Soros-agent får toppjobb under Stefan Löfven

REGERINGEN. Daniel Sachs, styrelseledamot i George Soros Open Society, får nu skattefiansierad topptjänst av Stefan Löfven.

Den judiske finansmannen Daniel Sachs blir nu ny ledamot av Nationella innovationsrådet där statsminister Stefan Löfven är ordförande.

I ett klipp på regeringens hemsida framgår hur den judiske finansmannen kommer att arbeta inom Nationella innovationsrådet.

– Jag ser det som en stor utmaning att vi har en sådan polarisering och segregation i samhället, säger han bland annat och uppmanar till ”radikala omställningar”.

Daniel Sachs har tidigare fått pengar av Georges Soros stiftelse Open Society Foundations i syfte att påverka utgången av valet 2014, ett uppdrag som enligt egen utsago gick ut på att ”mobilisera väljare” till att bekämpa ”främlingsfientlighet och nationalism”. Påverkanskampanjen inför riksdagsvalet var tillräckligt lyckosam för att Sachs nyligen skulle utnämnas till ledamot i Open Society.

Daniel Sachs är även VD för investmentbolaget Proventus som ägs av den skandalomsusade Robert Weil, också han jude som varit en av Expos främsta finansiärer. Proventus äger bland annat Judiska teatern.

Källa:
Möt Innovationsrådets nya ledamöter

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
FredrikaThornordboRokvikenHarald Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Bo
Medlem

Ett exempel i raden på hur globalisterna samverkar för att nå sina vitfientliga mål.

Caesar-Aurelius
Medlem

Egentligen borde det alltid stå ”statsminister” Stefan Löfven, istället för statsminister Stefan Löfven.

För min statsminister är han i alla fall inte!

Harald
Medlem

I ett radiopodd imorse sade de att tillsättningen av Sachs tydligt visar att regeringen är mutad och köpt. Att George Soros lakejer ges uppdrag av Bilderbergmedlemmar som Stefan Löfven och Annie Lööf som hyllar sin vän Soros som en god människa hade lett till revolution i tex Ungern. Men de sa i podden att de kör med CIAs Dominoteori. De ska fälla Sverige först och sedan ska land efter land fällas och bli låglöneländer i den mångkulturella smeten. Va heter sånt? Landsförräderi eller högförräderi. Regeringen är skyldig. O även om dem avgår kommer den ombildas till en likadan Annan statsminister… Läs mer »

Harald
Medlem

Innventioner=invasioner med övervakningsteknologi och snabba kill switchar på bankkonton och resebiljettsystem och telefonummer mm.

Rokviken
Medlem

De som äger är nu helt öppna med sina intentioner – Sverige ska bli ett u-land 2030.

nordbo
Medlem

Rent titelmässigt så är väl denna jude under löfhen, men i verkligheten så är han ÖVER lövhen. NGO:s påverkan som inte existerar enligt judinnan … janusch.

Thor
Medlem

Daniel Sachs kusin Fanny Sachs är gift med Marcus Wallenberg
Fannys dotter Emilie är gift med Peder Bonnier, VD för Bonnierkoncernen och hennes dotter är gift med en Dinkelspiel
Företaget ”SVERIGE AB” som handlas på newyork-börsen ser ut att vara ett familjeföretag…

Fredrika
Medlem

Sayanim finns överallt. Fler i Sverige än i övriga Norden, dessutom.