimering för att ens logga in på Facebook.

  Maktsekten har ingen kontakt med folkets behov ochönskemål. Tvärt om sätter de inklusive Annie Lööf en ära i att gå emot folkets vilja. Sedan kallar de kritik hat&hot.

 • Dissident says:

  Titta på fotot på Lööf, ser ni hennes judiska drag? Hon påminner om en ung Barbara Streisand.

  https://cdn.britannica.com/s:300×300/92/193992-004-2765D511.jpg

  https://res.cloudinary.com/dibsl9ebc/image/upload/v1444153269/evucutoiszxfb7sjigix.jpg

  Döljer Lööf något för oss?

  En annan sak jag tänker på, är att hon ser misstänkt ut gällande könet. Hon skulle kunna vara en man.

  Det verkar som om en viss folkgrupp (alla vet vilka jag syftar på) som styr Väst, och som kontrollerar det internationella frimureriet med dess tillbedjande av den androgyna demongudomen Baphomet, medvetet sett till att få föräldrar inom de övre toppskikten i samhället, att göra vissa av sina barn könsdeformerade (pojkar får ta kvinnliga könshormoner men behålla snoppen, och vice versa för flickor). Dessa barn ges sedan som vuxna, olika roller på framskjutande platser i samhället (kan vara alltifrån nöjesindustrin till affärslivet till områden som politik osv).

  Poängen med detta, det som en viss folkgrupp tjänar på detta, är att de då har personer på offentliga maktpositioner i samhället, personer som genom den påtvingade perverteringen, mentalt är lojala mot denna onämnbara folkgrupp och deras makt och AGENDA bakom kulisserna.

  Är man själv ”förstörd” och perverterad/onormal, så kommer man automatiskt nämligen att ha ett eget självintresse av att medvetet driva samhället i en viss riktning (HBTQ t ex), vilket i sin tur hjälper den onämnbara makten bakom kulisserna, i o m att kraftig HBTQ som pushas, bryter ned ett samhälle.

  Antagligen så har dessa barn dessutom utsatts för sjuka sexuella saker också (= sjuka ockulta frimurarritualer t ex), som ytterligare ett steg i att förstöra dom och pervertera deras tankar och psyken.

  Några exempel: det är ju ganska känt t ex att Michelle Obama är transexuell man egentligen. Något man absolut inte får tala högt om. En som gjorde det år 2014 var skådespelerskan Joan Rivers. Några månader senare när hon skulle genomgå ett mindre halsingrepp på Mount Sinai Hospital, så verkar det om man läser utredningen, som om läkarna medvetet såg till att göra så många fel, så att hon istället dog. Det kanske inte var så smart av henne att vara på ett sjukhus med det namnet och den inriktningen och ägarskap som sjukhuset hade?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Joan_Rivers#Death

  Hur som helst, nätet och youtube är proppfullt med info om Elitens transgender-agenda. Givetvis så försöker CIA och Rothschilds kontra / göra damage control, med PSYOPS-videos där man hej vilt blandar med teorier om s k Flat Earth, dvs man försöker att smeta bajs på teorin om att många i det högre samhällsskiktet (iblands används ordet Illuminati) är (påtvingade) transexuella.

  CNN-personligheten Anderson Cooper, https://en.wikipedia.org/wiki/Anderson_Cooper , är också ett bra exempel. Varning för obehagliga känslor när man läser om hans familj, deras ritualer, och annat:

  https://ca2nwo.wordpress.com/2015/10/14/eerie-anderson-cooper-is-the-son-of-gloria-vanderbilt/ (se tavlan ovanför sängen, som skildrar barnaoffer)

  I följande länk så kan man förstora fotot genom att klicka på tavlan, och sedan klicka en gång till:

  https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/376/886/e98.jpg

  https://www.youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=anderson+cooper+child+sacrifice+occult+art&search_sort=relevance&search_category=0&page=

  Mer läsning på Reddit, https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/9gbsp7/cnns_anderson_cooper_as_a_kid_with_his_mom_and_a/?st=JM5DEWGD&sh=ff64d6b6


 • Lämna ett svar