Somaliska barn slet av vit flickas hud med tänderna

STORBRITANNIEN. ”Som om hon hade blivit biten av attackhundar” säger modern om dotterns skador efter de somaliska pojkarnas blodiga lek.

Klicka för att förstora bilden.

Den 17 månader gamla brittiska flickan Willow-Ivy Doherty var på ett lekland i Seacroft, Leeds, som heter Little Bees. Hon var där tillsammans med sin mamma Becky, bror och syster.

Plötsligt hör mamman en annan förälder skrika ”Gode gud, vems bebis är detta!?”

Willow-Ivy Doherty hade blivit biten i ansiktet och på kroppen och behövde akut sjukhusvård.

Becky slet bort en svart pojke som hade tänderna begravda i flickans hals. Willow-Ivy hade en blåaktig färgton och hon andades inte.

Den somaliske pojken som stod med ett stort leende, helt blodig i ansiktet.

Mamman tror att den somaliske pojken var två år och hans bror fyra.

— Var är din mamma, ropade Becky till pojkarna, men deras mamma kom inte fram förrän personalen på leklandet började ge Willow-Ivy första hjälpen.

Den somaliska mamman bara upprepade: ”Det är sånt barn gör, det är sånt barn gör…”

Willow-Ivy som behöver plastikoperationer men ändå kommer att ha ärr för livet fick på sjukhuset sprutor mot hepatit B. Totalt femton bitskador fick hon över hela kroppen. De somaliska pojkarna hade slitit av bitar av hennes hud med tänderna.

Sekretessbelagd gärningsfamilj
En ansvarig på leklandet som vägrar uppge sitt namn för medier sade: ”Detta är inget dagis. Barnen behöver uppsikt av vuxna.”

Daily Mails journalist Lara Key har sökt läsare som bevittnade det inträffade, men går inte ut med signalement på förövarna eller deras förälder. De skriver heller ingenting om förövarnas etnicitet. Att pojkarna och deras mor är somalier har dock Daily Stormer luskat ut.

Västra Yorkshires polis säger till The Mirror att det finns ett socialtjänstärende gällande de misstänkta barnen, och att fallet omfattas av sekretess.

Källor:
’It’s like she’s been savaged by a DOG!’: Toddler is scarred for life with 15 bites on her face and neck after CHILDREN attack her at soft play centre 
Toddler scarred for life after being bitten 15 TIMES at soft play centre
GHOULISH: Somali Niglets Chew Little British Girl’s Face to Pieces

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
14 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
_DH_
1 år sedan

Mer och mer bevis för att somalierna som folk (eller kanske snarare apstam) inte kan tillåtas vistas i mänskliga samhällen. De är helt enkelt de vidrigaste av djur! Långt värre än negrer i allmänhet!

Stackars flicka, som inte endast attackerades av ett somaliskt odjur, utan två!

André Devecseri
André Devecseri
1 år sedan

Förövarnas morsa är iom sin inställning till det hela medskyldig och borde faa samma bestraffning som de skulle förtjäna!

Larsson
Redaktör
1 år sedan

Hade någon i min närhet blivit utsatt för något sånt här hade jag nog inte kunnat svara för mina handlingar. Jag hade blivit fullständigt RASANDE!!

nordbo
nordbo
1 år sedan

Låter som att den somaliske ”mamman” har bussat på sin omänskliga avkomma att attackera det stackars barnet – den andra mamman måste vara rejält vilsen att låta sitt barn beblanda sig med den där skiten.

Förmodligen radikal islamism som ligger bakom.

André Devecseri
André Devecseri
1 år sedan
Reply to  nordbo

”Förmodligen radikal islamism som ligger bakom.” Nix, utan ras! Tror inte hon hade gaatt säkrare ifall det varit kristna kongoleser exempelvis.

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan

Frågan är om det inte är en annan art. Åsnor och hästar räknas ju som olika arter trots att de kan avla avkommor med varandra.

Allan
Allan
1 år sedan

Vi är olika arter, precis som Isbjörn och Brunbjörn är det.

Det är inte mord att ta livet av en anfallande brunbjörn.

Tobias Lindberg
Redaktör
1 år sedan

Fast distinktionen är ju inte om man kan få avkommor, utan om avkomman är fertil. Och det är den ju inte mellan åsnor och hästar, medan den är det mellan samtliga raser av människan.

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan

Är hundar, vargar och hyenor olika raser eller olika arter?

Naturligtvis är inte ”de där” människor, utan subhumanoider.

Allan
Allan
1 år sedan

Och det är den i björnhybriden

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Allan

Man behöver inte vara någon Charles Darwin för att se skillnad på djur och människor. Lika lite som att en gris blir en häst om den föds i ett stall blir en apa en människa för att vita europeiska kvinnor har sex med dem.

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  nordbo

@ nordbo… mamman till det drabbade barnet har naturligtvis det fulla ansvaret för det inträffade. Lika ansvarslöst som att låta sina småbarn tugga i sig flugsvamp i skogen medan mamman ägnar all uppmärksamhet åt att hänga på fejan.

Klaus
Klaus
1 år sedan

”Det är sånt somaliska barn är.” Den somaliska mamman låt sina barn därför leta mat bland vita barn.

Slipsen
Slipsen
1 år sedan

Fy fan så mycket skada massinvandringen till Europa skapar!
Föräldrar till vita barn måste hålla uppsikt över sina barn och inte släppa iväg dem vind för våg, speciellt inte om de är 17 månader!
När ska Europas vita befolkning vakna och värna sin egen stam?