Somaliska barn slet av vit flickas hud med tänderna

STORBRITANNIEN. ”Som om hon hade blivit biten av attackhundar” säger modern om dotterns skador efter de somaliska pojkarnas blodiga lek.

Klicka för att förstora bilden.

Den 17 månader gamla brittiska flickan Willow-Ivy Doherty var på ett lekland i Seacroft, Leeds, som heter Little Bees. Hon var där tillsammans med sin mamma Becky, bror och syster.

Plötsligt hör mamman en annan förälder skrika ”Gode gud, vems bebis är detta!?”

Willow-Ivy Doherty hade blivit biten i ansiktet och på kroppen och behövde akut sjukhusvård.

Becky slet bort en svart pojke som hade tänderna begravda i flickans hals. Willow-Ivy hade en blåaktig färgton och hon andades inte.

Den somaliske pojken som stod med ett stort leende, helt blodig i ansiktet.

Mamman tror att den somaliske pojken var två år och hans bror fyra.

— Var är din mamma, ropade Becky till pojkarna, men deras mamma kom inte fram förrän personalen på leklandet började ge Willow-Ivy första hjälpen.

Den somaliska mamman bara upprepade: ”Det är sånt barn gör, det är sånt barn gör…”

Willow-Ivy som behöver plastikoperationer men ändå kommer att ha ärr för livet fick på sjukhuset sprutor mot hepatit B. Totalt femton bitskador fick hon över hela kroppen. De somaliska pojkarna hade slitit av bitar av hennes hud med tänderna.

Sekretessbelagd gärningsfamilj
En ansvarig på leklandet som vägrar uppge sitt namn för medier sade: ”Detta är inget dagis. Barnen behöver uppsikt av vuxna.”

Daily Mails journalist Lara Key har sökt läsare som bevittnade det inträffade, men går inte ut med signalement på förövarna eller deras förälder. De skriver heller ingenting om förövarnas etnicitet. Att pojkarna och deras mor är somalier har dock Daily Stormer luskat ut.

Västra Yorkshires polis säger till The Mirror att det finns ett socialtjänstärende gällande de misstänkta barnen, och att fallet omfattas av sekretess.

Källor:
’It’s like she’s been savaged by a DOG!’: Toddler is scarred for life with 15 bites on her face and neck after CHILDREN attack her at soft play centre 
Toddler scarred for life after being bitten 15 TIMES at soft play centre
GHOULISH: Somali Niglets Chew Little British Girl’s Face to Pieces

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
14 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments