SÖNDAG: Manifestation mot åsiktscensur – Pär Sjögren, Dan Park, Thomas Jackson med flera talar

MANIFESTATION. Turerna har varit många kring #SjögrenGate, men med en uppdaterad talarlista kommer manifestationen på Mynttorget i Stockholm att hållas på söndag klockan 14:00.

Nordfront har följt händelserna kring vad som utvecklade sig till #SjögrenGate, där flera tilltänkta talare från den påstått Sverigevänliga rörelsen hoppade av söndagens manifestation på Mynttorget när det stod klart att Nordiska motståndsrörelsens Pär Sjögren var inbjuden att tala på temat åsiktscensur och ”hets mot folkgrupp”.

LÄS ÄVEN: Pär Sjögren talare på Mynttorget – då hoppar ”Svärjevännerna” av

Sedan Nordfronts senaste artikel har även Johan Widén hoppat av som talare, enligt uppgifter till Nordfront efter påtryckningar från judinnan Katerina Janouch som uttryckt ett starkt missnöje med att ”extremister” talar på Mynttorget.

LÄS ÄVEN: ”Sexrådgivaren” Janouch: ”NMR bedriver en förtalskampanj mot mig”

Trots den kontrovers som varit kring Sjögrens deltagande har en ny uppdaterad talarlista publicerats på Stockholmare för ett suveränt Sveriges hemsida:

  • Dan Park
  • Pär Sjögren
  • Thomas Jackson
  • Håkan Bergmark
  • Fritjof Persson
  • Mårten Hernebring

Om avhoppen skriver arrangörerna:

Vi har tyvärr haft ett par avhopp bland de talare som från början tackat ja till att tala. De tyckte sig inte kunna delta i ett arrangemang som lät en medlem från NMR ta plats i talarstolen.

Det är beklagligt att det svenska samhällsklimatet är som det är.

Vi arrangörer tänker inte hålla på att ta avstånd från någon (utom 7-klövern). Att vi har bjudit in Pär Sjögren att tala betyder inte att vi på något vis stöttar NMR som parti. Vi står upp för yttrandefriheten. Det är det enda. Han är kvalificerad att tala om ämnet för dagen. Vi är övertygade om att hans tal blir bra.

Pär Sjögren: ”Jag har en bra känsla”
Nordfront har varit i kontakt med Pär Sjögren, för att höra hur det känns inför söndagen med alla turer som varit kring hans deltagande.

— Jag har en bra känsla inför söndagen, berättar Sjögren.

— Det är jättebra att arrangörerna har hittat fullgoda ersättare till de talare som på grund av beröringsskräck valde att hoppa av.

Sjögren berättar vidare att hans tal kommer att beröra åsiktscensur utifrån hans egen och Nordiska motståndsrörelsens erfarenhet.

— Dels handlar det om två exempel på statligt förtryck som riktats mot oss som organisation och mig personligen, nämligen åtalen efter Göteborgsdemonstrationen 2017 samt de problem vi har haft med bankmaffian den senaste tiden, där organisationen förvägras ha konton på samtliga banker i Sverige, säger Sjögren, och fortsätter:

— Sen vill jag förstås ge en ordentligt känga åt systemet i allmänhet för deras åsiktsförtryck.

På fråga om han har något han vill hälsa Nordfronts läsare säger Sjögren:

— Jag är glad att jag blivit inbjuden att tala imorgon och jag tycker att så många som möjligt ska sluta upp så att vi blir många som visar att censur och statligt förtryck inte är acceptabelt. Är man för yttrandefrihet så kommer man dit helt enkelt!

Arrangörerna kräver: ”Stå upp för yttrandefriheten!”
Det blir alltså ett fullspäckat program på söndag och eventet börjar klockan 14:00. Befinner du dig i huvudstaden så kom dit och visa att du inte accepterar varken systemets åsiktsförtryck eller ”Sverigevännernas” beröringsskräck.

Eller som arrangörerna skriver:

Vi inte bara rekommenderar alla att komma till Mynttorget imorgon – vi KRÄVER att alla sluter upp och står upp för yttrandefriheten!

Enligt arrangörernas önskan bör deltagare inte ha egna organisationssymboler, istället vill man se svenska flaggor i publiken.

Nordfront kommer att vara på plats för att rapportera från händelsen.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
nordboAnders JonssonCaesar-AureliusDavidBitte Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Bitte
Medlem

Kommer!

David
Medlem
Caesar-Aurelius
Medlem

Två svarthåriga missbrukarbabbar i 25-årsåldern, där honan är wanna-be EXPO-journalist och hanen en avdankad AFA-it pundare övernattade på Mornington i Bromma.

Den ene hittade inte sitt smack och lappade till den andra: Va fan, haru snott mitt tjack ditt luder!?

Varpå städerskan i rummet intill hörde skriken och ringde snuten.

SÄPO frågade kling & klang-polisen vad babbarna hette, och sedan sa de: Det här är inget för Säpo, de där båda får ni torka upp själva.

David
Medlem

?

Caesar-Aurelius
Medlem

Har du inte läst din egen länk: tidigare-aftonbladet-praktikant-gripen-med-kraftig-bomb?

”praktikanten” är en av bergsturkarna som bråkade om knarket på Mornington i Bromma och som då greps med bomben.

Anders Jonsson
Medlem

Vi ses i morgon…

Hell s…..e….ger!

Och

Heil den störste…!

David
Medlem

Personlig hyllning till Simon Lindberg, Per Sjögren och NMR :)
https://vk.com/video529725794_456239017

nordbo
Medlem

Sjögren är en stabil talare, oavsett omständigheter.
Hans tal i Ludvika under 1:Maj håller jag som topp 3 från rörelsen någonsin av vad jag hört.

De så kallade ”sverigevänner” som hoppade av för att de sanna motståndet skulle närvara var väntat – willgerts avhopp tror jag låg på 50-50 medans de andra sionistspelarna var 100 med en gång.

Märkligt som Sjögren har sagt med tanke på att deras (swebbtv) uppfattningar är snarlika i sina anföranden.. ?

Offtopic: När dildopartiets björklund tog dans med lööf under Nobelfesten så dräglade han nästan på golvet för att han fick omfamna den utvalda globalistdockan.