Somalisk fotbollstränare misstänks ha våldtagit 10-åringar

INRIKES. En somalier som arbetar som fotbollstränare och elevassistent i Rinkeby är åtalad för grov våldtäkt på tre unga pojkar.

Under fredagen den 17 mars hölls den femte och sista rättegångsdagen i Solna tingsrätt mot den 31-årige somaliern Hanad Ahmed Mohamed (19850608-2216) som har åtalats för sammanlagt åtta fall av grov våldtäkt mot barn efter att ha våldtagit tre unga pojkar. Våldtäkterna ska framförallt ha utförts under september 2016 innan han anhölls den 30 september 2016.

Två av pojkarna var bara 10 år gamla, medan den tredje var 14 år. Den ena 10-åringen och 14-åringen är bröder. Pappan till de två bröderna har vid rättegången haft tolkbehov på arabiska.

Mannen hade kontakt med de tre pojkarna i sin roll som fotbollstränare och även som elevassistent till två av dem på Knutbyskolan, en F-6-skola i Rinkeby. Det verkar även som att han på något sätt var bekant med familjen till två av pojkarna.

Våldtäkterna innefattade anala och orala våldtäkter på samtliga av de tre pojkarna samt att han användande sig av våld och hot för att få pojkarna att lyda. Vid ett tillfälle hade han hållit en kniv mot halsen på den ena 10-åringen.

Den 29 september berättade de två 10-åringarna för den ena pojkens mamma om vad de hade utsatts för, varefter Hanad Ahmed Mohamed greps och anhölls dagen efter.

Mohamed, HANAD Ahmed
19850608-2216
Medborgare: Somalia
c/o Seynab Fadumo Mohammed
Hällbybacken 14 Lgh 1504
163 70 SPÅNGA

Samtliga våldtäkter verkar ha begåtts på en adress på Mjölbyplan i Rinkeby som bara ligger knappt 500 meter från där Hanad Ahmed Mohamed är folkbokförd och drygt 300 meter från Knutbyskolan där han jobbade som elevassistent.

Som bevis vid rättegången finns DNA på bland annat använda kondomer, sängkläder och pojkarnas underkläder.

Om Hanad Ahmed Mohamed döms för grov våldtäkt mot barn blir påföljden mellan 4 och 10 års fängelse. Döms han bara för våldtäkt mot barn så blir det mellan 2 och 4 års fängelse. Åklagaren har inte yrkat på utvisning från Sverige.

Andra medier har skrivit om detta fall den senaste veckan, men mig veterligen har ingen avslöjat gärningsmannens identitet och etnicitet.

Rykten säger att de våldtagna barnen är irakier och kurder.

Flashbacktråden om fallet kan läsas här.

/Tobias Lindberg

Ursprungligen publicerat på Informationskriget.se

Källor:
Solna TR B 7103-16 Dagboksblad 2017-03-17
Solna TR B 7103-16 Häktningsframställan
Solna TR B 7103-16 Stämningsansökan

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

27 Kommentarer till "Somalisk fotbollstränare misstänks ha våldtagit 10-åringar"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Jeff Hede
Gäst
Nybörjare
Jeff Hede

Inte oväntat direkt. Får hoppas folk börjar engagera sig för sitt folk i större utsträckning, för det vill till om det ska bli någon förändring. Det minsta man kan göra är att donera en hundring varje månad nordfront.se så att vi kan växa och få folk som arbetar heltid.

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Hell Seger!

Mångkultur är ett brott mot mänskligheten!
Gäst
Nybörjare
Mångkultur är ett brott mot mänskligheten!

Haha jag är fortfarande naiv. Jag tänkte att ”nu var det väl ändå en nordbo som har äcklat sig och förtjänar en snara” men så var det en somalier igen.

För övrigt så håller jag med Jeff i ovanstående inlägg.
Alla kan bidra på något sätt.

Sitter man i en rullstol så kan man inte klättra och sätta upp banderoller men man kan kämpa på 10 000 andra sätt i så fall. Sitter man i en företagsledning och måste vara anonym så kan man bidra ordentligt med pengar.

Endast fantasin sätter gränser

DH
Gäst
Nybörjare
DH

Dessa somalier… Man ställer sig lätt frågan: Finns det något ont man kan göra som människa som det inte gör? Och finns det faktiskt något gott de gör?

Utan tvekan världens sämsta folkgrupp, dessa somalier, vid sidan om judarna.

BerserkerHead
Gäst
Nybörjare
BerserkerHead

vafor den nägär göra såna den. dom parn välldi dålit ny. den dum nägär.

SFI – Nu även på Sudanesiska

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Men vi kan inte utvisa honom, då kan han ju få straff !!

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Av alla vidriga apliknande helvetesvarelser som vällt in så är nog zoomalier värst. Vi pratar om ett folkslag som portats t.o.m i ett flertal negerstater. Undrar om det inte är zoomaliernas rasblandade ursprung som gör dem särskilt äckliga.

DH
Gäst
Nybörjare
DH

De är en korsning mellan negrer och araber, och har ärvt de sämsta egenskaperna hos båda. Negerns generella våldsamhet, låga intelligens och allmänna lättja; arabens arrogans och benägenhet att begå terrordåd.

Gunnar G
Gäst
Nybörjare
Gunnar G

Och då ska man känna till att araben i sig är en fullständigt fasansfull kompott av rasblandning med mycket neger i sig plus inavlad.

Fänrik Stål
Gäst
Nybörjare
Fänrik Stål

Självklar ska hans identitet och etnicitet inte avslöjas för det här är ju ett betydligt lindrigare brott än att ringa politiker och journalister eller sätta upp klistermärken.

Såna grova brottslingar måste absolut avslöjas med namn och adress så att samhällets goda krafter Expo och AFA kan ringa deras fruar och barn och hota dom med våldtäkt och misshandel.

Sen ska dessa vedervärdiga människor som har begått det mycket grova brottet att ringa intet ont anande stackars politiker och journalister och ställt frågor ha lagens strängaste straff med minst livstid social utfrysning, förstörda familjeförhållanden mm.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Bra kommentar. Lindrigare brott än att sätta upp klistermärken, ringa upp och knacka dörr hemma hos journalister, är just vad det är. De minimerar nog kostnaderna för detta ärende och släpper snart ut den somaliska pedokriminella våldtäktsmaskinen igen så att han kan fortsätta berika landet.

Hugin
Gäst
Nybörjare
Hugin

Det er vel slike som ikke vil ha politistasjon i Rinkeby? Galskap.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

”Om Hanad Ahmed Mohamed döms för grov våldtäkt mot barn blir påföljden mellan 4 och 10 års fängelse. Döms han bara för våldtäkt mot barn så blir det mellan 2 och 4 års fängelse. Åklagaren har inte yrkat på utvisning från Sverige”

..2-10 år. Vilka skämt till straff. Pedofili är bland det gräsligaste som finns (klart gräsligare än de flesta mord) men det märks inte direkt i straffskalan.

Gunnar G
Gäst
Nybörjare
Gunnar G

Det beror ju på att de judiska pedofila lagstiftarna inte vill ha straff om de själva åker fast. Så enkelt är det.

Vi Är Folket
Gäst
Nybörjare
Vi Är Folket

Ariska Folkdomstolen dömmer avskrädet till döden!

Påläst
Gäst
Nybörjare
Påläst

Sådant är arabpojkar vana vid. Tur att det inte var svenska pojkar.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Du tog orden ur mun på mig – varför ens ödsla en massa pengar på rättegång och skadestånd när dom bara utövar sin kultur. Jag trodde att Sverige är ett mångkulturellt samhälle, men så är det tydligen inte.

Brofist
Gäst
Nybörjare
Brofist

Svenskhataren och feministen Ylva Johansson slår ett slag för våldtäksmännen igen.
http://www.friatider.se/ylva-johansson-vill-inte-flytta-domda-valdtaktsman

Vet inte alls varför men den gamla progglåten ”Ko över Sarek” börjar spela varje gång jag ser en bild på Ylva.
https://www.youtube.com/watch?v=LfOItJFcttU

Harald Bafast
Gäst
Nybörjare
Harald Bafast

Det är väl sånt här marxisterna i RFSU vill se mer av. Heja Sverige, det går bra nu

Utkvotera
Gäst
Nybörjare
Utkvotera

Jag läste det här mellan raderna i MSM. Eftersom offren är irakier och kurder lär somaliern få det hett om öronen. Då kan ju invandrarvåld få ett gott syfte.

Johan
Medlem
Nybörjare

Ja till dödsstraff

the1jew
Gäst
Nybörjare
the1jew

hej jag är jude är det okej för mej att posta här, känner mig ej så välkommen är MEN jag skulle gärna vilja bli ”nya nazi” för jag ha varit trakasserad i nästa 5 år och jag är trött på det är skiten och jag har insätt mitt nya JAG.

tack för alla svar.

ariern
Gäst
Nybörjare

Landsförrädare, låt dig brinna i hel!

the1jew
Gäst
Nybörjare

vrf?

ariern
Gäst
Nybörjare

Jävla judeälskare

the1jew
Gäst
Nybörjare

aha?

the1jew
Gäst
Nybörjare

kom till tensta då får du se! :)

wpDiscuz