Soran Ismail utreds för två våldtäkter

BROTT. Nordfront väljer nu att publicera namn- och bild på den kända ”svenska” komiker som efter #MeToo-kampanjen utreds för två våldtäkter.

Soran Ismail.

Den kurdiskfödde så kallade komikern Soran Ismail har gjort en karriär på att å ena sidan driva med allt han anser vara svenskt, samtidigt som han lyfts fram av systemet som en förkämpe för antirasism och feminism.

Då kvinnotidningen Elle under förra året listade fem ”svenska” feminister så skrev man följande om Ismail:

Jämställdhet har länge varit en del av Soran Ismails standup. I flera intervjuer har han pratat om orättvisan med patriarkatet, och att rädslan för att verka ”omanlig” även hindrar män från att göra som de egentligen vill.

– Det är mycket gubbar runt mig, inte bara i humorbranschen utan i alla världar. Jag har ju mina vänner som inte är så, så jag kan se att det behöver inte vara såhär, säger han till Alltomstockholm.

– ”Gubbig” är en attityd: att man inte fattar att man inte fattar. Att tro att man vet bäst. Att bara vägra ge utrymme åt annat än det som råder. Det är en rädsla och en osäkerhet som styr. Det hämmar så jävla mycket, jag blir så trött på det. Folk suger.

Soran är alltså uttalat feminist och kritisk mot ”patriarkatet”, men enligt flertalet personer behandlar han i det privata kvinnor väldigt illa. Minst två har nu också anmält honom för våldtäkt, händelser som polisen nu utreder.

Antydningarna på sociala medier gentemot Soran har varit många, men det kanske tydligaste var när komikerkollegan Johannes Finnlaugsson, skrev följande på Twitter i lördags:

Det han syftar på är förstås att även sverigedemokraten Linus Bylund utreds för sexuella övergrepp, efter anklagelser av den före detta partikollegan Hanna Wigh.

Polisutredningarna mot Soran har också lett till att Discovery Channel avbrutit ett planerat samarbete med honom.

— Jag kan bekräfta att vi fick uppgifter om anklagelser mot en person som i dagsläget inte jobbar för oss. Men vi hade börjat planera ett samarbete längre fram. Efter samtal med personen i fråga så bestämde vi oss för att stoppa samarbetet, kommenterar Emir Osmanbegovic, chef på Discovery Networks Sweden.

Under måndag och tisdag skulle Soran Ismail delta på Lärarförbundets konferens Skolforum, som dock strök honom på från talarlistan i sista sekunden.

När Nordfront kontaktar Magnus Eriksson på Skolforum menar han att Soran Ismail själv avbokat och skyllt på sjukdom, vilket Skolforum också skrev på Twitter under dagen.

Nordfront har även varit i kontakt med Sweet Comedy Club som samarbetar med Soran Ismail och frågat hur de ser på sitt samarbete efter våldtäktsanklagelserna som nu förs fram mot honom. En kvinnlig representant för Sweet Comedy Club bekräftar misstankarna mot Soran Ismail genom att berätta att de fått flera frågor om honom under dagen. Hon säger dock att de inte tänker kommentera ärendet då de vill vänta på en dom och inte döma någon på förhand.

Såväl etablissemangsmedia som alternativmedia har hittills avstått från att öppet skriva om anklagelserna mot Soran Ismail.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
4 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
SigfridRobinJonasDanielKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Helt underbart!

Den lille kurden, feministen, antirasisten är nu för all tid avslöjad som den lilla skitapa han är.

Hehehe…det är väldigt roligt och uppfriskande.

Henrik
Medlem

Kan det vara så att vi sunda människor har haft fel? Finns det kanske faktiskt en våldtäktskultur, som vänstern och feministerna säger? Bara det att den kulturen existerar i deras egna led och inte bland vettiga människor.

Karl-Путин A
Medlem

Om vi jämställer Martin Timells införande av två fingrar innanför bikinitrosan på en kvinna i en badtunna, med en gruppvåldtäkt begången av en importerad apflock, så är svaret på din fråga ja.

.db.
Medlem

Vanligtvis brukar jag inte vara skadeglad.
Men i detta fall skall jag göra ett undantag.
Ett instämmande med stort leende!

…den lilla skitapa han är. (Hehe!)

Allan
Medlem

Jag tror på att Soran är jämställd, sandloppor våldtar både kvinnor och män.

_DH_
Medlem
_DH_

Ännu ett fall som fastställer detta samband: Desto mer uttalad feminist man är, desto sämre behandlar man kvinnor i verkligheten. Bill Clinton, Kapten Klänning, Fredrik Virtanen, snoran/horan ismail osv. Feminismen är för övrigt en ideologi som fullständigt undergräver en kvinnas naturliga roll, och är därigenom kvinnofientlig.

Karl-Путин A
Medlem

Feminismen är ingen kvinnorättsrörelse, utan ett verktyg skapat av den judiska Frankfurtskolan för att upplösa kärnfamiljerna i vita länder.

Valhalla
Medlem

Soran Ismail exponerar tydligt skillnaden på karaktär mellan nationalsocialister och PK-folk, mångkulturella, jämlikhetsdemokrater samt feminister.
Vi NS står för moral, karaktär och kvinnofrid – på riktigt.

Jonas
Medlem

Timell går bra och hänga ut men inte det fula helvetet soran bara sett mörkade bilder när dom skrivit om han.

Robin
Medlem

”invandrare präglas av en aggressiv gen” Soran Ismail citerar Thomas Valeklint(SD) i Parlamentet.
Ja det ligger kanske någonting i det.

Sigfrid
Medlem

Blir inte förvånad att han är en våldtäktsman med den attityd han har visat.